arkadaşlar dün gece fetulllah gülen i izlerken kafama taktı bu mevzuyu. bilenler cevaplasın saçma yorumlarını kendinize saklayın.
Evet çıplak
Hayır giyinik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer yazmakla uğraşmayayım şimdi :D
Sual: Kıyamet ve Ahiret kitabında deniyor ki: Peygamber efendimiz, (Halk kıyamet günü çıplak haşr olunur) buyurunca, Âişe-i Sıddîka validemiz, (O zaman herkes birbirine bakmaz mı?) diye sordu. Peygamber efendimiz, şu mealdeki âyeti okudu: (O gün herkesin kendine göre derdi vardır.) [Abese 37] Yani kıyametin şiddeti ile insanların birbirlerine bakacak halleri kalmaz.
Mahşerde insanların çoğu çıplak olacak,
Dine uygun yaşayan örtülü olur ancak.
Peygamber efendimiz de buyurdu ki:
(Kıyamette, yalınayak, başı açık ve sünnetsiz haşrolunur. İlk elbisesi giyilmiş olan İbrahim aleyhisselamdır. Allahü teala, “Dostum İbrahim giyinsin ki, insanlar onun faziletini bilsinler” buyuracaktır. Ondan sonra diğer insanlar, amelleri nispetinde giydirilir.) [Ebu Nuaym]
Daha önce bir din adamı. Kefen aynı zamanda öteki tarafata bizi sarmalayacak gibi birşey söylemişti ama tam hatırlamıyorum.
bazı yorum yapanlara bakıyorumda yazık diyorum sonra da onların suçunun olmadığını asıl suç ailesinde olduğu aklıma geliyor evlatlarına birşeyi öğretmekten aciz kalmışlar Allah affetsin hepimizi
Cevap
12Cevap
sadece mahşer günü çıplak olacak, bu arada o adamı dinlememeni tavsiye ederim, kendisi Müslümanım diyen ancak o kadar malvarlığına rağmen hac vazifesini yapamamış birisidir. SEbebine gelince Suudi Arabistana girişi yasaklanmıştır, çünkü kendisi Yahudi misyoneridir
Sene olmus 2013 insanlar hala Cennet ve Cehenneme inaniyor.
ateyiz
arkadaş cennet ve cehennemde nasıl olacağız demiş siz kıyamet gününden bahsettimişiniz .
evet çırılçıplak olacaklar ve sordular herkes o zaman birbirine bakar diye ama o korkudan kimsenin aklına öyle birşey gelmiycek
teşekkürler
onu bilmemde kıyamette tekrar dirildikten sonra çıplak olacağız. Sonradah kıyafet verirlerse bilemem.
sümüklerine bile hakim olamayan bir adamdan medet umuyorsunuz ya hayret sümüklü feto
aynen kim kime geçirirse tövbe tövbe :D
dinsiz kopek
sen gelinlik giy o tarafta
bassınlar çk mü mühim :D ben sevmıyorum saygıda duymuyorm
:D :D
kuranda zaten bahsediyor giyinik olacaklarından sadece mahşerde çıplak
O adam neyi doğru konuşur ki.
şişşşt öyle deme şimdi fetoş sevenleri gelip basarlar küfürü sana:D
aynen bende bende ahahaha allahın fetoşu:D
o adamın tek bir sözü bile doğru değil
ne alakası var ne saçmalıyonuz ya :D::DD:Dd
of..
pof..
evet ama kimse birbirine bakamayacak merak etme...
ben Alev desenli şort giycem.Temsilen
hamam böcekleri şort giyebiliyo mu ya?
ben sana bir çakarım aklın başına gelir
:((((
giyinik oluruz kefenle
evet hepimiz çıplak olacağız.
E kefen var.
bence çıplak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar