Heryerde mutluluk pozu veren sevgilileri gordukce dunyada tek terkedilmis kadin benmisim gibi hissediyorum. Neden boyle oluyo?

Bakiyorumda boyle herkes herkesle ciddi herkes herkesle evlencek hepsi askindan ölüyo kisacasi. Ben ask acisini astim cok sukur. Asil mesele etrafimdaki herkesin ben sevgilimle cok mutluyum diye parildamasi ve benim 'acaba bir benimmi mutlu olmaya hakkim yok' diye dusunmem. Eminim ki terkedilen tek ben degilimdir ama insanin bitanemi ayni durumda bir arkadasi olmaz. Tek yaptiklari yanimda oturup sevgilimle soyle mutluyum boyle mutluyum ölüyorum bitiyorum sunu yaptik buraya gittik. Insan ister istemez kendisini hatirlamazmi haksizmiyim. Resimler gozume batmaya basladi artik. Kiskanclik degil bu. Sadece artik tek oldugumu dusunmeye basladim.
Heryerde mutluluk pozu veren sevgilileri gordukce dunyada tek terkedilmis kadin benmisim gibi hissediyorum. Neden boyle oluyo?
Cevapla