Kendi tecrübelerimden bahsediyim uzak mesafeler 2 şekilde yürür karşılıklı devamlı birbirine olan merak ve ilgi ya da sexting ile ya da ikisi bırlıkte tercih meselesi o yürüme olarak bir şekilde reel olmanız lazım bunun için bir bütçe şart telefonda konuşacaksanız sevgili paketleri iyidir iş görür görüntülü konusarak özel anları paylaşarak ve haz dolu saatlerle yürür yürüyor şu an
3 yıllık bir uzak ilişkim vardı Yunandı kendisi bazen adalara gidiyorduk bazen o geliyordu bazen Yunanistana gidiyorduk. Bazen filipinler endonezya vietnam gibi ucuz ülkelere gidiyorduk sayesinde para biriktirmeyi öğrendim. Orta halli bir ailede yaşıyorum ama ülke seçimi olarak dikkat ederek türkiyede 1 kere yapacağım tatili 2-3 kere yapma fırsatı buldum. Neden ayrıldınız dersen? Yıprandık ve bir kavga ile üç yıllık bir emek çöp oldu. Ama bu senin moralini bozmasın yakın mesafede de aynı sorunlar. Saygı ve sevgi besleyen iki insanın yürütemeyeceği şey değil. Nasıl yürür dersen ya benim yaptığım gibi sık sık görüşün. Seksting de önemli tabi. Görüntülü sesli takılın. Hediyeler gönderin ( cidden tatmin ediyor insanı.) Bir de şanslı olun.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
şu an mesafe ilişkisini yaşıyorum. Mesajlarıma geç bakmaya başladı , instada aktif ama benim wp den attığım mesaja bakmıyor sorduğum zaman da bildirim gelmedi diyor , hesabının şifersini istedim ama ben şifremi kimseye veremem kii dedi. Görüntülü falan konuşuruz evet biraz da olsa tatmin edici oluyor. Son günlerde de ben onu aradığımda konuşuyoruz biraz sonra da ben seni sonra arasam olur mu diyor amaa ne arayan var ne soran bazen ben mesaj atmazsam atmıyor bile 🙄 Bu benim 2. Mesafe ilişkim birisinde aldatıldım gibi oldu bunda da aynı olacak sanırım , yani arkadaşlar gerçekten çok güçlü bir aşkınız sevginiz yoksa olmaz hiç akıl işi değil...
Aramızda 3000 km fazla var. Ve bu real e dönüştü. Önce saygı gelir. Sevgi, aşk sonraki iş. Ben onunla nefes aldığımı hissediyorum. O öğretti bana aşkı. Acılarını sarıyorum.. Gülümsetiyorum, ellerini titretiyorum. Tabi gerçekten kalbinizle seversiniz yürür. Kalp gözüyle bakmanız lazım..
Sevginin uzağı yakını olmaz arkadaşlar, bir insan yanınızdayken çok uzakta da olabilir, uzaktayken her an sizinle de olabilir. Önemli olan birini yanında taşımak değil, kalbinde taşımaktır bu yüzden saçma diyen çoğu insanı saçma buluyorum, sevgiyi rakamlara göre mi ayırt ediyorsunuz?
Çok eski ama yorum yapmak istiyorum. 8 aydır bir ilişkim var aramıxda 2577km var ve yaşlarımızdan dolayı buluşmamız çok zor (ailemizden izinsiz bir yerlere gidemiyoruz maalesef. Durum buyken başka ülkeye gidemem) Benim ailem de bilmiyor zaten sosyal medyadan olan bir şeyi onlara söylesem de ona güvenmezler. Onu çok iyi tanıyorum. Bazen onun elini tutmak, onu öpmek, ona sarılmak istiyorum ama bu duyguları bastırıyorum. Onun dışında tüm gün yanımdaymış gibi hissediyorum zaten. Mesafelerin aşka zararı olmaz gözü asla dışarıda olamayacak birini buldum. Mesafelerden ve sevmekten korkmayın arkadaşlar fjşdjdşdkd
Selamlar arkadaşım, aradan 1 yıl geçmiş ama olsun sana deneyimimi anlatacam. Ben Türkiye'deydim çocuk ise Amerika Birleşik Devletleri'nde 2 aylık uzak mesafeli ilişkimiz oldu. Amerika'ya gitme planlarım bile vardı. Sadece okulun bitmesini bekliyorduk. Kavuşmak için. 2 ay rüya gibi geçti. Zordu ama birbirimizi seviyorduk. Ama geçen ay olayın yaşandığı gün durup dururken çocuk beni engelledi.. Çok seviyordum. O da beni seviyordu ama olmadı işte. Hâlâ onu düşünüyorum. Düşünmekten harap oldum ama yapacak bir şey yok. Eğer bir gün Amerika'ya gidersem onu arayacağım. Adresine kadar her şeyi biliyorum. Kısacası uzak mesafe ilişkisi çok zor ve zahmetli. Ama çok seviyorsanız ve bir gün buluşmak istiyorsanız neden olmasın :) Benim kalbim çok kırık şu an. Keşke devam etseydik hâlâ onu seviyorum ama elden bir şey gelmiyor.
Aynısı yaşadım bende engellemedi ama yapamıyorum dedi öylece gitti ve hala onu çok seviyorum bilmiyorum onunda benj sevdiğini hissediyordum 1 kere tek buluştuk
En İyi Cevaplar