Sevdiğim kız nişanlı 3 ay sonra düğün olacak ne yapabilirim?

Öncelikle size şöyle açıklayayım. Aylar boyunca çalıştığım Avm de Kız vardı sordurdum nişanlıyım demişti bende bıraktım peşini. Sonra yüzük felan görmedim hiç dedim heralde masustan söyledi. Kızla tam tanıştık öğrendim ki nişanlı ama bana daha ilk başta dediği şu ben istemiyorum onun ailesi bırakmıyor. Kız erteledik e ertelemiş olamayacak dedi bu ailem ortada diye ben atamıyorum onların atmasını bekliyorum dedi. Ben bunu bile bile sevdim o da seviyor mutluyuz da çok şükür. Fakat erkek tarafı ailesiyle konuşmuş 3 ay sonra düğün istemişler. Ve şu nişanlı olduğu kişi abisini eşinin kardeşi. Yani ortada abim kalır korkusunda. Nişanı atarsam onlar da kızlarını alır abim kalır yuvası yıkılır düşüncesinde. Bense uzun zamandan sonra ilk defa böyle temiz duygularla birine birşey hissettim. Gerçekten kızda o nişanlı sıfatını görmediğim için konuştum sevdim. Kaçalım diyorum ailem beni siler diyor diğer türlü kendi hayatın bitecek diyorum öyle bakıyor ağlıyor. Nolursunuz bir fikri olan bir çözümü olan yardım etsin. Erkek tarafı atarsa hiç bir şekilde sıkıntı olmayacak ama ısrarlılar ve bu kız oraya gelin giderse çok çektirirler. Fikirlerinizi düşüncelerinizi bekliyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Herşey bitti Haziran da düğün olacakmış
Sevdiğim kız nişanlı 3 ay sonra düğün olacak ne yapabilirim?