Kaç yaşıma geldigim halde babamdan dayak yedim!

dün oldu bu olay hala cok kızgınım annemede babamada konuşmuyorum arama mesafe koydum olaya gelim dün işte galatasaray yenildi diye az üzgündüm sonra odama geçtim gece 12 odamda annem tv izliyordu ama herzaman söylerim ben odamda izleme ben yatıcam veya tv izlicem diye evet söyledim felan filan bide ondan önce maça kızgınım diye babamın istediklerini galiba biraz geç getirdim onada kızgın olabilirdi anneme odamdan 3 4 defa cık dedim düzgün bir dil le kırıcı cümle yok felan ne zmn cık desem cıglık atıyor diyebilirim ee benimde zaten moralim bozuk sonra babam geldi arkamdan bir tokat attı hatayımda öyle birşey yemedim sonra belime vurdu hatırlıyorsam 1 tane daha vurdu dayanamadım bagırdım babama elini tuttum sonra 2 3 belkide daha fazla vurdu nereye vurdugunu hatırlayamıyorum yahu sizce haksızmıyım kaç yaşına gelmişim dayak yedim sonra 2 side sabah gülüyorlardı tam deli oldum sabah kahvaltı yapmadan cıktım gittim evden 1 saat öncede geldim moralim çok bozuk benim yerimde olsaydınız ne yapardınız bir dizi yüzünden olanlara bak bide dün bide gece 2 kadar tahminimce televizyon izledi yatamadım sonra yastıkları aldım gittim diger odaya bu kadar...
Kaç yaşıma geldigim halde babamdan dayak yedim!