Lise hocam çok kötü bakıyor?

Lise 11'e gidiyordum geçen yıl , şu an 18 yaşındayım hocam 24 yaşında ve okullarin kapanmasına son 2 ay kala çok içli içli bakıyor hangi niyetle baktığını anlayabiliyorum çünkü bir gün bir spor musabakasi oldu gri bilekleti lastikli dar düz bir pijama giymistim uzerinede v yaka siyah bir bluz. O gün zaten nöbetciydi sinifa girip cikiyorduk arkadaşlarla su icmek para almak icin falan. Resmen gözüyle mahvetti birkaç kere göz göze geldik bakarken hiç bir toparlanmadida egilip bacaklarımi suzmeye başladı merdivenden inip aşağı doğru kaybolasiya kadar farkettigim an resmen kıpkırmızı oldum konuşamadım arkadaşlarım falanda sordu hatta. Zaten felsefe hocası sürekli derste bana meyilli gibi normalde cit çıkarılmasına cok kizar ben konuşurken özel lafıni yarida kesip tebessümle beni dinler bir kaç erkek arkadasta takılmisti teneffüste ne iş diye. Gerçekten diyer hicbir kiza böyle seyler yaptigini gormedim bizim sinifta sürekli üzerine basa basa bekarım demeler burcunu yaşını geçmişini anlatmalar , diger sinif kizlariyla konustugumuzda aa okan hoca bekarmiymis a 24 yasindamiymis falan diyorlar demek ki hic anlatmiyor ve cok ciddi biridir. Sizce ne yapmalıyım şikâyetmi ediyim yoksa onunla mi konusayim?
Lise hocam çok kötü bakıyor?