2 erkek arkadaş ayni kızı seviyrosa ne olur?

Açıkçası bir yanim sevdiğim çocuğun beni sevdiğine inanıyor diğer yanim kendimi kandırdığımı düşünüyor. Sevdiğim çocuğa olan hislerimi onunla paylaştım belki de kırmak istemedi ama hic beklemedigim şekilde anlayışla karşıladı. Mesajlasmalarimiz falan devam ediyordu en azından hal hatır soruyorduk. Dun wp arkadaş grubunda olan arkadaşlarla sakalastik. Ben şehir dışına okumaya gideceğim haliyle kalacak yer ayarlamak icin dun sabaha dogrh yola çıkcaktik. ama ben wp grubunda 3 saat sonra gidiyorum falan yazdım. benim açılmış olduğum çocuk bunun arkasından uygar doganaydan güle güle git şarkısını durum yaptı. Şaşırmıştım. bugünde diğer arkadaş bana açıldı. ben aslında o çocuğun hoslandigini biliyor onun önüne set koyuyordum.. Ayrıca arkadasim la konuşmuşlar bir ara benden habersiz arkadaşıma net konuşmamış oladabilir olmahadabilir gibi. anlamıyorum bir erkek sevmiyorsa sevmiyorum deyip cekilemezmi. bahane arayışı içerisinde hep.. Ve sunuda ekleyin bu benim kendi şahsi gorusum belki ben kurguluyorum illa beni seviyor demiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
2 erkek arkadaş ayni kızı seviyrosa ne olur?