Bu kişiden kişiye değişkenlik gösterir ama kendi kişisel fikrim çok uzun ömürlü olmuyor uzakta olduğu için güven sorunu muhakkak oluyor her ne kadar güveniyorum bile dense de onu da geçtim aşırı derece iletişimsizlik oluyor sürekli mesajlaşıldığı için insanlar birbirlerini mesajda anlatamadıkları için birbirlerini yanlış anlamalar çok oluyor o kişinin neler yaptığını bilmiyorsun sürekli telefon elinde mesaj bekliyorsun sabırlı olan kişiler uzak ilişkiyi güzel yürütür ama sabırsız ve ilgi isteyen kişiler yürütemez herkesin yapabileceği bir şey değil internet üzerinden olan ilişkiler illa ki kısa bir zaman sonra bitiyor yani
Sonjin nasılsın ôncelikle. Uzak mesafe ilişkisi nikah masasına kadar. Geçmişte msn de Fransız isimli bir kızla yazışıyoruz. Sonra sen Türk değilmisin dedi meğer türkmüş. ben türk biriyle konuşmak istemediğimi , olduğundan farklı davrandıklarını söyledim 1yıl konuştuk. İstanbul'a geldi ertesi gün kayseriye geçicek , oturması kalkması her şeyi ile tam istediğim bir hatundu. Hayatında flörtü bile olmamış orada. Sabah aldım havaalanı , oradan evde güzel bir sofra hazırlattım Çamlıca tepesi , Üsküdar Kadıköy falan sabaha kadar gezdik. Havaalnından Kayseri'ye gönderdim ama son dakikaya kadar beni bırakmak istemedi. Haftaya Fransa'ya dôndü beni aldırmak istedi gitmek istemedim kendisi gelirse burada her şeyim hazır dedim gelemedi. Aylar sonra bir telefon baktım beni aradı nişanlandım ama istemiyorum dedi. Gel desem kaçıp gelirdi ama bende nişanlandığımı söyledim çok üzüldü yalan olduğunu söyleyemedim. Yani istesem nikahta biterdi uzak mesafe ilişkisi.
Sonjin işim hem rahat hemde geliri iyi sen yinede gidermiydin. Kız tam ev kızıydı. Orada bankacıydı burada bankada işe aldırıcaktım ama ilkinde kabul etmedi zorla nişanlanınca beni aradı ama nedense istemedim halen bilmiyorum. Bak Türkiye'de bu derece saygılı bir kadın yok. O kadar diyorum yani.
En fazla 6 aydır, uzaktan ilişki yaşanmaz, yok sen gel benim şehrime, yok ben geleyim. Sürekli görüntülü aramalar, en yakın arkadaşından kıskanmalarr amann olmaz, her zaman ki lafımı söylüyorum biz daha yanımızdaki insanla zor anlaşırken uzaktakiyle nasıl anlaşıcaz.
Fazla göreceli bi olay bu İlişki var ilişkicik var.. Insan var insancık var.. Yürek var yürekcik var.. Demek istediğim mert olan, kendisinin ve sevdiği kişinin sevgisinden emin olan insan uzak yakın fark etmez yürütür ilişkisini.. Yakın mesafe ilişkilerini de görüyoruz yapamayan yapamıyor mesafe değil sorun. Keyifli geceler.
Ben uzak mesafe ilişkisine mesafeliyim :) ama başarıyla yürüten insanlar olduğunu da görüyorum okuyorum duyuyorum. Bunu 5-6 yıl hatta geçenlerde ekstrem bir örnekte 8 yıla kadar yürüten ve evlilikle taçlandıran biri olduğunu duyduğumda çok şaşırdım. Yürütmek çok zor, iki tarafın da ciddi çabası gerekiyor. Şu zamanda bu çabayı verecek insan sayısı az.
İki tarafın ciddiyetine ve aradaki bağa bağlı. Eğer iki kişi birbirini iyi tanıyor, birbirine güveniyor ve aynı şeyi istiyorlarsa çok uzun ömürlü olabilir. Uzak masafe olduğu için sürekli mesajlaşma, görüntülü veya sesli sohbet etmek zorunda olunacağı için yanlış anlaşılmalar meydana gelebilir, bu sebeple uzak mesafe ilişkisinde gururu bir kenara bırakıp bolca alttan almalar olur. Fedakarlık yapmaya hazırsa iki taraf da, ilişki çok uzun olabilir.
Benim de uzaktan iliskim vardi aldatti ben hala unutamadim ama o yoluna devm ediyor baskasiyla birlikte bile oldu yattı yani diyeceğim o ki aynı şehirden yapamıyorsan hic girme ve bekarlık sultanlık.. ama bir arkadasimin sevgilisi yurt disinda cocuga ben bile güveniyorum biraz da karakter meselesi
İlişki uzak mesafe de olsa yakında da olsa insanlar bir yerden sonra aldatacaksa aldatıyor, gidecekse gidiyor zaten. Bu yüzden hiçbir şey fark etmez. Karşılıklı sevgi ve güven olduğu sürece gayet de devam eder. Kısaca karakter meselesi. Kilometreler sadece rakamlardan ibaret ve sevmeye engel değil. 🦋
resimde kendimi gordum asker iken bende oyle bakisarak uyurdum cok guzel di inanilmaz his ama olmayinca sadece anilar kaliyor sevdiginizin arkasindan kosun ne pahasina olursa olsun
Hep uzak mesafe ise çokta uzun olacağını sanmam ama mesafeler bir gün bitecekse güzel olabilir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Gerçekçi konuşmak gerekirse uzaktan ilişki ömrü felan yoktur sürmez çünkü ayda 1 kere buluşmak hele çok zor ben 2 kere bu işe kalkıştım 2 sinde de hüsrana uğradım bu yüzden uzaktan ilişkiye kapalıyım.
İlk bir yıl içinde bulursanız bir seneden uzun sürebiliyor onun dışında ayda bir veya 2 ayda bir buluşabiliyorsanız ve sağlam bir ilişkiniz varsa seneler bile sürebilir hatta evlenebilirsiniz.
Benim öyle bi ilişkim olmuştu 6 yıl sürmüştü sadece 1 kez görüşmüştük canlı olarak. Evlilige gidecekken aileler yüzünden ayrıldık. Ama yıpranıyor insan bi zaman sonra bu uzaklıktan dolayı heleki karşınızdaki paranoyak ise
Uzaktan iliski olmaaz😄 ben yapamam valla yapanı tebrik ediyor başımın üstüne koyuyorum. Ozlemiyorlar mi sarmak istemiyorlar mi yaa ben canım istedigimde sevdiğimi goremeyeceksem napiyim bu iliskiyi