Benim icin sevmesi zor unutmasi dahada zor. Sahte duygulara tahammülum yok. bu yuzden unutmak icin kavga ettim belkide ikimizde ağır konustuk sanki iki düşman gibi , ayrilmak isteyende bendim hata yaptım belki ama istemsiz oluyor çok uzuldugum ve kirildigim icin , sizce bu bir zaaf mi bu? nasil degistiririm bu huyumu ya da doğru mu? (iliskim sadece 1ay sürdü) Geniş biri değilim , ve bir okadar rahat birisiydi hayatimda hic bir kizdan duymayacagim seyler duydum diyebilirim. hakaret olarak degil duyduklarim sanki bir kiz arkadasinla konusuyormus gibi konusuyordu benle
Ayrildiktan sonra kavga etmek sanki düşman gibi olmak?
Düşman gibi olmamın tek sebebi ayrılamayı yedirememem olur
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
biri sana seni sevdiğini senle evlenmek istediğini ve ayrilirsan babana soylerim gibi seyler soyleyip 1 hafta sonra ileriyi goremiyorim sana sevgim hep ayni seni ilerde uzerim derse ve soguk davran maya başlarsa sen demezmisin ne perhiz bu ne lahana tursusu diye veya ne dusunursun
ailesinin ve kendisinin rahat olmasi cok yipratti beni bazi şeyler erkeklere soylenmez birde istemeyerekte gecmisi kurcaladik birbirinizin en büyük hata buydu bence
Aynen öyle geçmişi kurcalamak insanı çok yıpratıyor seninle aynı durumu yaşadık ki babam benimki platonik de yüzüme bile bakmadın onu ilgilen 38 kg verdim kilonda da bir papaz büyüsü yaptırdı insan yaptığı hoca gerçekten çok istersen özelden konuşabiliriz
En İyi Cevaplar