Direk sormak istemiyorum sıkıcı bir konu, bir soru sormalıyım ki bana olan sevgisini ölçebileyim
Cevabın nedir?
+1 yılçok güzel bir kız arkadaşım olmuştu. beraber hayaller kurar eğlenirdik. birbirimizi seviyorduk. ama beni rahatsız eden bir durum vardı. Baldızım. bizden birkaç yaş küçük 90 60 90 at gibi bir kızdı. bir ara bana hallenmeye başlamıştı. bana frikik falan veriyordu. ama bundan kız arkadaşıma bahsetmemiştim. bir gün kız arkadaşımı almak için evine gittim. evde sadece baldızım vardı. içeri girdim ve bana enişte seni çok seviyorum ve istiyorum eğer sende istiyorsan yukarı gel dedi ve odasına çıktı. ben de arabama yöneldim. dışarı çıktığımda annesi ve babası beni alkışloyodu babası aferin evlat testi geçtin kızımı hakediyorsun dedi. meğer bana oyun yapmışlar. ama hiçbiri bilmiyordu arabaya prezervatif almaya gittiğimi.
15 Yorumla
Soran+1 yılben bunu niye okudum şimdi
- +1 yıl
yani güvendiğin güzel bir kız bul onu sına
- +1 yıl
ahhahahah😂gerçek değil bu dimi
- +1 yıl
@ınatcıcadı58 gerçek olursa daha komik olur % 100 gerçek
Soran+1 yılcevap vermez kıza ama benim olduğumu anlarsa biter ilişki, risk almak istemem
En İyi Cevaplar
+1 yılEger seni sevseydi bunu hissederdin bence yani ben direk anliyorum 5 6 tane psikoloji üzerine kitap oku insan sarrafi oluyorsun
151 Yorumla
Soran+1 yılönerdiğin psikoloji kitapları var mı? insanları anlayabileceğim
- +1 yıl
Beden dili iyi bir baslangic kendi yolunu kendin cizmen gerekir o yuzden seni etkilemek istemem su an oyle bir seviyedeyim ki insanlarin konusmalarindan yalan atip atmadiklarini ya da 2 li ilişkilerindeki sirlarini tahmin edebiliyorum anlattigi her alakasiz goruken bir olayda kullandigi kelimeler bile her seyi gozler onune seriyor aslinda daha yazarim da seni yormak istemem 😂
- +1 yıl
Kitap "beden dili" bu arada anladin dimi
Soran+1 yılanladım okuyacağım da. başka varsa önerirsen iyi olur psikolojiye meraklıyım
- +1 yıl
Dediğim gibi seni etkilemek istemiyorum bu seviyeye gelmek iyi degil bence her yalani anliyorum ve bu bazen hic beklemedigin insanlardan geliyor ve kalbin kiriliyor belki yalanlari anlamasam daha mutlu olurdum onun icin seni de üzemem
Soran+1 yılben neden yalanları anlamak istemeyim ki, yalan duymak kimsenin hoşuna gitmez. yalan söyleyen insan sana değer vermiyordur o yüzden istediği yere kadar gidebilir benim için :) . ben sadece senin okuduğun kitapları merak ettim gidip hemen alacağım demiyorum, gider inceler birkaç sayfasını okur hoşuma giderse alırım
- +1 yıl
Dediğim ilk kitap hoşuna giderse diğerlerini de söylerim o zaman bir sure buralardayim 😂
Soran+1 yıltamamdır o zaman teşekkürler :)
- +1 yıl
Önemlidir değil kendine iyi bak ve her insan dunyaya 1 kere geliyor kendini merkeze koy 👍
Soran+1 yılçok haklısın. sende kendine iyi bakk
- +1 yıl
Bu arada benim eski sevgilimde sert bir insandi ve duygularini ifade edemezdi onu zora sokmamak icin sadece umursamaz davranma dedim kurali çiğnedi ve her seyi sildim senin sevgilinde duygularını belli etmiyor herhalde kati kurallar koy bazi seylerden fedakarlık yapicakmi dene onu ama mantikli seyler olsun bakalim ne diyecek
Soran+1 yılbende bunu yapmayı düşündüm de. vereceği cevabı az çok tahmin edebiliyorum. ben böyleyim duygularımı belli edemiyorum felan. bende açıkçası çok seviyorum ee kaybetme korkusu da var
- +1 yıl
Kaybetme korkusu her zaman vardır ama su ana kadar hep mantikla hareket ettim ben boylece hic uzulmedim yaş kac senin bu arada ona gore yorum yapicam
Soran+1 yıl19 yaşındayım. bende mantık insanıyım ama işlemedi bu sefer :D
- +1 yıl
Universite okuyor musun
Soran+1 yılokuyorum tabiki
- +1 yıl
ileriye dönük planlar yapmaya calis onla beraber eger planlari yaparken heyecanlaniyorsa ve bunuda boyle yapariz bunuda boyle yapariz tarzi konusuyorsa seni seviyordur ama huzursuz gibiyse ve konuyu degistiriyorsa sevmiyordur yuz yuze yap ve cok iyi gozlemle hatta oturduğunuz zaman ona alakasiz 3 kelime soyle ve bunla alakali bir sey uydurmasini iste o anlatirken gozlerini nereye kaydiriyor filan dikkat et nereyi bakiyor vs ondan sonra normal bir soru sor yaşın kac tarzi kesin bir soru dogru cevap verdiginde ne yaotigini gozlemle ondan sonra gelecekle alakali plan kur eger o da plan kurarken kesin soruya cevap verdigi noktaya bakiyorsa sorun yok eger o 3 kelimeyle uydurdugu hikayeye bakarken ki noktaya bakiyorsa ya da gozlerini oraya kaydiriyorsa arada senle gelecek kurarken inanmiyordur ve uyduruyordur
- +1 yıl
Diyeceklerimi tam olarak toplamadim ve hizlica yazdim ama anlayacak kadar zeki biri olduğunu anlayabiliyorum kafana takilan bir yer varsa sor
Soran+1 yılçok cazip geldi. güzel bir öneri kesinlikle Ankara'ya dönünce uygulayacağım
- +1 yıl
Bilmem ki doğruları öğrenmen seni üzecekse hayatina karisip seni üzmüş olucam onun icin sana butun kitaplari soylemedim aslinda
Soran+1 yılsaf gibi izlemektense doğruyu öğrenir mutsuz olurum daha iyi. en azından s*lak yerine konmamış olurum
- +1 yıl
Bilmem su an mutlu değilim mesela sevdiğim insanlarin yalanlarını anladim ve insallah yaniliyorumdur dedim ama yanilmiyor musum
Soran+1 yılsevdiğin insanlar sana nasıl yalan söyleyebiliyor bunu tartmalısın. basit bir yalansa görmezden gelinebilir, yalanın büyüğü ise hayatından derhal çıkartmalısın. yalan bu kadar hafif bir suç değil
- +1 yıl
Çıkarttım zaten yalana tahammulum yok kucuk yalanlara aldiris etmiyorum zaten
Soran+1 yılo zaman üzülmemelisin
- +1 yıl
Yurtdisinda bir sirket ayarliyip gidicem galiba bazen gitmek çözümdür hayatimdan çıkardığım insanlari görmeye tahammulum yok
Soran+1 yılo derece nefret beslemen de kötü. hayat devam ediyor, öyle insanlar hep olur ve hep kaçılmaz
- +1 yıl
Nefretle alakasi yok ben onlari takmasam da gelip konusmaya calisicaklar vs
Soran+1 yılsertçe ifade edersen kendini, gelemezler
- +1 yıl
Her konuda konusabiliyorum ama bir insani incitemiyorum
Soran+1 yılyeri geldiğinde incitebilmeli insan
- +1 yıl
Haklısın da ne bileyim hayatim boyunca yalan atmadim denedigim de bile atamıyorum sinirlarim var bir insani incitemiyorum mesela oyle garip biriyim
Soran+1 yılyalan atmak kötü de, insanlara hak ettiği gibi davran sınırlarını bilirlerse zaten sana hata yapmazlar
- +1 yıl
Genelde normal arkadaslarimda sıkıntı olmuyor iliskilerimde bu durum var ve dogru kisi yok galiba inancimi kaybettim o konuda vazgectim o yüzden hayat boyu single takilayim en iyisi
Soran+1 yılsakın öyle düşünme. sen aradıkça yanlış kişiye denk gelirsin. bırak hayat denk getirsin sizi
- +1 yıl
Bos ver ya salla dogru kisiyi bulamayacagimi biliyorum artik
Soran+1 yılbulursun bu kadar pesimist düşünme
- +1 yıl
pesimist filan deme ya anlamayan insanlar olabilir hem ben gercekciyim karamsar değil
Soran+1 yılbu kesinlikle hep kötüye yormak. neden olmasın hayatında bir insan? neyin eksik diğer evli insanlardan
- +1 yıl
kriterlerime uyan biri yok çünkü...
Soran+1 yılillaki olur
- +1 yıl
salla ya ben artık boş verdim
Soran+1 yılben ne desem sen dinlemeyeceksin değil mi :D
- +1 yıl
dinlememk degil de bir tane sarki vardi adam diyordu ki yeniden sevmem icin bir neden söyle neden yok işte
Soran+1 yılinsanın doğasında var al sana neden
- +1 yıl
doğru diyorsun tamam vazgeçmiyorum
Soran+1 yılsana bir şey danışabilir miyim? mesaj atsam
- +1 yıl
olur
- +1 yıl
yardım etmeyi severim
Soran+1 yılbeni takip etmediğin sürece mesaj atamıyorum
- +1 yıl
tamam ediyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılsenin icin surekli endiseleniyorsa mutlu aninda mutsuzkende hep yanindaysa anlarsin
01 Yorumla
Soran+1 yılendişelenecek bir şey olmuyor veya mutsuz anım olmuyor
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
16Cevap
+1 yılKulübe git bol sesli böyle party time
aradığında neredesin der
söylemem ıh de
sonra söylersen akşam kırbaç yok der
taksimdeyim kızlarla alem yapıyoz dersin
kırbaç atmazsa o gece senin sözüne uyuyor deger veriyov yani11 Yorumla
Soran+1 yılkırbaç mevzusunu anlamadım ama.. ben partiye katılırsam beni oradan zorla çıkartır veya gelir alır
- Aşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı.
+1 yılsabah gözünü açtığında ilk aklına geleni sor eğer sen isen ve sabahları uyandığında sana ulaşmak yerine başka bişeyler ile ilgileniyorsa yalanına küfret :D
15 Yorumla
Soran+1 yılbir erkeğe böyle soru sorarsan hep ''sen'' cevabını alırsın zaten
- +1 yıl
sevgilim olmadığından bir tek benim sigara geliyor demekki :(
Soran+1 yıl:D :D
- +1 yıl
hep derdi uyandığında ilk sigara içme diye ben daha dün sabah terk edildim bu sabah onsuz üst üste içtim :/
Soran+1 yılçok üzüldüm be. hayırlısı olsun artık belki de ayrılmanız iyi olmuştur böyle düşün
+1 yılŞöyle söylim sana gerçekten değer veriyo olsaydı iliklerine kadar hissetmen lazımdı. Sormak için bahane araman değil. Soruyu cevapladım sanırsam ;)
411 Yorumla
Soran+1 yılgüzel bir cevap oldu ama duygularını belli edemeyen insanlarda var, mesela ben sevgilimi çok seviyorum ama ona sevgi kelimeleri söylemekten çekiniyorum
- +1 yıl
Yani seni seviyorum sana değer veriyorum işte sen tatlisin yakisiklisin cumlelerindense mesela ertesi gun calisiyo diyelim gece sirf seninle konusmak icin uyumuyo diyelim ona beraber uyuyalim yarin calisicaksin gibi cumleler yani ayni anda yatalim. Birbirinizi anlayan kelimeler falan kullan. Realde belli et sevgini
Soran+1 yılaçıkçası mesajda çok soğuk geliyor buluşuyoruz, arkadaş gibi oluyoruz ikimizde. sevgi sözcüğü pek kullanmıyoruz birbirimize, ben sevip sevmediğini bilmiyorum, emin olamıyorum
- +1 yıl
Ama arada bir aşk sevgi varsa en azindan bulusmada bir sarilma el ele tutusma gozlerin icine bakma guzel soylenem bir iki kelime
Mesajdada romantimlik sart
Soran+1 yılel ele tutuşma, gözlerimizin içine bakarız ama öyle kelimeler olmaz bu da bana yapmacık bir ilişki geliyor
- +1 yıl
Hmm sahte ilişkiler gibi arada bir duygu varsa guzel cümleler çıkar
Soran+1 yılne dediğini anlamadım
- +1 yıl
Sorry iliskiniz boyle sahte iliskiler gibi yani arada duygu yok.
duygu varsa romantik cumleler vs olmasi lazim
Soran+1 yılbence çok fazla romantik cümle olsaydı o zaman sahte olurdu. şimdi sahte olsa ne olmasa ne?
- +1 yıl
Yanlis anlasildim heralde sorry
Oyle kelimeler kullanmiyo yapmacik falan dedinya ondan dedim sizin iliskiniz ne desem bos
Soran+1 yılhaklısın :D
+1 yılCanının sıkkın olduğunu, moralinin bozuk olduğunu ve neden olduğunu bilmediğini söyle. Bakalım yanında olmaya çalışıp gösterecek mi?
15 Yorumla
Soran+1 yılbirkaç kez sorar bilmiyorum gibi cevaplar verirsem boşverir :/ :D
- +1 yıl
O zaman iyi değil. Kötüyüm de yanımda olman gerek de. Bakalım neler olacak.
Soran+1 yılaçıkçası karşı taraf böyle bilmiyorum tarzı cevap verse bir şeylerle oyalan derim biter. o bilmiyorsa benim ona yapabileceğim bir şey kalmaz yanii
- +1 yıl
Ben olsam iyi etmeye çalışır, güldürmeye çalışır. Güzel şeylerden bahsederim. Ne yapar ne eder iyi ederim onu. Değer vermesem yapmam zaten.
Soran+1 yılsevgilimde bende sert insanlarız, daha çok mantığımızla düşünüyoruz sanırsam ondan
+1 yılKopruden atla pesinden gelirse sana deger veriyorrr...
16 Yorumla
Soran+1 yılha öleyim tabi
- +1 yıl
Nasil ogrenceksin yoksa
Soran+1 yılnasıl bir köprüden atlayım :D
- +1 yıl
Bolu da cok guzel kopru Var.. yakin misin. Boluya.. İstanbul sorun deyil.. cok Var.. sizin koyde yok mu
Soran+1 yılAnkara'da yok :D :D
- +1 yıl
Kule mule bul yuksek
Birlikte olmak için evlenmeyi bekliyorsa
Değer veriyor demektir16 Yorumla
Soran+1 yıldaha 4 ay oldu teklif dahi edemeyeceğini biliyor, yani ters davranacağımı biliyor çekiniyordur sormaya
Soran+1 yılnasıl anlamazsın derken? . edemez çekinir benden
Soran+1 yılben olmam işte :D
Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Laflara değil icraata bak. Sana saygısı sevgisi sadakati var mı? Seni arayıp soruyor mu? Seni sen olduğun için seviyor mu? Bunlara bak.
03 Yorumla
Soran+1 yılsevgisi var mı bilemiyorum sadakati var. nadiren arayıp soruyor, telefonda iyi değil. buluşunca telefonla uğraşmama kızıyor. beni böyle kabul ediyor ama bilemedim
Soran+1 yılhayır adı konuldu arkadaş gibi sohbet ediyor sarılıyoruz el ele tutuşuyoruz felan
+1 yılAnlayamazsın nisanlanmadan😂😂
120 Yorumla
Soran+1 yılof valla ya kalk evleniyoruz diyeceğim artık :D
- +1 yıl
Ben değer veren erkektende huylanirim canım 😂😂bi sebeo arar dogru cikana kadar
Geneli yalan söyler. - +1 yıl
Değer veriyorsa. Ger kıza aynı olmucak davranışı. Ve eski sevgilisine dediği lafları dedirtmicwn
Soran+1 yılnasıl yani anlamadım
- +1 yıl
Mesala eski sevgilisine askim mı demiş sana dememeli
Soran+1 yılonları bilmiyorum ki
- +1 yıl
Geçmiş hayatini sorgula. O kimmiş öğrenirsin. Ben herzaman sorarım geçmişi. Ilişki yaşadıysa ilişki biter. b
Soran+1 yılneden ayrıldıklarını soruyorum ama eski sevgilinle neler konuşuyordunuz nasıl hitap ediyordun diye sormadım
- +1 yıl
Sor bunları sor. Kendini onlar dan farklı yap. Erkek çok sakin davranıyorsa ve alttan aliosa bilki senden başka kizla konusmuo
Soran+1 yıleski sevgili konusunu açmak da hoş değil ama
- +1 yıl
Ben açarım. Yoksa onu taniyamam
Soran+1 yılhaklısın aslında
- +1 yıl
iliski yasamissa iliski biter ne demek arkadaşım senin hic iliskin olmadi mi bu nasil bir mantik ya
- +1 yıl
sevgilisi olmayan insan mi var bu devirde
- +1 yıl
@Abdülheyçoban benim yok.
- +1 yıl
Ilişki biter. Bitirdim
Elimi tutcak die - +1 yıl
sen dindar birine benziyorsun eger oyleysen haklısın
- +1 yıl
ama elini tutucak diye bitirmissin demekki seninde bir iliskin oldu bende o anlamda dedim herkesin konustugu ciktigi kizlar erkekler olmuştur
- +1 yıl
@Abdülheyçoban ya tabiki ama Şu an sevgili yapmıyorum oda dindar olduğumdan evet 😂😂😂
- +1 yıl
Allah inşallah karşına senin gibi birini çıkarır amin
Sen beni ne kadar seviyorsun de anlatırsa o kadar anlatamazsa daha çoktur çünkü sevgide sınır yoktur
18 Yorumla
Soran+1 yılpek katılmıyorum
Soran+1 yılanlatmazsa ilgilenmiyordur. seven insan kendini belli etmeye çalışır ve bundan hoşlanırda
Soran+1 yılsevmek zaten ilgilenmek değil mi :D
Soran+1 yılbu olay birkaç kez yaşandığı için yazdım. bana üzüldüğü şeyden bahseder
gözlerinden boşa gözler kalbin aynasıdır demiyolar.
03 Yorumla
Soran+1 yılseviyorum diyebilmek için gözün nasıl olması lazımdır?
Soran+1 yıltamam baktım eee
saçlarımı boyattim nasıl olmus de
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Kıskanır
110 Yorumla
Soran+1 yılbelki laf olsun diye kıskanıyor?
Soran+1 yılmanipüle edebilir, sevip sevmediği belli olmaz
Soran+1 yılşimdi şehir dışında yoğun çalışıyor. telefonu eline aldıkça merak eder
Soran+1 yılmesaj atmakla bitmez ki
Soran+1 yılöyle diyorsan öyledir :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. bizde bulamadık bu sorunun cevabını
00 Yorumlakıskanirsa deger veriyordur
00 Yorumla
+1 yılhayir asla olmaz
00 YorumlaCok ilgi alaka
00 YorumlaBakışlardan :)
00 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi