Erkek arkadaşım benimle ilgilenmiyor ve çok kırıyor?

Uzun olduğu için üzgünüm en başta. Lütfen vaktiniz varsa okuyun. 1.5 yıllık bir ilişkimiz var. Benim ilk erkek arkadaşım. İlişkinin başları hariç benimle ilgilenmemeye başladı. Yan yanayken hiç sıkıntımız yok tüm ilgisi bende ama fazla yan yana gelemiyoruz bazı durumlardan. Şimdi örnek verecek olursam arıyorum açmıyor çoğunlukla ya da geri dönmüyor. Hep meşgul ya ablasıyla bir yerde ya babasıyla bir yere gidiyor. Sıkıntımı defalarca anlattım ve o kadar kırıcı ve umursamaz laflar etti ki kaç kere ağlamışımdır. Arıyor sonra dur geri arıcam deyip aramıyor ben arıyorum bir bakıyorum ailesiyle yemekte. bir kaç kez özür diledi telafi edicem dedi ama hiç bişey yapmadı değişmedi. Biraz o da ilgili olsa bu kadar merak edip aramam ki çok merak ediyorum iyi mi. Bugün son konuşmamızda yine bu sıkıntıyı açtım yine ağır laflar işittim ve telefonda ağladım beni mutlu etmiyosun dedim kapadım. Ayrılmak üzereydim. Beni sevdiğini biliyorum. Özellikle bana gelen insanlar arkadaşlarım var. Bana anlatıyolar erkek arkadaşımın beni ne kadar sevdiğini anlattığını. Ama hep göğsüme bir ağırlık koyuyor beni yıkıp duruyor umursamıyor ne laflarıyla ne hareketleriyle uzaktayken. Sinir sorunları var ama yine de başkalarına saygılı iyi. Bir kez ayrılık girişimim oldu geri aradı bir bahane verdi döndürdü. Ben bu durumu nasıl düzeltirim yardım edin artık ben de ilgi değer görmek istiyorum aranıp sorulmak istiyorum kırılan olmaktan bıktım fazladan değer vermekten yoruldum ama yine de seviyorum onu
Erkek arkadaşım benimle ilgilenmiyor ve çok kırıyor?