Kız arkadaşıma kıyamıyorum, onu kaybetmekten korkuyorum, her yaptığını alttan alıyorum her türlü fedakarlık yapıyorum sizce?

Defalarca suratıma telefon kapattı, anneme küfür etti, çok çektirdi ufak bir hatam olsa dahi defol ya da s. g diyip kötü kelimeler kullanıyor telefonu kapatıyor ben ona çok ilgi gösterirken o bana benim ricam ve zorlu isteğim doğrultusunda bana kıs süreli iyi davranıyor bezende hiç kavga etmediğimiz oluyor hakkını yememek lazım ama bana sürekli bitirmek istiyorum diyor ve saçma sapan bahaneler üretiyor hastalıktan dolayı olabilir mi ve ayriyeten sinirli birisiyim diyor her küfür edişine her kötü kelimesine ses çıkarmıyorum alttan almaya çalışıyorum çok peşinden koşuyorum onu kaybetmek istemiyorum sürekli kendisinede diyorum babam Yok onun boşluğunu senle doldurmak istiyorum diyorum kendisine değer verdiğimi biliyor ama bana diyor ben böyle birisiyim çekeceksen diyor yoksa güle güle diyor bende onsuz yaşayamayacağımı düşünüyorum peşinden koşuyorum daha bir sürü bir sürü şey aklıma gelenleri yazdım yardım ederseniz sevinirim teşekkürler şimdiden.
Kız arkadaşıma kıyamıyorum, onu kaybetmekten korkuyorum, her yaptığını alttan alıyorum her türlü fedakarlık yapıyorum sizce?