Benimki de biraz özgüven sorunu yaşardı içten, biraz da alıngandı ama belli etmezdi. Aynı zamanda insanları küçük kendini üstün görmeyi de becerirdi :D Ben de onu üstün göriyordum valla o yüzden hiç sorun yaşamadık. Ama bitince çok ağladı peşimden koştu sarhoş oldu bir daha da zor bulur kendisini kendi kadar yücelteni :)
Rabbim seni nazarlardan saklasin. Nede guzel bir hatunsun sen oyle. Masallah sana. Yorumlarini takip ediyorumda daha onceden dikkatimi cekmistin mest oldum buyulendim olgunca yorumlarina. Karakterini resmen belli ettiriyor. nazar boncugu tak. Hanimefendi sizi arkadasca taniyabilirmiyim sakincasi yoksa? Yanlis anlamazsaniz tabi..
Rica ederim hanimefendi. Cok guzel hatunsun. Keske hayatinda olabilsem. Bende hemsireyim. Ankara cankaya hastanesinde calisiyorum. Yanlis anlama lutfen sadece arkadasca seni tanimak istiyorum kabul edersen cok gurur duyarim. Lutfen...
Biliyorum haklisin. Okadar mest oldum ki iyi niyetli yorumlarina karakterine. Arkadas olarak firsat vermeni istiyorum sadece. Lutfen. Bir sans sadece. Otesi icin degil. Boyle bir arkadasim olsun istiyorum.
Sahi-senmiydin-o ne kadar gercekci sozlerin var. Bir kiz olarak gercekten takdir ettim. Dalga gectigimi sanma. Cidden cok anlamli yazmissin. Boyle erkekler varmis helal olsun sana 👍👍
Dünyada ki en zor insanlar egosu yüksek ve kıskanç insanlardır aman onlardan mümkün olduğu kadar uzak durun çünkü her an hayatı zehir etmekte üstlerine yoktur... Egolu kişi ile asla baş edemezsin asla.. Can çıkar ama huy çıkmaz diye boşuna dememişler.
En İyi Cevaplar