Bazı ayrılık sebepleri evet fazla gelir insana ve düşman olunur ama ortada bir şey yokken düşman olunması sizce de ayıp değil mi 😂

Bazı ayrılık sebepleri evet fazla gelir insana ve düşman olunur ama ortada bir şey yokken düşman olunması sizce de ayıp değil mi 😂
Düşman değilim, pişman değilim. Sadece çok kırıldım. Bunuda birbirimizden özür dileyerek son verdik zaten. Düşman olmanın manası yok bence. İkimizde düşman değiliz. Yolumuza bakıyoruz :) Düşman olanlar gerçek değer verdiğini düşünmüyorum ve gerekli olgunluk değil bence.
Düşmanca tavır davranışlar her ilişkide ayıp. Burada ayıpsız ayrılık önemli. Ayıpsız. İhanet yalan şiddetin olmadığı ayrılık önemli. Bunlar karşılığında bir ayrılık yaşanıyorsa bunlar insanlık dışı olduğu için o anki psikoloji ile tepki ayrılış şeklide maalesef insan dışı tutum davranışla oluyor ülkemizde. Olması gereken herkes kendine yakışani yapar deyip öyle davranmak
Gereksiz yere düşman olmak saçma gerçekten, vaktinde güzel anılar paylaştığın insana niye düşman olasın kendin seçmişsin sonuçta. Şahsen ne yaşandığı fark etmez özünde iyi biriyse sadece duacı olabilirim kötü hareketi yüzünden kin beslemem kendi nasipsizliği der geçerim. Ben mi fazla safım yoksa.
Yok ya aldatma sürekli yalan falan bunlar sıkıntı
Adam gibi ayrılmayı bilmeyene düşman olmak bile fazla bence onları direk mezara gömmek lazım.
Yaşananları orada burada anlatmış veya ayrılırken hakaret küfür kavga kıyamet kopan ihanet gibi şeylerin yaşandığı bir ayrılık varsa ortada müsaade edin dost kalmasınlar.
Cevap
4Cevap
Ayrılıklarımın özeti videoda sdfg
Ben düşman olmam hiç bir şekilde. sadece aldatıldıysam eğer o kadın hakkında bir daha iyi düşünme.. ya da hakkında iyi konuşmam sordukları zaman. ve affetmem
Ayıp, ben kimseye düşman değilim düşman olanların düşmanlığını da beni zamanında çok sevmesine veriyorum diyelim.
Seni sevmeyen ölsün be 😇
Ben düşman yerine yabancı görürüm. Boynuzlarınla baş başa bırakıldıysan gayet düşman olunur.
Boynuz ara ara takıldı bana😂 ben ona düşman değil direk yok sayıyorum
Başına gelmeyen bir şey kaldı mı bro asjsj
Ah ah kalmadı beni en eski sen bilirsin 😂😇
Yılan görse benden daha çok sürünmüşsün der 😅
Der vala ya ne çektik be 😂😂
Birazcık sende de var yani hata 🙄
Tamam tamam haklısın benim de var sıkıntım 😇 neyse eski günlere döndük o yeter bana ama damlaya söyle geri gelsin yaz geldi 😂
Aradığınız damlaya maalesef ulaşılmıyor hiç haber alamadım
Ciddi misin ben siz konuşuyorsunuz sanıyordum
çok uzun süre oldu konuşmayalı bırakacağım diyordu en sonunda bıraktı
Gıcık gelirse sorcam hesabını tabi önce o sorabilir 😂
darlanmıştı insanlardan dolayı aklına bile gelmez zalımın kızının
Gelirse yapışırım yakasına vala göndermem bir daha iki sohbet ediyorduk
nasip kısmet
En son buraya bağladık güzel oldu 😇
O kisinin artik olmamasi sindirilemiyor veya kuyruguna basilmissa ofke saciliyor. Baska sebepleri de var elbette ve bu nefret hakli yere de olabilir cok yanlis bir sey yapilmissa. Yine de nefret kisiyi yipratip curutur.
Saygili bir sekilde ayrilmak daha dogru.
Kişilerin kendi tercihi. Ben mesela eğer çok ciddi bir sebep yoksa "aldatma vs" düşman olmak yerine normal bir vatandaş gibi davranabiliyorum eski sevgililerime😄
Bende aynı fikirdeyim ama bunu yapamayanlar var sanki adam öldürmüşüz 😂
Bazen de anlam veremiyorum ama olsun biz böyle kalmaya devam edelim en güzeli ✌️🙂
İyilik yap iyilik bul demişler kaldığımız yerden devam 😂
Aynen öyle yüreği güzel insan🙂🙏
O senin güzelliğin 😇
Teşekkürler 🙂🙏
Arama istemiyorum denilmesinden anlamayan adamla düşman olunur. Ayrılana kadar bi b*k yapmayıp ayrıldıktan sonra yapmaya çalışanla yani.
E yani bu durumda düşman olunabilir
Bende düşman oldum bana kötülük yapan insanları sevmeye devam etcek değildim
Bir kötülüğü varsa haklısın yahu
Ayrılınca olay sadece merhaba merhabaya kalır. Çok da görmezsiniz zaten. Kopar yani her şey..
Evet çok garip hakketen 😂😂😂😂😂😂
😂😂
Bir şey olmaz bence 😂
Kızılacak bir şey yok 😂
Sorun yok 😅
@Sosyetic_SheqiiL 😃😃😅😅🥰🥰
Bende hiç öyle durum olmadı.
Arkadaş gibi olanlara şaşırıyorum ben asıl
Nasıl ayrıldığına bağlı
Ben düşman olmam
Galiba umduğumuz gibi çıkmadığı için
ben düşman olmuyorm hem gerek yok