Okulda o surekli bakan cocuga ne yapmam lazim?

Okulda hoslandigim bir cocuk var cocuk cok uzun boylu bir cocuk yakisikli olmadigini biliyorum ama ikimizin arasinda bir cekim var ve bunu o da fark ediyor ve cocuktan hoslananlar da var. Aslinda basta arkadasimin eski flortunun en yakin arkadasi oldugu icin arkadasim beni ona ayarlamaya calisiyordu bende ne kadar reddetsemde cocuga karsi bilmedigim birsey hissediyordum aslinda ayni zamanda benden 2 yas buyuk olan ve gecen yil mezun olan delicesine asik oldugum yani onceden oldugum bir cocuk var cocugu 1 gun gormesem deliriyordum simdi haftada bir kere goruyorsam goruyorum bazen 1 ay da bir gordugumde oluyor ve o mezun olan cocugun gecen seneki gruplariyla simdiki cocugun gruplari ayni neredeyse ve surekli deja vu yasiyorum ayni zamanda ben asik oldugum cocukla dershanede tanistim ve dershane normal bir dershane degildi bizim icin ev gibi bir yerdi aksam 9 da cikiyorduk o derece dusunun ve simdi dershanede yok o da yok neyse biz konumuza donelim simdiki cocuk surekli bakiyor ve bir kac hafta once arkadaslarim onun yanina gitmis sana ayarlayalim mi falan demis o da yok demis hic mi olurunuz yok demis yok yok demis yuzlerine bakmamis telefonla oynuyormus bu arada onun en yakin arkadasi arkadasimin eski flortu ve baska bir arkadasimiza yavsadi iste o arkadasimiz sordu ve cocukta cok zorba tersleyen bir cocuk yani tam bir ergen bundan 2 hafta once falan bir kizi buna ayarlamaya calismislar kiz gelmis bunun onune senden hoslaniyorum demis cocukta kizi gorur gormez iy bune be ben buna mi bakicam Kürt zaten demis yani kiz biraz surtuk evet ama bence benden daha guzel herkes cirkin diyor ama bence daha guzel bu arada kizda benden bir yas buyuk ve cok kisa birde cingene ama bilemiyorum sonucta erkek bunlar islerini halledip birakirlar o da tam oyle bir cocuk yapabilir neyse iste herkes diyorki o kiza neler demis sana karsi kotu bir sey bile demedi ve ben st attigimda gece instadan cikiyor sonra belli bir sure geri giriyor storyime bakip geri cikiyor bu 20 den fazla kez surd
Okulda o surekli bakan cocuga ne yapmam lazim?