Merhaba arkadaşlar🌸 birazcık dertleşmek için yazmak istedim buraya belki önceden benim gibi olan vardır, güzel tavsiyelerde bulunur diye düşündüğüm için dertleşmek istedim Ben farklı şehire taşındım 5 sene oldu ama kafa dengi bir arkadaşım olmadı, mezun olduğum bölümden de bir iş bulamadım yani anlayacağınız günüm sürekli evde geçiyor diyebilirim. Evde vakit geçirmeyi seviyorum ya da kendimi buna inandırdım bilmiyorum Yeni yerler keşfetmek gezmek istiyorum ama kendi başıma da gezmek istemiyorum Aslında tek başıma alışveriş yapmayı falan çok seviyorum ama gitmediğim yerlere tek gitmeyi sevmiyorum neler yapabilirim kendimi aşmak istiyorum bu konuda Yorumlarınızı bekliyorum ✨
Selam ben karadenizliyim egede bir kasabada yaşıyorum 5 yıldır. Tanıdıkları saymassak toplasan 5 kişim yoktur heybemde. Sıkılıyormuyum evet. Tiyatroya bile tek gidince istediğin bileti vermiyo sistem. Yeni hobiler edindim. Bisiklete biniyorum bunla ilgili klüp var etkinliklere katılıyorum. Dansa başladı. Erkek adam dans eder mi eder abi sikılıyorum. Ayrıca enstruman çalmayı öğreniyorum. Trekink klubuyle uzun yuruyusler yapıyorum.
Bunları yapmam yeni insanlar tanımamı yeni yerler görmemi sağlıyor iyi insanlar tanıdım biraz daha kafam dağıldı. Evde olmuı ben de seviyorum sen gibi. Bazen saatlerce film izliyorum projeksiyon aldım bunun için ama eğlenme olmadan da olmuyor hapsetme eve kendini
Önerim halkın içinde kaybolman olurdu. Çünkü yatmak yatmayı getiriyor. Hep alışıyorsun tembelliğe. Bence sıkılacaksın ama yalnız gezintiye de çık. Birilerini arama. Zamanla ihtiyaç da duymayacaksın ve birileri emin ol çıkacak karşına..
0
6 Yorumla
Soran
1 yıl
Yalnız bilmediğim yerlere gitmeye korkuyorum açıkçası arkadaş bulabilirsem anca gezebilirim diye düşünüyorum
Yiaa spor salonuna falan git ya da internetten bak illa ki bulursun birini. Ama birini bulana kadar bekleme öylesine bı yürüyüşe falan çık çok iyi hissettirir. Bursada üni okuyorum beraber gezebiliriz burdaysan
Olduğun bölgeden kız arkadaş bul. Önceki arkadaşların kendi hayatlarına gidince seni unuttularmı?
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
İşte olduğum yerden bulamıyorum çünkü evden dışarı çıkamıyorum. Çıksam nereye gitcem bilmiyorum kafe falan sevmiyorum çalışmıyorum da. Evet bir tanesiyle konuşuyoruz ama diğer samimi olduğum arkadaşımla bağımız koptu