Artık saygınız kalmasa bir ilişki de ne yaparsınız? Saygısız ne kadar süre devam edilir?

Saygısı eşiniz olmasında,
Sevgisi ise bir sevgili olmasında pay oynar.
1. si ne sahip olan birisi bir ömür size yeter.
2. si nin ise eninde sonunda beklentisi artar, fazlasını yani eş olmayı ister. Lakin bu kişi bencildir saygısız olduğunun farkında bile değildir. Kabul de etmez.
En iyi arkadaşlarınız size en çok saygı duyanlardır. Onları kalıcı yapanda budur.
Birkaç kez ikaz ederim ama baktım düzelmiyor terk ederim. Yokluğuna alışırım ama saygısızlığa tahammülüm yok
Sanmıyorum. Sevgi kadar saygı da önemli bana beni sevdiğini söyleyip küfur falan eden biriyle birlikte olamam mesela
Saygı olmayan yerde sevgi olmaz. Ben saygısızlığa katlanamam.
Cevap
23Cevap
Bir ilişkide saygı yoksa o ilişki sağlıklı olmaz. Karşımda ki kişinin bana saygısı yoksa ve saygısızlık yapıyorsa ilişkimi keserim. iki tarafında birbirine saygısı olması lazım
Katlanmam saygısızlık olursa ben de onu altıya katlarım. Ortada sevgi falan kalmaz.
saygının bittiği yerde saygısızlık olur. saygısızlığın olduğu yerde de polemik olur. polemiğin olduğu yerde de maalesef kavga olur.
Bir ilişkinin temellerinden biridir saygı. Saygı yoksa, ilişkide ki sevgiyide bitirir.
Saygı bitmişse ilişki de evlilik de bitmiştir. Sürdürmenin manası yok. Aşk varsa sevgi varsa ama saygı yoksa diğer ikisinin manası da yoktur.
zaten insan sevdiği insana saygıda duyar saygı biterse sevgide biter
Saygının bittiği yerde sevgi de biter diye düşünüyorum.
İlişkiyi uzattıkça iki tarafında yıpranacagı kesin ve net..
Sevgi cok onemli ama once saygi. Kisinin kendine ve karsindakine saygisi olmazsa ne evlilik yurur ne iliski yurur nede arkadaslik. Saygi onemli!
Benim gibi gururlu ve kindar karekterdeki bir insan dayanamaz bitirir. Belkide çok yanlış
Bir iliskide en onemli şey saygidir sana saygi duymayan herseyi yapabilir seni aldatabilir arkandan iş çevirebilir
Hayır. Katlanamam. Önce saygı, sonra sevgi zaten grlebilir. Saygı yoksa sevgi asla gelmez.
belli bir sure sonra biter kaç yillik evlilikler gördüm oyle
Asla zaten saygı biterse o ilişki de biter ilişkinin en önemli etkeni saygıdır saygı olmadıktan sonra sevginin ne anlamı kalır
Saygi Kalmamişsa o iliskide geriye hiçbisey kalmamistir.😉
Saygı yoksa sevgide olmaz ilişkide
Hiç bir şey aranmaz o ilişkide ☺
Saygi yoksa nasil sevgi olacak
katlanmam saygı yoksa ortada sevgide yoktur net.
Sevgi yoksa zaten saygıda duyulmaz.
katlanılmaz tabiiki o da bir yere kadar
katlanmam ama yapıyorum seviyorum da ama
Saygı sevgiden daha önemli katlanmam
bır ornek vererek ayrıntıya iner misin acaba
Saygısız bir sevgi dusunemiyorum
saygı yoksa hiç birşey yok
Kesinlikle katlanamam.
Olmaz ve katlanamam..
Asla saygı sevgidende önemli benim için
Saygı bitmisse artık herseye son verilmeli.
Bu nasıl soru.
Herhalde olmaz
Katlanılmaz çünkü kavga gürültü başlar
katlanamam. saygı şart
Olsa da kıymeti olmaz ki
Hiç bir şeyine katlanamam
olmaz ilişki bitmiştir demek
Yok olabilemez
Saygısız devam etmez
hayır kesinlikle
Olmaz
İmkansız bir şey.