Sevgilimin yanında kustum?

Sevgilimle 35lik vodkaya oturduk. Bitirdik. Kimsenin olmadığı bir sahildeyiz. Sadece ikimiziz başka kimse yok. Başım dönüyordu deli gibi. Öyle çok fazla midem bulanmıyordu. Birden kalktım kusucam dedim. Bir şey olmaz merak etme dediği gibi azcık çıkardım. Tabii devamıda geldi. O sırada o saçlarımdan tutmuştu ve başını eğme dik tut diyordu. Bakma git bakma dedim. Su istiyorum dedim. Yanımızda su yoktu. Paramızda yoltu ki paramız olsa bile migros 10 dakikalık yürüme mesafesindeydi. Denize gitti avucuna su alıp ağzıma verdi. Yaklaşık 8 9 kere yaptı bunu her seferinde su diyordum. Sonra gülerek çok tatlı bir sesle makarna mı yedin sen dedi. Evet dedim güldük beraber. Sakin ol dedi çekinmene gerek yok utanıyorsan kapatırız üstünü dedi kumla kapattı. Sır tamam mı kimseye söylemek yok dedim. Söz ebediyen sır dedi. Ayakkabılarımı çoraplarımı çıkarttı denize gittim yüzümü yıkadım. Çamur olmasın diye kucaklayıp taşa oturttu çoraplarımı giydirdi. Sonra kolumdan tuttu yürüdük beraber. Yolda armut ağacı vardı ağzın tatlansın dedi armut alabilir miyiz diye evin sahibine sordu alın dedi aldı verdi bana. Sonra evlerine gittik babaannesi evdeydi ben kapının önünde oturdum şişeyle su getirdi yüzümü kollarımı bacaklarımı her yerimi ıslattı. Çok kavga ediyoruz ama haksız olduğunda özür dilemekten hiç çekinmiyor. Çok üzdü çok kırdı beni ama sizce bu davranışlarıyla her şeyi affedebilir miyim? Değer vermeseydi, sevmeseydi böyle davranmazdı değil mi?
Sevgilimin yanında kustum?