Laf sokunca stres atanlar var mı? Küfür içermeyen bişeyler yazın da stres atalım çok sinirlerim bozuldu😔😠
Cevabın nedir?
orangutan kılıklı gergedan 😂 sözün sahibi tamamen benim sinirlenince konuşamıyorum sinir esnamda çıkmış benim açımdan bakınca yüzde yüz hakaret ve küfür içeriyor bu kutsal sözü buraya bırakıp ayrılıyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılVaaoovv😂
En İyi Cevaplar
Konuyu aşk ilişkilerin de açtığına göre, trip atacak kimsen yok belli ki.. Üzüldüm bak senin adına :/ :D
19 Yorumla
Soran+1 yılO da var ama olsun gereği yok😄 trip değil bu hem sinirimden uyuyamadımmm
Soran+1 yılLafmı soktun burdaaa😂
Soran+1 yılSen bana sap mı diyorsunn yoksa
Soran+1 yılKimseyi istemiyorum hayatımda😂 seninki olmuyor ya bişey eksik laf sokamadım sana 😔😂
Soran+1 yılHommm😁
+1 yılBana bir laf sokun karşılığını vereyim ama alay etme tarzi olsun
162 Yorumla
Soran+1 yılcanım orangutan suratlı maymun😂😂
Soran+1 yılNe canımı yaa ben öyle bişey yazmamıştım valla😂
- +1 yıl
İnsanları dis gorunusu ile yargilayan hayatta basarisiz olmus kendini beğenmiş bir gerizekalisin dalga gectigin kisi cok iyi bir yerlere gelirken sen onun kapisindaki bir kopek olmak icin senelerce ugrasicaksin belkide hakaret etmeden önce bidaha düşün
- +1 yıl
Canimi allah mi yazdirdi bu bir isaret mi kdfkkdkd
Soran+1 yılAlay etme tarzı olsun yazmışın kardeş ayrıca ben senin nası bir tipin olduğunu bile bilmiyorum rastgele söyledim. Yok Allah korusun.
- +1 yıl
Kardeşim zaten senle sorunum yok laf sokun dediğin icin o yaziyi yazdim karsilik olarak yani refleks olarak hakaret edebiliyorum laf sokabiliyorum senle sorunum yok yani ciddi yazmadim güldürdün dkfkskd
Soran+1 yılUlen ciddi zannettim ben yaa keşke çaktırmasaydım ne güzel tartışırdık😔😔
- +1 yıl
Dkfklakfkwk akşam akşam sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün kim icin sinirlerin gerildi sevgilimden yeni ayrıldım sayilir gram üzülmedim çünkü hatam yoktu sen de hakeden icin sadece uzun sinirlen haketmiyorsa umursama unutma bir insana verilebilecek en buyuk ceza umursamamaktir
Soran+1 yılAminn. Artık bir ceza veremem ki baya havalara soktum onu şimdi umrunda bile değilim. İşte onun şuanki sevgilisi yüzünden sinirlerim bozuldu😠 hiç değmez ama ister istemez gıcık oluyorum uğrasıp duruyo
- +1 yıl
Genelde bu gibi durumlarda umursamam ve o da benim kadar yakışıklı birini bulamayacagi icin kiskandiramaz...
Soran+1 yılUmursamıyorum zaten bir gun ayrılıcaklar ozaman gorurum ben onu ayrılamasalar bile inşallah hiç mutlu olmasınlar.
- +1 yıl
3. Sinifta da eli yuzu duzgun birisiydim ve bir tane kizla dondurma yiyorduk ama kiz tipi benim gibi ama daha zengin bir cocuk bulunca onun yanina gitti o da ona daha pahali dondurma ismarladi tarzi bir olaydi kucuk bir olay gibi ama hayatimin donum noktalarindan biriydi sadece yakışıklı değil zenginde olmam gerekiyordu ve su an hayallerimi gerceklestiriyorum ama dogru kisiyi bulmak zorlaştı aslinda param ve sporcu vucudum icin degilde duygularim icin gelicek bir kiz aradığımı anladim
- +1 yıl
Sonuç olarak araftayim galiba yurtdışında bir şirket bulup oraya gidicem herkesin zengin olduğu bir ortamda belki kriterlerime uyan birini daha kolay bulurum ne de olsa param icin gelmez
Soran+1 yılHmm seninki çok farklıymış be😄 Allah gönlüne göre versin
- +1 yıl
İnşallah normal sartlarda cok zor ya dis gorunusume degil paramada degil bana asik olucak birisi lazim imkansizi ariyorum belkide galiba zoru seviyorum dkfkkk
Soran+1 yılOkadar yakışıklımısında abartma 😂 evet biraz zor gerçekten sevse bile parayla değişir çoğu kişi
- +1 yıl
Yakışıklılık gorecelidir ama cogu ajans dizi reklam cekimi icin çağırdı defalarca ama şöhret en son istiyecegim sey o yuzden reddettim ucgen vucut var bilmiyorum ya yine de reelde yakisikliyim diye gezmiyorum ama insanlar benim yerime söylüyor
Soran+1 yılEe ozaman her kız sevgili olmak ister ve sevende olur merak etme sen😊
- +1 yıl
Ne demek istediğimi anlamamissin ama yakışıklılık ya da mal mülkün garantisi yok yani yaslandigim da bu yakisikliligim devam edicek mi ya da malımın mülkümün bir garantisi var mi onu diyorum
- +1 yıl
Yakışıklı olduğum icin bana aşık olucak bir insan tanimi ne bileyim bana dogru gelmiyor ya
Soran+1 yılTamamda insan birisini sevince mesela o kişi çok yakışlı olmasa bile dünyadaki en yakışıklı erkek o oluyo ona göre yani illa sen çok yakışıklısın diye değil seven her türlü sever ve sen bunu bir kızın hareketlerinden bile anlarsın dikkat et bu yüzden
- +1 yıl
Sağ ol dikkat edicem teşekkür ederim
Soran+1 yılRica ediyorum 😂
- +1 yıl
Ne kadar mutlusun inşallah hep boyle olursun
Soran+1 yılMutlu değilim gülüyorum sadece ama inşallah mutlu olurum
- +1 yıl
Ben mutlu olmaktan vazgectim mesela sen olursun ama
Soran+1 yılSenin bir derdin sıkıntın yokki asıl mutsuz olan benim hep senin tek derdin seni gerçekten seven birisi yokmuş o da çıkar elbet
- +1 yıl
Yo artık kimseyi sevgili düzeyine getirmeyecem ki bıktım ya cidden ikili oynayan insanlardan cidden bıktım
Soran+1 yılYa sen anlattığın gibi birisiysen mutlaka bir seven olmuştur bu arada adın abdülhey mi
- +1 yıl
Hayir değil ben seven olmadi demedim sen beni anlamiyorsun zaten
Soran+1 yılYok anladım tipin ve paran için sevenler olmuş işte oyle diyosun kendin ama
- +1 yıl
evet iste seven oldu ama dedigim gibi onun icin hayat boyu single takilmaya karar verdim bende
- +1 yıl
param ya da tipimle bir sey elde etmek istesem zaten ederim para her yerin kapisini açıyor ama benim istedigim o degil iste
Soran+1 yılBir süre sonra sıkılırsın ve kendine göre birisini ararsın. Sen az önce sevgilim vardı diyodun hem yuh artık yalan mı konuşuyosun sen ya
- +1 yıl
sana sevgilim vardi dedim su an var demedim ve hayatimda hic yalan atmadim neden beni boyle bir seyle sucladin?
- +1 yıl
ha bu arada single takilcam dedim neden evlenen insanlardan ne eksigin var dedin yorumlarda sevgili istemiyorm demişsin sen demi karamsarsin oysaki bana bulursun birini demistin
Soran+1 yılDediğinden bir halt anlayamadım yaa
Soran+1 yılKararsız değilim kesin kararım kimseye inanmıyorum ben de istemiyorum
- +1 yıl
bos ver ya yorumlardaki arkadas seni seviyor senle konusup onu kiskandirmak istemiyorum
Soran+1 yılNe sevmesi ya kimse kimseyi görmeden tanımadan sevemez ben saf değilim tmmı peki sen bilirsin
- +1 yıl
adam reelde görse abi cekecek bana hakaret ediyor senle konuştuğum icin ne dememi bekliyorsun
- +1 yıl
hem sende onun sorusunu beğendin araniza girmek istemiyorum sevmedi beni ve beni bir tehdit olarak algılıyor
Soran+1 yılTanımıyorum hakkında bişey diyemem dediğim gibi sevgili istemiyorum ki zaten sen niye beni anlamıyorsun konuşmak istersen istek atıyım sana da yorumda çok uzadı kavgaya tartışmaya gerek yok
- +1 yıl
yorumlarda konuştum diye arkadaş beni kiskandi eger sana istek at dersem beni vurur kdkdkkfa
- +1 yıl
benim demek istedigim sey su ben dedim ki umudumu kaybettim ve artik kimseyi sevgilim yapmicam tarzi bisey dedim sen de dedin ki umudunu kaybetme vs elbet seni seven biri cikar ama sen de benim gibi sevgili istemiyor mussun anladin mi simdi
- +1 yıl
yani anne sigara iciyor ama çocuğuna diyorki sen icme evladim
- +1 yıl
daha da anlamadiysan nasil anlatim 😂
Soran+1 yılBirincisi ben oyle hemen tanır tanımaz kimsenin sevgilisi olmam. Ha o konuda ikimizinki farklı şeyler
- +1 yıl
simdi tanir tanimaz sevgilisi olmam diyorsun e bende tanir tanimaz sevgili olmuyorum ki kimseyle karsilastirman yanlis oldu bence
Soran+1 yılYa ne alaka lafı nerden nereye çekiyosun ben kimseyi kimseyle karşılaştırmıyorum ki senin dediğini dedim hatta dikkat et dedim daha ne diyim
- +1 yıl
ben seni suclamiyorum ya neden yanlis anlasiliyorum sabahtandir Allahim
- +1 yıl
diyorum ki sende sevgili istemiyor mussun demekki sende umudunu kaybetmissin ama bana umudunu kaybetme filan diyorsun yani sende bu yanlisin icindesin sana gore
Soran+1 yılTamam kimseyle konuşmuyorum zaten artık konuşmuyordumda iyi geceler
- +1 yıl
hayat boyu single takilcan yani
- +1 yıl
ben de bunu diyorum iste single takilmak iyidir sevgili işleri bos bence zaten paran varsa herseyi yaşayabilirsin neden sevgili yapasin ki sevgilin olucak kisi de ya dis gorunusun icin gelicej ya da paran icin sana yalan aticak
- +1 yıl
iyi akşamlar seni kizdirdiysam kusura bakma amacim o degildi
Soran+1 yılEvet haklısın ama ben erkeğim sen kızsın sana umudunu kaybetme diyorum çünkü sen sevecek birisni arıyorsun ben aramıyorum farklı yani anladın mı
- +1 yıl
ben de aramiyorum oyle biri yok cunku
Soran+1 yılEvet maalesef
- +1 yıl
oley lan bana katildi sonunda dkkfksk
- +1 yıl
tartışmanın bazi seviyelerinde ortam gerilse de bana katılacağını öngörmüştüm iyi oldu bu
Soran+1 yılTamam
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
17Cevap
Hey lanet olası federalleri biz öldürmedik. O Koca Kafana sok onu dostum. Hepinizin canı cehenneme. Bitcheslar
123 Yorumla
Soran+1 yılDostummm off be😂
Soran+1 yılSeni aptal 😂 cehennemin dibine gir çıkama nalett
Soran+1 yılKapa çeneni sensin bitchess😂
Soran+1 yılKafasını yerlere sürttuğum
Soran+1 yılAllah Allah sen bana fazla geldin😂 ben daha çok yolmalı gebertmeli seviyorum
Soran+1 yılBen seni anlamıyorum 😂😂
Soran+1 yılBencede😂 bayaa
Soran+1 yılBenimde teşekkürler😂
+1 yılBütün keyfim kaçtı çünkü aşılması gereken şeyler var ve zor şeyler değil ama aşamıyorum, elimden bir şey gelmiyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılBuneydi ya😂
laf lafi açar lafta döner... açar :) :) ben sana laf atayım kimse bişey açmasın :)) :)
13 Yorumla
Soran+1 yılOoff çok iyi😂😂😠
Soran+1 yılRica ediyorum😜😁
seni anan dogururken tahtanin üstüne düsürmus akil felan kalmamis laf sokmanin ne gibi amaci olabilir yaa 😂😂😂😂
111 Yorumla
Soran+1 yılAllah Allah kendin yorum yaparken sokmuşun işte 😂😂 sen damdan düşmuşun bence
Soran+1 yılKomik 😂😂 güldüm valla
Soran+1 yılOlur ama hala konuşmak istiyorsan?
Soran+1 yılAtamıyorum puan lazım😞
Soran+1 yılİstek attım bekliyorum mesajını😊
Kirli çamaşır, ıslak tuvalet terliği
114 Yorumla
Soran+1 yılYaa bu daha çok sinir bozucu😂
Soran+1 yılGülesim geldi nolmuş 😏😁
Soran+1 yılGülerim lan sanane😏😋
Soran+1 yılBilmiyorum sabah bakıyım 😂
Soran+1 yılTamam bakıyım bir
Soran+1 yılYuhh artık çok argoymuş o da ya bazen açar bakarım😂😂 yazık Aleyna tilkiye sjshahagaga😂
Soran+1 yılDemi bak sende benim kafadansın illa kendim değil birisi başkasına laf sokunca da rahatlıyorum 😂
Sokarsam içinde kalir. sdfsdf
15 Yorumla
Soran+1 yılOhha😂 bu çok iyiydi
Soran+1 yılKime dedin onu
Soran+1 yıl@kozER tamam ben uzerime alınmıyorum 😂
+1 yılSana bir koyarım boş atobüste ayakta gidersin
11 Yorumla
Soran+1 yılKufur içerikli olmasın dedimm.!
bana trip atma kartopu at 😜
15 Yorumla
Soran+1 yılBuneydi simdi 😂😂 allaalala
Soran+1 yılTeşekkür ederim😂😂
Soran+1 yıl😂😊
Tıp ilerlesede seni aldırabilsek
114 Yorumla
Soran+1 yıl😂 oha
Soran+1 yılHemde nasıl 😂😂 koydun geçirdin lafı
Soran+1 yıl😂😂 belli
Soran+1 yılLaf koymuyon hayattan soğutuyosun
Soran+1 yılOvvv 😂 bu butun morali düzeltti işte
Soran+1 yıl😂😂
Soran+1 yılAtamam puan yok
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Bozulan tek şey sinirin mi sanki 😎
14 Yorumla
Soran+1 yılSevmedim bu yorumu 😠😠
Soran+1 yılTamm tmm😂 buda iyiydi
+1 yılSinirlerin bozulduysa bir ustaya götür :d
11 Yorumla
Soran+1 yılDiycek bişey bulamadım 😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 29,1b cevap paylaştı.
+1 yıllaf sokarsam hamilemiyim diye sorarsın :D
111 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Soran+1 yılSevmedim bu yorumu
- +1 yıl
Laf sokmada zaten laflar sevilmez normal
Soran+1 yılEvet ama seninki hiç hoş değil
- +1 yıl
Biraz ayip oldu erkege gider bu ama laf sokma cogu argo oluyo
Soran+1 yılEvet erkeğe daha iyi olur😂 aynen
- +1 yıl
Cok laf sokarim 😂
Soran+1 yılBelli:)
- +1 yıl
Cokmi 😂
Soran+1 yılÇok😊😊
- +1 yıl
😆😆
Aşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı. Teneke kafalımısın bozuluyor kafan
15 Yorumla
Soran+1 yılKafam değill sinirlerimm😠
Soran+1 yılEvet boş ve gereksiz birisii
Soran+1 yılDoğru
- Aşk İlişkileri konusunda 506 cevap paylaştı.
+1 yılbir günde bir akilli ciksa 😬😬😏🤔
11 Yorumla
Soran+1 yıl😭 ..
Gizli Üye(30-35)+1 yılNalet gelsin dostum neden sinirlisin :)
192 Yorumla
Soran+1 yılPis paçozun birisi sinirlendirdiiiiğ😠😂👌
Cevap sahibi+1 yılVay pis paçoz boyu pusu devrilsin inşallah amin 😂
Soran+1 yılAminnnn. Allah çarpsın onu. Şeytan suratlı kepaze
Cevap sahibi+1 yılNeyse sıra sende sende bana yardım et :)
Soran+1 yılNeyapıyım?
Cevap sahibi+1 yılSevgilin yoksa tanışıp çıkalım 😂
Soran+1 yılTövbe yarabbim😂😂 boylesini ilk kez görüyorum deli
Cevap sahibi+1 yılÇıkınca ben sana istediğini söylerim her derdini de dinlerim 😂 hadi tamam de :)
Soran+1 yılOkadar mı yalnızsın be😂 bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılEvet o kadar ya :( nasibim kapandı :( evet de lütfen lütfen :)
Cevap sahibi+1 yılHer derdini can kulağı ile dinlerim sıkılmana müsade etmem :)
Soran+1 yılŞaka mısın ya😂 beni görmedin adımı bile bilmiyorsun dalga geçme hadi
Cevap sahibi+1 yılValla dalga geçmiyorum ya sevgiye açım :( tanışsak sonra çıksak çok iyi olur :) hangi şehirde yaşıyorsun burcun ne :)
Cevap sahibi+1 yılBu arada çirkinsen sorun değil ben sevdikten sonra gözüm güzel görür :)
- +1 yıl
Gördüğüm en efsane yazışma dkkfkwkfjs süperrrr
Cevap sahibi+1 yıl@Abdülheyçoban bence de güzel bir konuşmaydı ama konuşup tanışamadık :(
- +1 yıl
Bir kizin pesinden kosmak bence yanlis boyle olursan zaten sevgiye ac olursun alfa erkeğin oyna cevrende cok kız oluyor 👍
Soran+1 yıl@Abdülheyçoban ahahah evt ilginçti😂😂
Soran+1 yılAçık açık söyluyosunuz bide ya
Cevap sahibi+1 yıl@Abdülheyçoban ben sonradan böyle oldum hep koşar koşardı peşimden sonda kısmetim kapandı.
Cevap sahibi+1 yılSoran nolur tanışalım ya yakışıklı uzun boylu birşeyim 😂😂
Cevap sahibi+1 yılHep kızlar koşardı peşimden yazacaktım.
Soran+1 yılYa delimisin sen😂 yakışıklıysan hiç gormediğin bir kıza niye yazıyorsun Allah Allah 🙈
Cevap sahibi+1 yılÇünkü nasibim kapandı ve yalnızlıktan psikolojim bozulmaya başladı.
Cevap sahibi+1 yılRica etsem tanışabilir miyiz? Direk sevgili olalım demiyorum. Tanışırız anlaşırsak oluruz. Tipin önemli değil merak etme. Beni sevmen yeter bana.
Cevap sahibi+1 yılNe burcusun hangi şehirde yaşıyorsun?
Soran+1 yılYazık ya ama merak ettim seni
- +1 yıl
Ekfkalgkakfkakfkakfkak bu aksam cok gülüyorum ya dkfdkfkskfks
Soran+1 yılOnları burda soylemem
- +1 yıl
Lan komedi kslfkakfkkqkfkak
Cevap sahibi+1 yılTamam sorunu beğeniyorum görürsün beni.
Cevap sahibi+1 yılBeğendim
Soran+1 yıl@Abdülheyçoban gülmesene ya😄 komik bişey yok arkadaşın kısmeti kapanmış
Soran+1 yılGördüm evet
Cevap sahibi+1 yılMesaj atarsan sevinirim. Aynı şehirde yaşıyorsak tanışalım.
Cevap sahibi+1 yılBu arada sadece tipim iyi değil karakter olarak da iyi biriyimdir cidden. Boyum da 1.80 üstü.
- +1 yıl
ben de 183 üm diyip ortalığı kizistirsam ne olur acaba cksmmfkajfa
- +1 yıl
ciddiyim cok troll bir konusma olmus ya helal olsun valla
Soran+1 yılMesaj atamıyorum
- +1 yıl
ikinizde anonimsiniz tabi kide mesaj atamazsiniz birbirinize saka gibi ya kskfks
Soran+1 yıl@Abdülheyçoban istek atıyım desem gizlide. Sende varya gulmesene ya manyak okuma yorumları ordan oraya atlıyorsun
- +1 yıl
gideyim yani tamam 😢
Soran+1 yılTobe yarabbim ya😂😂 inşallah. Şu yorumları okuyan birisi çıkmaz
- +1 yıl
ss aliyorum ben facede filan komik gruplara aticam efsane xmskkfkskfks
Soran+1 yılYakışıklı insanlar böyle şeylerle uğraşmaz senin peşinden kızlar koşmuyor mu git onlarla ilgilen😂
Cevap sahibi+1 yılArkadaş sorunlu sanırım boşver onu sen. Mesaj neden atamıyorsun anlamadım
- +1 yıl
yakisikli insanlar boyle seylere doydugu icin komik gruplarada zaman ayirabilir 😎
Cevap sahibi+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q7799876-sevgilim-yok-olsun-istiyorum-bildiginiz-bir-arkadaslik-sitesi-var-mi bu soru bana ait. Sorumu beğen ben sana ulaşırım.
- +1 yıl
ha adam abazadir para bulur kızlar pesinden koşar oda kizlarla ilgilenir ama Allaha şükür oyle degilim 😂
Soran+1 yılYa puan lazım maalesef olmuyo
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi soru linki attım beğenirsen sorumu ben sana ulaşırım. www.kizlarsoruyor.com/.../q7799876-sevgilim-yok-olsun-istiyorum-bildiginiz-bir-arkadaslik-sitesi-var-mi sorum bu
Cevap sahibi+1 yılSorumun linkini attım ya ona tıkla sorumu görürsün sonra da sorumu beğen. Beğenme nerden oluyor bilmiyorsan onu da anlatamaya çalışayım.
Soran+1 yılBiliyorum tabiki.. Neyse beğendim ama sevgili istemiyorum
- +1 yıl
belkide buradan bir evlilik çıkacak heyecanlandim dkdkdk
- +1 yıl
dur bir saniye sevgili istemiyorum dedin dimi
Soran+1 yıl@Abdülheyçoban hımmmm ben seni anladım😂
Soran+1 yıl@Abdülheyçoban evet istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBaşka işin yok mu yorumumuza salça oluyorsun. Tipim de iyi diye bir destan şey yazmışsın. Herkes kendini yakışıklı sanıyor ya. Halbuki İlyas Salman gibisindir.
- +1 yıl
kardeşim ben sevgili istemiyorum drdim bundan 2 saat önce zaten sanaldan da aşk bulmaya calisan biri degilim kendine gel
Cevap sahibi+1 yıl@Abdülheyçoban o zaman salça olma uza bir zahmet.
- +1 yıl
beni asil profilinizden de engellerseniz sevinirim
Cevap sahibi+1 yıl@Abdülheyçoban engellesek de bir işe yaramaz. Gizli kullanıcı olduğumuz için sen yine yorum yapabilirsin buraya.
- +1 yıl
tamam araniza girdiğim icin kusura bakmayin mutluluklar
Cevap sahibi+1 yıl@Abdülheyçoban sorun değil de zaten sevgili istemiyormuş. O yüzden birşey olduğu yok zaten.
- +1 yıl
bro sevgili boş is ya eger hayatinin kişisi varsa vardir yoksa yoktur mesela benim bu ülkede yok galiba gidicem baska ülkeye
Cevap sahibi+1 yıl@Abdülheyçoban emek olmadan olmaz bu işler. Allah siz emek harcayın ben size hayırlısını veririm demiş. Çalışıp çabalamak lazım.
Soran+1 yılKız bulmak için mi çalışıp çabalıyorsunuz Allah bunu başka bişey için söylemiştir
- +1 yıl
aynen utangaçlık Allah vergisi bir sey eger oyle olsaydi su ana kadar hic sevgilim olmazdi sacma mantik
- +1 yıl
Allahin onu kiz icin soyledigini sanmiyorum
Cevap sahibi+1 yılHayır mesele kız bulmak değil. Mesele hayattaki herşey için çabalamamız lazım. Kız bulma konusu da şöyle olur nasibini ararsın bulmaya çalışırsın. Karşına çıkan fırsatları değerlendirirsin. Fırsat çıkmıyorsa da sen birşeyler yapmaya birbirini tanımaya çalışırsın. Tabi kimseyi rahatsız etmeden. Biz aynı şehirde değildik ama olsaydık yine de tanışır anlaşırsak çıkardık. Ki zaten sen sevgili istendiğini belirttin ben bir örnek verdim sadece.
- +1 yıl
aga tamamda benim mantigi uygula spor salonuna git 3 4 sene ye ucgen vucut olur beslenmeye dikkat edersen sinavlara calis cok iyi bir isin olsun ulkenin en iyi unilerinde oku zaten kizlar geliyor senin aradigin oyle bir sey sanirim
Soran+1 yılHa evet haklısın. Kusura bakma ben yanlış anladım
Soran+1 yıl@Abdülheyçoban ya sen kendini niye övup duruyorsun. Profiline resmini koyda görelim madem öyle olsan burda ne işin var
- +1 yıl
psikolojiyle alakali bir araştırma yapıyorum ve zamanimi nerede harciyacagim beni ilgilendirir
- +1 yıl
senin dediğin buna çıkıyor kizlarsoruyor. com da okumamis cirkin insanlar olur?
- +1 yıl
ha bu arada calisarak kazandigim seyler hakkinda ovunmek en dogal hakkim cunku kendim yaptım yakışıklı olmam bile milyonlarca sperm arasindan benim kazanmama bagliydi yani eger cok zaman sarf ederek spora gittiysem ders calisip cok iyi bir yere geldiysem bunlarla övünmek en dogal hakkım
- +1 yıl
bir başka hususta kimseye kendimi begendirmeme gerek yok neden profil fotografi koyup insanlarin bana tutumunu değiştireyim su an sadece görüşlerim uzerinden yargilaniyorum ve bu guzel bir sey eger profil fotografimi koyarsam cogu kız beni yargilamayacak.
Soran+1 yıl@Abdülheyçoban ne alakası var ozaman kendimede çirkin demiş olurum sadece o kadar onemliysen şimdiye çok iyi birisini buşmuştun kendine. Ayrıca övmuyosun hava atıp duruyosun
- +1 yıl
iliskilerimi zaten genelde ben sonlandirdim eşim benzerim yok onun icin uzun sureli iliskim olmadi
- +1 yıl
kriterlerimi karsiyalacak kiz Turkiye de yok cunku
Soran+1 yıl@Abdülheyçoban ozaman benim yargılarımada böyle tepki verme
- +1 yıl
ben sana tepki vermedim yalnız sen de single takiliyorsun ve beni eleştiriyorsun birini kendine bulurdun diye filan
Cevap sahibi+1 yıl@Abdülheyçoban ben spor salonuna gidiyorum. Güzel bir üniversiteyi kazanamadım ama açıktan üniversite okuyorum ve bitince polisliği istiyorum Allah nasip ederse. Ayrıca benden küçüksün iki yaş sana bir tavsiyede bulunayım kadınlar kendilerini övüp duran erkeklerden nefret ederler bunu hiçbir zaman unutma.
- +1 yıl
e zaten istesem Turkiyede istediğim kizla çıkarım sevgili olurum konu o değil konu kriterlerimi tamamen karsilayacak bir kiz yok onun icin uzun surmuyor iliskilerim
- +1 yıl
kanka sporu bırakma ve derslerine cok iyi calis bu devirde ne kadar paran olursa o kadar deger görürsün o kadar kapi senin önünde açılır
- +1 yıl
cok iyi bir yerlere gelirsin insallah o zaman bulamadigin o kizlar etrafında pervane olucak
Soran+1 yıl@Abdülheyçoban İyide ben aramıyorum kimseyi zaten umudum niye olsun. Buarada herşey para pul değil karşındaki seni gerçekten sevsin yeter iyi geceler
- +1 yıl
iyi geceler bu arada kimse sizin icinize asik olmaz hep dis gorunus ya da paradır etken onun icin gercekten sevmek filan anlamsiz geliyor bana
Soran+1 yıl@Abdülheyçoban anlıyorum
- +1 yıl
eger sen de gercek aska inansaydin seni sevecek birini arardin bak sen de vazgecmissin cunku hakliyim
Cevap sahibi+1 yıl@Abdülheyçoban kardeşim darılma ama bu kafayla dünyanın en yakışıklısı da olsan en zengini de olsan kimse katlanmaz sana ömür boyu yalnız kalırsın.
- +1 yıl
para her kapiyi aciyor sorun yok umrumda değil
enteresann :D
122 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
Soran+1 yılKomik ne var😂😂
Soran+1 yılCanım gülmek istedi ala ala😂😂
Soran+1 yılYapmam😂
Soran+1 yılHer canımın istediğini yapabilseydim burada böyle bişey paylaşmazdım sinirlerim bozulmaz dı yani😂 anladın mı
Soran+1 yılBirisini yolup gebertesim geldi ama yapmıycam çünkü kötü olan ben oluyorum sonra bende böyle bişey yaptım 😂
Soran+1 yılYa pislikmisin ne zevk alıyosunuz anlamıyorum yani
Soran+1 yılBilmem daha önce hiç kavga etmedim
Soran+1 yılEtmiyorum zaten Allah bildiği gibi yapsın onu ben sadece sinirim geçsin istedim
Soran+1 yılNeyi anlamadım
Soran+1 yılE uyudum gece😂
Beyhude ve çocukça.
00 Yorumla
+1 yılkime sokuyoz 👀
11 Yorumla
Soran+1 yılBirbirmize veya gıcık olduğun birisine😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılgerek yok.
10 Yorumla Bikmem ki öyle
10 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri