önyargılarınız var mı ne düşünürsünüz? Birlikte olmak isteyeceginiz bir burc mu?
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayatına aldığında hapishaneye çevirir hayatını. İnanılmaz kıskançtır ve güvensizdir. Dünyanın en yakışıklı ve çekici erkeği sanar hayatına girince. Sadece mükemmel bir seks ve aşırı bağlılık için özgürlüğünü feda edebilecek bir çok burç vardır ama o burç, biz kovalar değiliz.
150 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilin akrep miydi:D ya cok doğru yani ama elimde değil benimde. Hayatina giren erkegi mi cok cekici sanar. Asiri baglilik istiyor iste evet herkese gelemez sanirim. Kova burcu hakkinda pek bilgim yok bilemiyorum
- +1 yıl
Maalesef öyleydi. Başladığımız günden beri ayrılıyorduk ve gelip yine musallat oluyordu. Yıllar sürdü. En zıt burcunuz kova. Ama en çok da kovalara sarıyorsunuz. Eğer kova tanımadıysan merak da etme bence. Yazık adama.
Soran+1 yılBuyuk konusmak istemem ama ben biraz ice donuk akreplerdenim yani musallat olma kelimesi biraz zor bilemiyorum biri bana kirici bisey soylese yapsa sevmedigini belli etse yapacagim sey bundan emin olana kadar yani bana bunu soyledigi an biter benim iliskim kestirip atarim affetmem geri donusu de olmaz ki. Seviyorsam elimden geleni yaparim ama karsimdaki beni gercekten sevmiyor istemiyorsa yok yani peşine düşemem , af bile edemem nasil musallat olayim :D ilginc kova hic bilmiyorum. Ama sende baya iz birakmis bu akrep burcu
- +1 yıl
Hıhım. O da aynen anlattığın gibiydi. Senin yüzünden eşcinsel olacağım dedim, kız kıza takılırız dedi, bırakmam olum seni falan. Bence siz gerçekten aşık olmayın. Gerçekten ne kadar kırmızı çizgimiz varsa, önce onları geçmeye çalışıyorsunuz. Tamam geçin çizgileri ama sonunda da rahat bırakın yani. Gittiğim ortamdaki tanımadığım kızları bile listesinde görmeye başlıyordum ben gittikten sonra. Bu nasıl dedektifliktir anlamıyorum. Onun da pek umrunda değildi benim rahatsız olmam. Anlatılana göre hiç kimseyi umursamayan, tanışmak isteyenleri bile önemsemeden dalgasına bakan biriydi. Aman neyse sinirim zıpladı yine. Nerden yazdım ki bu konuya, yokluğunda bile deli ediyor, akrep görünce saçlarım dikiliyor.
Soran+1 yılBenden de nefret ediyosundur şimdi :D. Yok ya senin arkadasin biraz inatciymis ben birakmam gereken yeri bildim hep birazcik istemesin beni icime atar yoluma bakarim. Iki tip akrep var. Biri zehrini akitir baskasina aman banane diye :D bazisi da kendini uzer bende kendimi uzen tayfadanim. Dedektiflik konusuna gelince o konuda sinirlarimi aştim :D yeni flörtüm sosyal medya kullanmiyor pek stalklayamadim sinir oldum :D yazik yavrum nasi biriyle muhattap olduğunu hiç bilmiyo deli gibi araştırdm ne var ne yok öğrendiklerimi de bilmiyomuş gibi ağzını arıyorum doğru mu söylicek acaba diye 😆 ama cok dogru dedikleri kimseyi kolay kolay sallamam. Ama ben birakmayan tiplerden olamam ya olmadim yani. Hani kendi icimde yasarim karsimdakini üzmem ki. Bakalim şu an ki kurbanımın başına neler gelicek hehehe
Soran+1 yıl+ gözlemlediğim geçmişinde yakin olan hep bir iz birakmis ya nefret ediyor ya böyle unutamiyor çok sevip, bilemiyorum ilginç bir durum. Seni baya darlamis ama sana mannnnyak bir sekilde asik olduğundan olduğunu biliyosun :D. Ya benimsin ya kara topragin :d eee merak ettim sonra ne oldu ayrimisiniz su an
- +1 yıl
Yani o da dediğin gibi sevgisi sürdüğü sürece bunun kaçınılmaz olduğunu söylüyordu. Ayrıyız ama her an başlarız korkusu da yok değil. Aslında dost olarak harika biri olurdu ama birebir yaşayınca adrenalin sürekli yüksek seviyede. İnsan içinde telefon görüşmesi yapamıyorduk. Sakin konuşamıyorduk. Cinsel anlamda aşırı uyum ve doyumsuzluğun bağlılığı bile 1-2 seneden fazla sürmüştü. İkimiz de attan inip, eşeğe binmemek için bırakamadık diyebilirim :D
1 haftanın 15 dakikası aşırı keyifli ve mükemmel iken, geri kalan zaman sürekli tartışma ve stresle geçiyordu. Ben onun inadı ve azmiyle mücadele ederdim. O da zekamla mücadele ettiğini söylerdi. Kesinlikle birbirimizi öldürecek durumdaki bir kavgadan 10 saniye sonra tatil planı yapardık. Akıl sağlığına zararlı bir ilişki. Bir çok kişi deneyim edemez bence. Uygun bir ayrılık konuşmasını kabullenirdik ve 5 dakika sonra arayıp, bırakmıyorum lan, işine geliyorsa derdi. Ben çoktan o 5 dakika da bekar kafasına geçerdim. Neyse daraldım yine :D
Soran+1 yılAyyyyy kıyamam yaaaa gerçekten :D kızı çok iyi anliyorum empati kurabiliyorum ama sen baya korkuyosun bence daralmak bahane :D tavsiyem eğer birleşirseniz farkli yontemler denemen böyle herzamankinden farkli. Ama yaaaaa harika bişey deli gibi kavga edip barışmak :D ne istiyordun ki miy miy bir ilişki kesmez bence seni bundan sonra. Benden sana bir tavsiye bir akrebi dize getirmek istiyorsan gizem yarat, hersey normalmis gibi davranip ortadan kaybol kudurur valla 😂 sonra da tehtid et sürekli birakip gitme diye seni darlamasin. Bence bu iş olur
- +1 yıl
Harika mı? Akrep işte ne bekliyorsun ki. :)
Aynen o da Ondan sonra mıy mıy bir ilişkiden sıkılacağımı ve beni kesmeyeceğini, onu özleyeceğimi söylerdi. :)
Ben: 03:35 " Uyuyor musun? "
O : 03:36 " Neden uyanıksın? Bu saate kadar kimi s... n? "
Ben: 03:37 " Umarım bir gün temelli uyursun. "
O : 03:38 " Sen temelli uyuduktan sonra ben de fazla beklemem <3 "
Ben: 03:39 " Cehennemde bari rahat bırak."
O : 03:40 " Orada da birine baktığını görürsem, zebaninin tırmığını geçiririm."
--------
04:30 FantasticBlue Merve'yi arkadaş olarak ekledi +1
04:31 O: Merve kim? Marmaris'te 153. sokakta ikamet ediyormuş?
Soran+1 yılOha yaaaa tam benlik ya tam ben potansiyel ben yani :D benim hic iliskim olmadi ama olursa iyiymis bu saate kadar kimi s.. n? 😂😂 bunu tuttum ya sen boşver kizla tanistirsana beni kanki olacam taktik versin bana onun yolundan gidicem :D :D gecenin bir saati muhtemelen cok cool biri oldugunu tahmin ettigim insana dedikodusunu yaptiriyor hey masallaaah. Ya bende buluyorum adresleri yahu o en basitleri. Dana yeni yeni konustugum biri var sosyal medyasi yok. Sadece milattan oncesinden bir fb hesabi var. Heh ben oradan bunun tum sulale bilgileri kardeslerini fake hesaptan ekledim instagram falan sülalesini, calistigi yer olsun patronu, ev adresi falan. Eski iş arkadaşları. Mernis bilgileri TC no falan. Yani pek bişey yok elimizde agsgsh ablamıza saygilar sunuyorum.
- +1 yıl
Sizi tanıştırarak dünyaya böyle bir kötülüğü reva görmüyorum :)
Anlattıklarım stres harbi yaratıyor. Onun yolundan gideceğim diyorsun.
Şimdi onunla bu kadar zaman sonra iletişim kurup, bak seninle tanışmak isteyen biri var desem,
O- Hayırdır, bu zamana kadar yazmayıp da şimdi neden yazıyorsun?
Ben- Açıkladım ya?
O- Bana böyle ucuz numaralarla gelme, kesmedi değil mi hiç biri, benim tadımı aldın sen, hepsinde beni ararsın.
B- Oha nereden nereye çektin, biraz polisiye olmayı bırakırsan, bir arkadaşa bakıp çıkacağım.
O- Kız mı erkek mi?
B- Kız, bir soru-cevap sitesinde tanıştık. Seni merak etti.
O- Ablasını mı s.. yorsun, yani nasıl tanıştınız, sitenin adı ne? Tamam söyleme ben bulurum.
B- Tamam lanet olsun yok bir şey, aramadım say.
O- Yürek mi yedin de sen beni, senin tanıyıp da benim tanımadığm bir kızla tanıştırıyorsun?
B- Ben yürek yemedim de, sen birazdann y... k yiyeceksin saçmalamaya devam edersen.
O- Harika! <3
---------
Olmaz, göze alamam, her b*ktan konuşma, geri başlatıyor.
Soran+1 yılŞaka yapmistim tanismak konsunda 😅 Baya belalı galiba ablamız. Üzüldüm bu kadar bu hale gelmenize. Yani biraz şakayla karisik yazdim ooo tam benlik gibisinden. Şöyle ki kişiden kişiye değişir durum ama akrep burcu kadinlari böyle, yine benzer bir ilişki dinlemistim erkegin agzindan yine , adam her yerden engellemiş, kız en son mail atmış felaket ya :D ya zaten anlattigim gibi ben istesem de öyle olmam kişiden kişiye değişir bu durumlar :) Ama sana sorum unuttun mu? Hayir. Ne onunla oluyor ne onsuz. Onu nefretle aniyorsun ama anlata anlata bitmiyor da :) ayy bana da dert oldu şimdi. Napcaz abi ya :D
- +1 yıl
Yok ya sen konusunu açınca, dışarıdan bakıldığında tebessüm ettiren anıları paylaştım öyle. Sonuçta kişilik olarak kötü biri olsaydı bu kadar taviz vermezdim ben de. Elbette çok iyi yanları da vardı. Ama bir çok kişinin kaldırabileceği türden olmayan stresleri de.
Rehberimde ilk günden beri ruh hastası diye kayıtlıydı. Hala da öyledir. Çizgisini asla bozmadı. Gerçi o da beni Einstein'in Robotu diye kaydetmiş. Gibi gibi.
Bu derten arınmak için ibiza'ya gidip bir hamak kurup, üzerine uzanarak palmiyelerin altında hayatın anlamını düşünmeyi hedefliyorum. Sana da tavsiye ederim :) Tabi panik atak başlangıcı da var. Mesela kabine soyunmaya girdiğimde bir yere kamera takmış mıdır gibi durumlar :)
Soran+1 yılYok ablamız kötü biri gibi bir şey demedim sen özlüyorsun üzgünsün belli ama beraberken de olmamış :D Hahaha Akrep olan benim ibiza lık bir durum yok ben avımı gözüme kestirdim 😂 şimdi dinlenme halindeyim sessiz sakin bana alışmasını bekliyorum hiç beklemediği bir anda çeviricem entrikalarımı hehehe :p bence sizin başka biri ile olmanız mümkün değil o yüzden tekrar iletişime geçersen tavrını değiştir Akrep burcu kadınını gafil avlarsin senin Aslan kedicik oluverir ooo 😂 Ama ibiza da iyiymiş bilemedim 😂 Bu arada panik atak mevzusu gerçek mi? Geçmiş olsun zor bir rahatsızlık.
- +1 yıl
Panik atak yok ya, mizansen olarak belirtmiştim. Yapımda despotluk var biraz. Yani birine nokta dediğimde ya da bana denildiğinde noktadır. Bunun kaygısını taşımam. O yüzden de pek sinir olurdu. Özlüyor muyum dersen, birlik bütünlük kısımları ve cinsellik olarak belki ancak özgürlük daha tatlı.
Dünyayı değiştirme özelliğimiz olduğunu okumuş burç uyumu sayfalarından, dünyayı değiştirmek için ne yaptın söyle bakalım demişti. Ben de seni hayatıma alarak geride kalan tüm erkekleri senin gazabından korumak için kendimi feda ettim demiştim. Tamam kurtuldun benden, artık yokum demişti. Ben de derin bir nefes almıştım ki, 2 gün sonra arayıp niye aramıyorsun '&+%'/'+&')(= gibi tepkilerle geçici huzur vermiş olduğunu lanse etti. Panik atak tabirim biraz da bundan :)
Soran+1 yılAbi bak sende tam trollemelik bir adamsın kızın tepkileri çok net anladım ben. Valla benim karşımdaki senin gibi davransa bende öyle davranırdım. Boyle tam olması gereken gibi birisin sanki ciddili gibi Akrep burcu bayılır bu tarz insana bak alt edemezsin bu tavrınla. Ben sana soyluyim Akrep burcu ciddiye alinmama ya dayanamaz. Eğer özgürlüğünü kisitlamadan birlikte olmak istiyorsan barış yanlisi olma savaş onunla. Yani nasıl desem bütün bu tepkilerin onu daha da alevlendirir. Farklı bir yaklaşım dene ne derse de sinirlenme dinleme böyle cevap verme ukala ol biraz nasi desem. Bence biraz uysal birisin akreple böyle savasamazsin onun sinir olduğu şeyleri yapman lazım saygısız pislik biri olman lazım bir yandan da açık kapı birakman lazım gel gitler yapman lazım. Bence bu tarz bir yaklaşım ya tamamen sana özgürlüğünü verir ya da daha huzurlu bir ilişkiniz olur gibi. Akrep burcunu yengeç burcu çok fena alt ediyo haberin olsun. Bide Aslan burcu falan. Kovayi bilmem :D
- +1 yıl
Burçlardan da konuşmuştuk. Aslan, yengeç ve balık sevgilisi olmuş. Tamamından sıkılmış. Aşırı ukala olduğumu söylerdi, saygısız olduğumu da söylerdi. Tabi kendim anlattığım için sadece kibar tepkilerimi yazıyorum buraya. :D
İlk tartışmamızı yaparken, çıldırmışçasına bağırıyordu, yırtınıyordu. Bağırışının bir anlık boşluğunda kumandayı uzatır mısın demiştim. Kafama atmıştı. Ben de teşekkür ederim deyip istifimi bozmadım. Sonrasında da böyle gitti devamı. Ben kızdığımda da hunharca kızıp, akıl sağlığını bozacak cümleler kurdum. Bir güzel dinledi haksız olduğunu bildiği için. Haklı olsaydım bu lafların altında kalmazdım falan dedi. Ona acı gerçeği söylemek zorunda kaldım, benimle tartıştığında haklı olma ihtimali maalesef yok. O da farkındaydı gerçi.
Soran+1 yılBu nası ilişki ya :D hayretler içerisindeyim. Hahhahah dogru anlatan kişi kendinin yaptıklarını söyler mi hiiiç 😄 Bence bu kızda akrep burcu olmasından öte borderline kişilik bozukluğu olabilir. Sende bunu bu zaaflığı kullanıp baya üzerine gitmişsin gibi. Kişilik meselesi dedim ya bu senin arkadaşına özel durumlar bence hayatında heyecan eksik olmasın istemiş. Tartistiginda hakli olamaz çünkü bence ortada senin kocccaman bir egon duruyor ortada. Ama karar veremedim sen bu kızı şu an istiyor musun istemiyor musun kopamamak mı yoksa onun da seni alt edeceği günü mü bekliyorsun :D ya bence çok farklı Ben olsam boyle davranan biriyle bir iliskim olamazdi diye dusunuyorum kırılgan bir yapım var ince düşünürüm beni kıran insani bagrmadan cagrmadan nerde zayıf noktası var oradan vururum cidden can yakar ve terk ederim insanı 😆 gerçi dediğin gibi anlatan sensin kız anlatsa sana neler neler diyecektik belkide 😆
- +1 yıl
Bu tip ilişkilerde iki taraf da haklı olduğunu düşünür. Gıcık ve tahrik edici olduğum gerçeğini zamanla kabul ettim. Ciddi bir tartışma yerine dalga geçerek haklı çıkmayı seviyorum. Her fırsatta çamur atmayı kendine meziyet sayması hasebi ile sonunda onun çıldırmış olacağı bir tartışma olağan bir hal almıştı. Bu soruyu o da sormuştu, benimle devam etmendeki sebep nedir, dediğinde, bilmem hiç düşünmedim demiştim. Bunu da kırıcı olarak algılamıştı. Sadece tartışma çok uzadığında, tamam haklısın çok sıkıldım derdim. Buna da kızardı hali ile. Aslında egolu olduğumdan değil, aptallığa tahammül edemiyorum belki o sebeple böyle görünüyor. Netice de değişik bir ilişki olmuştu.
Soran+1 yılAy ben bozuldum burdan :( bilmem hiç düşünmedim nedir ya :D ya aptallk dediğin bu tarz insanların duygusallığı, sanırm sende mantıklı gelmiyordur o yüzden inadına inadına. O da seni dalgaya alabilse olurmuş aslnda :D empati kuramıyorum cidden benlik değil 😆 sıksa da bazen minnoş duygusal insanları tercih ederim :p
- +1 yıl
Zaten normal şartlarda bir kova ile çok eğlenip, bir o kadar da nefret etmen gerekir. O kısmı da az çok lanse edebildim sanırım :)
Soran+1 yılHaha doğru. Evet güzel aktardınız engin burç uyumu tecrübeleriniz için teşekkürler 🙏
- +1 yıl
Rica ediyorum. Zor şartlarda yaşıyorsunuz. Umarım mutlu bir geleceğe adım atarsın.
Soran+1 yılDoğru, bu şekilde yaşamak öyle kolay değil. Ama napalım, biz de böyleyiz. 😅 Teşekkür ediyorum ve aynı şeyi diliyorum bende
Soran+1 yılÇoooooook uzun zaman olmuş bu yorumlaşma geçeli muhtemelen hatırlamazsınız ama nereden esti derseniz şöyle bir şey oldu 😂 nasıl oldu anlamadım ama aşık olup bittiğim adam yani yıllar önce diyim yıllardır burcunu yanlış biliyormuşum Oğlak zannediyordum ama aslında kovaymis baya alakasız 😆😆 bu anlattiklariniz aklıma geldi andım yani bu konuşmayı çok garip bir durum bu şu an 😆 yıllardır çok yanlış kurgulamisim cooook
- +1 yıl
Yani sen de bir kovaya sarmışsın sonuç olarak :D Yazışmamızı tekrar okudum, anımsadım. Tezim doğru çıkmış biraz. :) Benzer durumlar yaşamışsınızdır mütemadiyen.
Soran+1 yılBizim bir ilişkimiz olmadı çok başında bitti zaten ama çok tartisirdik. Hiç anlasamazdik. Ve kötü davranirdi zaten. Bende kendimden tamamen uzaklastirmistim. Bu sefer o bana çok yaklaşmaya konuşmaya hani flört etmeye çalışmıştı kaçan kovalanır hesabı. Ama cidden anlasamayacagimiz bir ikili olduğumuzu biliyordum hani bir ilişkimiz olsaydı ne kadar yıpratıcı olabileceğinden emindim. Ben çok hassas biriydim mesela o ise çok daha farklı biriydi. Bu dönem bir ilişkiye geçemedi birkaç ay böyle devam etti ama asla bir üste taşımıyor hep tutuyordu bir yerde. Zaten benden neden kopamadigini bilmediğini ve çok kararsız olduğu nu söylüyordu bir şekilde. gözü korktu galiba haklı olarak. Neye ne tepki vercem belli olmuyordu. O yüzden sürekli beni bir noktada tuttu. Bende çıldırdım bir gün sen napiyosun oğlum diye :D yeter görmezden geldiğin diye içimi döktüm. Ben dedi bilmiyorum dedi , seni öyle görmüyorum dedi, tamam o zaman gidiyorum dedim, gitme dedi zaman ver bana dedi,
Soran+1 yıl+ bari arkadaş kalalım dedi , bu gün konuşmayalım bunları dedi. Ben yine çok ağır konuştum. Yani sen beni sevmiyorsan ne anlamı olabilir ki yakarım modu. Ama öyle olunca kabullendi böyle vedalaştık. Bir daha da konuşmadık yani. Sevmiyordu bu arkadaşımız çok net ama uzunca bir süre hiç öyle davranmadi belki de sadece denemistir bilemiyorum :D ya zaten bir önemi yok coooook uzun zaman geçti ben unuttum mu hayirrr :D şehir okul da değiştirdim ben o benim gibi birinin var olduğunu bile unutmuştur 😂 görüşmediğimiz süre boyunca da aynı ortamlar ve aynı insanlar ile birlikte olduğumuzdan birbirimize zarar vermeye devam ettik. Tabiki zarar goren taraf bendim 😆. Yani nispet konusunda iki taraf da birbirinin yakın arkadaşları ile samimi olarak karşı tarafın gözüne sokmak gibi gibi. Böyle oldu yani. Dediğiniz gibi olsaydı bile baya yıpratıcı olurdu çeşitli yönlerden. Olmadığı halde nelerrr neler oldu. Ha ben hiç geri dönüş yapmadım bu arada öylede gururluyumdur çatlarım patlarım ama asla :
- +1 yıl
Okurken bile yoruldum. :) bulaşmamakla iyi yapmışsın. Eminim çok yıpranırdın ve kapıldığında da sürekli stalk durumuna geçeceğin için takıntı haline gelebilirdi. Yaşanması ve denenmesi ne kadar gerekli bir birliktelikse, yaşanmaması da bir o kadar gereklidir. :) Egolar ve sabit düşünceler çatıştığında oldukça yıpratıcı olabiliyor.
Soran+1 yılevet evet hep böyle düşünmüşümdür bende. keşke söylediğiniz gibi "olabilirdi" aşamasında kalsaydı yani benim adıma :) . ama değişen bir şey olmadı birlikte olmadığımız halde uzaktan bile birbirimize hoş şeyler yaşatmadık. Ben kendi adıma söyleyebilirim bunu , 2 yıl geçmiş olayın hala burçlarla ilgili kısmını burada yazıyorsam çok da geçmiş sayılmaz aslında , ama tahminimce tahmin bile edemeyeceği şeyler bunlar :)) dediğim gibi sonradan öğrenince baya şok edici oldu ve bu konuşma aklıma gelince bir paylaşmak istedim
- +1 yıl
Olsun, paylaştığın iyi olmuş. Küçük bir sır vereyim istersen, kovalar asla unutmaz. Hayatına aldıkları kişilerden bir parça tutar içinde, tabi içinde nefret yoksa hiç bir şey olmamış gibi bile davranabilir ve sıcak karşılayabilir. Bazı insanların hayatında 1 sene ile 20 sene arasında bir fark yoktur.
Soran+1 yılBeni tamamen hayatindan cikarip unutmaya çalışmasından bunun için çok fazla çaba göstermesinden anlamıştım zorlandığını, beni tamamen unutmaya calisti. Silmek istedi, duygusal biridir gozleri dolar hemen. Başardı mı bilmiyorum. Ama asla unutamayacağı anılara sahibiz aslında birlikte yurtdışında bulunmak gibi, yani o gunleri beni anımsamadan asla anamaz. Benden nefret etmesinin eger ediyorsa tek sebebi istemedigi halde kestirip atmam olmuştur iletişimi. Cunku cok umursamaz göründüm ona karşı. Ve o da cok fazla nispet yaptı gözümün önünde beni sevmediğini kanıtlamak için o kadar uğraşmıştı ki bunu göstermek için. Gerçekten kabullendim zaten. Aslında dediğiniz gözlerimde canlandı yillar sonra gecsem karsisina merhaba desem, o kadar sicak davranir ki, neden gozlerimin icine bakmiyorsun diye kizmsti bana, artik bakabiliyorsun derdi herhalde :). cokiyi iki dost olabilirdik aslinda, beni hep kimseye olmadigi kadar yakin hissettigini soylerdi. Ama ben asik olarak, ilk gordugum an, oyunu bozdum
Soran+1 yılYıllardır birilerine anlatıyorum , hep baska birine hep farkli kelimelerle, bitmiyor asla bitmeyecek bunu çok net anladım. Hatta o kadar aradım ki bir başkasını onun yerine koyabilmek için. Onunla aynı yüze sahip aptal bir adamla vakit geçirdim, takildim, uzunca bir zaman tiksine tiksine, sadece ona benziyor diye. O da sonra aldatıyormuş baştan aşağı yalanmış, önemi yok zaten. Valla demek ki biz böyle aşık oluyormuşuz öğrenmiş oldum olarak :) ya yemin ediyorum bişey olsa canımı verirdim be öyle seviyordum ya😄 yok yani kimse bu kadar sevemez onu hayatı boyunca , o bir baskasini sever ama sevilemez daha fazla imkansiz yani. Galiba tek görmek istediğim hayatina gerçekten ama gerçekten birinin girdiğini görmek anca o zaman bitirebilirim gibi geliyor , yani başkasi olmasi lazim gibi. Ikimizin de daha önce hayatina giren olmadi sevgilisi falan. Görmedim duymadım yani. Ben anlatıyorum yine ilk defa anlatir gibi, uzun bir aradan sonra tabi. Anlatmayi bile özlemişim :)
Soran+1 yılAma nolur bitsin artık :( onu hic rahatsiz etmedim hic haberi bile yok onu hala unutamadigimi tahmin edemiyordur dik durdum hep. Ama içim o kadar bitti ki anlatamam. Yani okul hayatım da boka sardı 2 senedir birinci sınıftayım hiçbişey yok hayatımda yemin ediyorum manyağız biz manyaaaaaaak :(((( valla dikkatli çocuk yapmak lazım bu aralığa denk gelmemeli :D :D :D
- +1 yıl
Haha kimse kova ve akrep ayına denk gelmemeli doğarken. Yazdıklarını okudum da benimkinin bana anlattıklarını kopyalayıp, yapıştırmışsın. Ben de yeni birini aramadığım için ya da ilişkileri, hesap vermeyi pek sallamadığım için ciddi bir ilişkiye yönelmedim. Başkası olduğunda bitirebileceğini söylerdi. Başkası onun kadar sevemez ve aynı tadı kimsede bulamaz ve sıkılırmışım. Monoton gelirmiş. Kısacası anlattıklarınla birebir aynı diyebilirim. Ben de o da geçmişe dönük konuştuğumuzda gözlerimiz dolar ve kocaman bir aşkı anlatırdık, acaba hala seviyor muyuz diye birbirimize sorup, ikimizde hayır nefret ediyorum derdik. Belki de köpek gibi seviyorum derdi. Yani tam bir kaos. Arafta kalmak gibi. Ne bitebilir, ne de başlayabilir. Bu da ölümsüz yapabiliyor. Çünkü çok farklı iki karakter ve sıradan ilişkilerle hemen hemen alakası olmuyor. Belki anlatması benzerdir ama içi farklıdır. O yüzden rahatça anlat, ben de zihnimi tazeliyorum. :)
Soran+1 yılaçıkçası benim anlattıklarımı ve ona benzer olan kısımları yani küçümser bir eda ile söylüyorsun. saçma geliyor ve ya inanmıyorsun ondan belki bilemiyorum. ya da bıktın. ama o arkadaş beni sevmiyor zaten hani bu konuda şüphem yok onu unutamayan benim. Sen olsa da olur olmasa da olur bir tavrın var bu kıza karşı. ama cidden düşündüğümde eğer hayatında olsaydım o da benim için böyle düşünürdü, hemen vazgeçebileceği biri olurdum. Hayat tarzı olarak onun daha muhafazakar bir yapısı var. yani günün birinde kesin evlenir yani. ama öyle derin ve aşık olabilecek bir havası yok gibi. hani sadece merak ediyorum gibi. bir gün kessssin evlenicek çünkü çocuk sahibi falan olmak isteyen biri. büyük ihtimalle iyi anlaşabileceği kendisine sorun çıkarmayan biri olur diye düşünüyorum. Derin bir aşk arayışında olur mu , ve bulur mu hiçbir fikrim yok. onu hiç anlayamamıştım zaten. bu yüzden bu kadar beni merak ettiriyor. bir anlasam onu. zihin dünyamda bir kafama oturtabilsem , geçicek sanki, geçicek...
- +1 yıl
Yok daha neler asla küçümsemiyorum. Okurken tebessüm ediyorum, keyif alıyorum. Şüpheciliğine maruz kalmayayım sevgili akrep :) Onun yaşını bilmiyorum ama 25-26 ya kadar dışarıya çok fazla açılmaz yani muhafazakar bir yapısı bundan gelir. Ancak bahsettiğim yaşlardan sonra oldukça açık bir yapıya geçecektir, dünyayı ve insanları tanıyacaktır. Farklı olan ne varsa görmek denemek isteyecektir. Sıradan ve rutin insanlardan ya da çevreden keyif almayacaktır. Farklılığa gidecektir. Ona karşı biraz gizemli olmalısın. Biz sadece gizemli ve sırları olan kişileri çözmeye çalışırken kapılmaya başlarız. O nedenle efendi birine aşık olmayız. Eğlenceli olması ve zekice mizaha beğeni ile bakarız. O şu an senin sevgini bariz olarak farkediyorsa, kendisininkini yansıtmaya gerek duymaz ve elde etmek için neler yapabilirsin onu izler. Ancak bunu yaptıktan sonra senden bir cacık olmaz, ben gidiyorum dersen, bu sefer o yansıtmaya başlar, o sevgiyi kaybetmek istemez. Her insan aynı değildir ama kısmen böyle.
Soran+1 yılAyni yastayiz 22, muhafazakar yani nasıl desem dini açıdan böyle gece hayatı alkol gibi şeylerden uzak biri ben de öyleyim. şöyle bir durumumuz var biz onunla aynı ortamda değiliz artık ben okul değiştirdim farklı sehirlerdeyiz. Hiç bir bağımız yok sadece sosyal medya var işte onlarda da ekli değiliz. Yillar önce oldu bitti her şey. Ben söyledim ona konuştuk ve ben gidiyorum dedim vedalaştık. Hiçbir iletişimimiz yok. Büyük bir hırsla her yerden sildi beni ben kayıtsız davrandım. Tepkisiz oldukça daha çok şeyler yaptı beğenileri kaldırmak gibi, ergence şeyler :) Eskiden deli stalklardim ama artık bakmıyorum hesapları kapalı. Yani herşey çok uzun zaman önce bitti zaten. Ben kendimi sevdirmek için hiçbir çaba göstermedim yani peşinde kosmadim, hatta o biraz ilgilenir gibi oldu o zamanlar, Ben açık konuşunca ben seni öyle görmüyorum dedi, ama davranışları garipti bilmiyorum gerçekten nefret ediyodur belkide 😂 çok saçma oldu her şey hala anlam veremiyorum. Tek bildiğim beni sevmedi :(
- +1 yıl
Mantık devreye girmiştir. Rahat görüşemeyeceği ya da buluşurken sıkıntı yaratacağı bir mesafe ise, kendisini sana endekslemek istememiştir. Yakın olsaydınız, seni deneyimlemek isterdi bence. Ama mesafe olumsuz bir etken.
Soran+1 yılO zamanlar işte benimle muhabbet etmeyi çok severdi. Yani sürekli mesaj atardı çok ilginç bulurdu beni. Habire yanıma gelirdi okulda bende konuamazdim falan. Sonra konuşurdum. Ben galiba o zamanlar zihnimdeki çılgınca şeylerden dolayı kıyameti çok erken kopardım. Çok dengesiz bulurdu beni anlayamazdi. Benden korkuyodu zaten nerede ne diyecegimi anlayamazdi agresiftim çünkü , agresifligimin sebebi tabiki kıskançlık , cildirirdim kıskançlıktan başka biri ile biraz samimi olsun nasıl ofkelenirdim sonra ona kötü davranırdım. Kırıcı konuşurdum , sonra özür dilerdim. Oda beni anlamadığını ama beni kaybetmek istemediğini söylerdi falan. Yani bu biz iletişim halindeyken. Ben kıyameti kopardiktan sonra yani konuşmayacağım bir daha olayından sonra, hani kıskançlık mi, Ben arkadaşlarım la oturuyorum bizi gördü ya, 10 dk sonra hiç muhabbeti olmayan kıza ödev soruyor kızda yüksek sesle bizim yanımızda bu ne alaka ya diyo. Gibi. Bende onu anlayamamıştım.
Soran+1 yılOnu unuttuğumu ve başka birileri olduğunu düşünmüştür diye düşünüyorum çünkü dışarıdan çok böyle (başkalarının sözleri ile) çok sosyal cool bir çok sevgilisi olmuş hayatında , öyle bir havam varmış. Ama alakası yok. Kendisi de demişti böyle var mi hayatında biri, var gibi duruyor falan. Bende o an offf nerde kaldı ki bu otobüs ağaç oldu demiştim cevap vermedim tam bir öküzlük :) ama orda utancımdan yerin dibine giriyordum haberi yok. Buradan böyle anlatınca o da bana karşı boş değil gibi geliyor değil mi. Beni bu kadar sarsan buydu işte , neler yaptı söyledi seviyormuş gibi davrandı ama gitmeme izin verdi durdurmadi beni, arkadaş kalalım başka bir yolunu buluruz falan falan dedi ama benim aradığım şey benim gibi güçlü bir şekilde bana güçlü hisler beslemesini isterim bir insanın. Bensiz de mutlu yasayabiliyorsa bir insan , neden hayatında olayım ki? Yanlış mi düşünüyorum. Hiç ilişkim olmadı bilemiyorum. Ama hislerim bunlar.
Soran+1 yılYok ben tam anlatamadım. Bir iki sene aynı okuldaydik. Fazlası ile yakindik. Her gün istemesek de gorusuyorduk. Bu olaylar oldu. Bitti. Ben kimseye söylemeden okulumu değiştirdim terk ettim o şehri. 2014 2016 arası aynı okulda sehirdeydik. Sonra gittim. Bu arada konusmuyorduk. Kronolojiyi anlatabildim mi :D Allahim bunları beni tanıyan biri okusa net anlar :D
- +1 yıl
Senin tarzında biri ile olmuş olsaydı belki senin tepkilerinin kaynağını anlayabilirdi. Ben de senin yarattığın sıkıntıları çektim. Şu an neyi neden yaptığını biliyor haldeyim. Şöyle bir uyuşmazlığınız var. O sevginden emin olmadan, güçlü bir sevgiyi aktarmaz veya belli eder ama üstelemez. Gidiyorum diyene kal deme adeti muhtemelen olmayacaktır. Yani iletişim halinde olabilmeniz önemli. Seni tanısa kapılır muhtemelen ama şu şartlarda arınmayı tercih eder. Ayrıca cool biriyle takılmış gibi görünmen ya da ezik gibi görünmen pek de önemli değil. Senin verdiğin elektrik ve görünce tebessüm ettiren varlığın yeterli bir kriter olacaktır. Belki de ilgini çok belli ettiysen şımarmış olabilir. Kırmızı çizgilerimiz vardır ama bu konularda çok muallakta kalırız. Yani mantıken sen kesinlikle uygun değilsen bile karşı karşıya olunca bunu saniyede unutup, yeni bir karar alabiliriz. Onda da böyle git geller daim a olmuştur.
- +1 yıl
Anlıyorum merak etme :) Akrepçe düşünmeye ve akrepçe anlatıma 1 yıla yakın bir sürede aşina olabilmiştim. Türkçe kullanımındaki hatalar nedeni ile çok tepki verirdim. O da itina ile düzgün kelimeleri de bozardı. Neyse ki o bana benzemişti ve huzur bulmuştum.
Soran+1 yılDeğil şımartmak , ona olan duygularımı itiraf ettiğim o an çok şaşırmıştı benden hiç beklemedigini ve şok olduğunu söyledi. Evet şu an söyledikleriniz baya mantıklı geliyor o öyle düşünebilir. Ama cidden çok uzun zaman geçti. Beni her yerden sildi dediğim gibi ama numaramı silmemişti, Ben sildim ama birkaç ay önce. Ben reddedildim işin aslında. Ne ben ne o asla adım atmaz. Atsa bile olmaz yani. Ama bilirsin. Ben hala onun yorungesindeyim yok yani. Kirilmanizi istemem , ama biliyorsunuz sizde , Ben sadece o yani ona dair bir şey olsun onunla ilgili bir şey olsun yapamayacağım şey yok. Yok yani. Eski okulumdan sırf onunla ilgili haber almak için sınıf arkadaşları ile iletişim halindeyim. Müthiş manipule ediyorum. Ben tek kelime etmeden konu ona geliyor o derece. Kimse bilmiyor aramızda geçenleri. Yani hayatında biri olursa mutlaka duyarım :D ama ben bile sıkıldım kendimden. Yeter artık anlatabiliyor muyum bitsin istiyorum artık bu hislerim ama yok yani ne yaptıysam olmadı :(
- +1 yıl
Saplantı hali ve bağlılık dozajı biraz fazla oluyor tabi. Aşık olduğunuzda bu derin bir etki yaratıyor. Dışarıdan bakıldığında çok sevimli bir sevginiz var ama içerisinde olmak bazen kabus olabiliyor. O da belki acabalarla vazgeçmiştir yani olsaydı bir şeyler yoluna girer miydi diye mutlaka düşünmüştür. Ben de düşünmüştüm zamanında. Karşılıklı zararsız tavizler olumlu etki bırakabiliyor. Onun sabırla sana bir şeyleri izah edebilmesi lazım her şeyden önce. Ancak senin sabitlerin de asla değişmeyecektir.
Soran+1 yılEvet kesinlikle. Güvendiğim insanlar konusunda izah çok önemli. Bazen çok basit şeyleri bile izah edilmesini istiyorum. Izah ederse kesinlikle inanıyorum sorun yaratmaya devam etmiyorum. Arkadaşlarım için bile bu böyle. Sıradan naber nasılsın konuşmasının ortasına bile destan gibi bir mesaj ile insanları şok edebiliyorum. Ama bir arkadaş olarak çok vefaliyimdir hani zorlayıcı ozelliklerim olsa bile buna değer biri olduğuma inanıyorum :) seven insanlar çok sever bazı insanlarda adeta katlanamaz bana. Hiç bilmiyorum ki yıllar sonra bir gün karşılaşır mıydık? Ne yapardım karşılaşsam? O ne yapardı. Ben çok yoruldum bunları düşünmekten. Tek istediğim artık düşünmemek. Huzur yani huzur. Belki tek yapmam gereken kabullenmek.. unutmaya çalışmak bir işe yaramadı çünkü. çoktan unuturdum ben seni ah bu şarkıların gözü kör olsun demek gibi oldu :)
- +1 yıl
Senin üstadın yani benim ki, benim ondan arındığım zamanlarda benden arınmak için öldüğümü varsayıp, numaramı, hesaplarımı literatüründen silermiş. Hiç olmamışım gibi günlük bir program yaparmış. Bunun faydalı olacağını bir çok kişi de önermiş. Başarılı oldu mu dersen, sanmıyorum. Senin ona doyman ve onun hakaretleri ve saygısızlıkları ile zamanla bıkman gerekiyor. Yoksa gözünde o elektriği olacaktır. Bir çok kişiden duyduğum bir yönden bahsetmek istiyorum, içinize işleyen bir elektriğimiz oluyormuş. O hisle kopmanız pek zor oluyormuş. Yani içindeki küçük çocuğu buluyormuşuz falan. Naptığımızı ben de tam bilmiyorum ama bir kaç kere duyunca kafama not etmişim. Yani seviyorum lan seni dedirten bir itici sempatiklik. Bundan bahsetmemin sebebi, sendeki kopmaya engel olan bağları bulursak, bunu başarmak mümkün gibi.
Soran+1 yılKesinlikle doğru bir tespit , ona olan hislerim hep eksik olan bir parçam oymuş gibiydi. Kesinlikle böyle oluyordu. Ona neden bağlıyım bilmiyorum. Ama bu bağı koparmak gerçekten istiyorum. Bu bağı koparmak uğruna yaptığım şeyler akıl karı değil. Gerçekten. Yapalım. Eğer bildiğiniz onerebileceginiz bir şey varsa ben çok isterim zaten. Eğer problem olmayacaksa sizin için özelden mesaj atabilir miyim daha rahat yazmak adına
- +1 yıl
Yazabilirsin tabi, rahatına bak. Faydam olsun isterim. Uzun zamandır üzülüyor olman ve hayatını tam anlamı ile yaşayamıyor olman belirgin olmasa da önemli bir sorun bence. Kaynağına ulaşmak lazım.
En İyi Cevaplar
akrep erkeğiyim benim gibi istekli tutkulu şehvetli olması gelir aklıma
011 Yorumla
Soran+1 yılErkegi ve kadini farkli ama bu kadar yogun hisler ve tutku kadin ve erkek vucudunda farkli ya. Biz daha duygusalliga meyilliyiz. Hani bizim gibi bir erkek bana degisik geliyor dogrusu :D
Soran+1 yılKisada olsa cok eskiden bir mazim olmustu sonradan akrep burcu oldugunu ogrendigim biriyle :D deli bakışırdık felaket bir enerji vardi ama, iki taraf da deli fişek olunca ikimizde birbirimizi bitirdik gibi bişey. Başlamadan bitenlerden. Ama iki tarafta felaket birbirine yapmadigini birakmadi bu bile çok çilgindi be. :D neyse bu da boyle bir aniydi
Soran+1 yılHayir yani burda bile cinselligin c sini kullanmadim konu nerelere geldi arkadas :D
Soran+1 yılGünaydin. Şu an şu saatte duzgun dusunebiliyormusun peki :D
Soran+1 yılHassss 😆 ulan yine gelmis gece gece siz ne ayaksiniz olm sizin yuzunuzden bizi de sapik ilan ediolar
Soran+1 yılAferin kardeşim arkandayiz devam tebrik ediyoruz İZİNDEYİZ REİS
+1 yılNormalde oğlağım ama yükselenim akrep. Yükselen karakter belirler kişilik özelliklerini falan. Annemin anlattığına göre de hiç çekilmem bıktırırım kavga edersem habire laf sokarım diceğimden geri kalmam inat biriyim. Akrep deyince de aklıma korku geliyor kendimden bile 😱
03 Yorumla
Soran+1 yılHem akrep hem oğlak. Düşünemiyorum inadını ben bile korktum :D
- +1 yıl
Çok inadım maalesef 😕😂
Soran+1 yılAh be kaankiii. Valla oglak burcunu hic sevmem. ustune bir de akrepciktin oooo
+1 yılTakintiliyiz. Cogumuzun psikolojik sorunlara yatkinligi var. Asiyiz. Ve cok da cekiciyiz. Erkekler nasil elde edilir, cilvenin Allah'i nasil yapilir dogustan bilgiliyiz. En onemlisi de coook iyi kalpliyiz.
23 Yorumla
Soran+1 yılCilve konusunda kendimden supheliyim ama 😅 gerçekten iyi kalplilik başa bela
- +1 yıl
Degil mi? Dehset bir vicdanim var tanidigim tum akrepler de oyle. Ben cok soguk duruyorum ama sevgilime bir cilveliyim ki sorma gitsin :) cilve oyle cilve yani, sadece sevgiliye.
Soran+1 yılÇok kotu kindar tanimliyorlar burc ozellikleri olarak da ne biliyim ben iyilikten ölücem haberleri yok. Hassasim ben de biraz ondan kaynakli. Birde dilim çok sivri. Yani planli kotuluk yapmam ama sinirlendiysem son noktaya geldiysem öyle şeyler söylerim ki dengesini şaşar insan. Hep de haklısn derler ama yine de ağır gelir o sözler. Düşünmem bende o öfkeyle söylerken
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
6Cevap
+1 yılŞöyle açıklamışlar bizde katılıyoruz;
https://m.youtube.com/watch?v=H1eflUbsjWQ11 Yorumla
Soran+1 yılHahahahaha bu nasil bir issizlik :D videoyu yapanlar yani ilginc
Karşısındakine zarar vermek istediğinde ne engel olursa olsun verir. Kendi canını bile hiçe sayabilir
14 Yorumla
Soran+1 yılDoğru yaşanmışlığı mevcut. Ama Allahtan o noktaya gelmek için çok çok buyuk bir olay olmasi lazim
Soran+1 yılHarika mi 😅 nasi ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla daha öyle denk gelmedi ne hikmet ise ama erkeklerini aevmem kızları iyidir
14 Yorumla
Soran+1 yılHmmmm neden acaba
Cevap sahibi+1 yılbilmem şans mıdır şanssızlık mıdır bilmem ama merak etmişliğim vardır
Soran+1 yılBu hayatta seni bir akrep sevmişse ne istersin hayattan baska :D
Cevap sahibi+1 yılbilgim yok bilmediğim içinde 😂
+1 yılBunların beyni yukarda değil aşağıdadır erkek akrepler için söylüyorum
22 Yorumla- +1 yıl
@troiscouleursbleu kız hatırladın mı beni? ne yaptın fb'ni? ewlendi mi senin ki?
+1 yılKardeşim akrep burcu.. çok fazla kalp kırıyor , asiri kiskanc bu yüzden kardesim de olsa aramızda bir mesafe var...
18 Yorumla
Soran+1 yılSenin burcun nedir
- +1 yıl
Ikizler
Soran+1 yılBenim en yakin arkadasim ikizler aslinda cok zit karakterleriz ama anlasiliyor yani kotu niyeti yoktur istemeden kiriyordur ablasi kalbini :) birde sanirim mantiksiz geliyor olabilir onun tavirlari arkadasima oyle geliyordu da. Dusuncelerini onu anlayarak aciklarsan cok guzel tavsiye olabilr :D
- +1 yıl
İnsan kardeşinden soğur mu? Soğudum işte.. Biliyorum arkadaşlarınıza iyisiniz ama beni çok kıskanıyor belki de ergenliğin etkisi de olabilir... bakalım 2 sene daha geçsin değişmezse ben de silerim olur biter.
Soran+1 yılKac yasinda kardesin? Bence aciklamalisin bunlari mantiksiz davrandiginin farkinda olmayadabilir. Ben bilemiyorum pek tek çocuğum Ben. Nasil yani sende var bende neden yok tarzi bir kiskanclik mi bu
- +1 yıl
Evet babamın bana olan ilgisinden tut günlük benden güzel olma çabaları,... hadi bunları geçtim bana koyan sey; onun iyiliğini düşünüp konuştuğum bir konu hakkında bana geri dönüşü nasıl oluyor biliyor musun? Abla sen beni kıskanıyorsun, domuz gibisin bana bu şekilde yaklaşıyor. Sen olsan sen de konuşmazsın:)
Soran+1 yılAaaa çok uzuldum bu duruma. Ama dedigim gibi kardeşim yok bu nasil bir duygu bilemiyorum. Ama bizde kafada kurma diye bir olay var. Mesela normal bir sey dir size gore ama biz cok alinabiliyoruz kafada kurup yansitabiliyoruz bu ozelligimi hic sevmiyorum da. Dedim ya arkadasim ikizler burcu diye. Onun niyetini bildigimden alinmiyorum ama bazi davranislarindan bana deger vermedigini dusunuyorum. Ona soyleyince ne alakasi var diyor acikliyor :) bence yanlis anladigi bir durum vardir ve kinlesmis olabilir gibi. Evet bir de ergen ise onun da etkisi olabilir ama hep boyle surmez bence. Rol model aliyordur o yuzden kiskaniyordur ama seviyordur da bence. Haha neden bu kadar aciklama yaptiysam yani tahmin edebiliyorum hislerini o yuzden :) neyse umarim yildiziniz barisir bir gun :)))
- +1 yıl
İnşallah bakalım 2 senesi var inşallah değişir:)
+1 yılakrep erkeğinden nefret ederim ama kadını hakkında bilgim yok
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden nefret edersin?
- +1 yıl
akrep erkekleri akrep gibi sokar.
Soran+1 yılCan yakar mı diyosun. Doğrudur beni de soktu ama biz karşılıklı bitirmiştik birbirimizi :D canini yakmis galiba
- +1 yıl
yaksa iyidir.
Soran+1 yılNaptı kız :D ay özele gelicem kendimi tutamayip o derece çok merak ediyorum bu akrep story :D
Evwt her özelligini bilirim.
02 Yorumla
Soran+1 yılEn dikkat ceken sende tanimlayabilecegin?
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılKıskançlık👰
10 Yorumla Seks düşkünü diyorlar
00 Yorumla
+1 yılben akrebim güzel olur
00 Yorumlanette okuduklarim kadari geliyor aklima
00 YorumlaSadık..
20 YorumlaSeytaaan
21 Yorumla
Soran+1 yılKiiiz aşk olsun :p
+1 yılŞehvetli
10 Yorumla
+1 yılkinciler