Evli bir adamı seviyorum aramızda 12 yaş fark var. Ben 23 yaşındayım, o 35 yaşında. Kendi bulaştı bana ve ilkten evli olduğunu da söylemedi. Ben onu abi olarak görüyordum sonra bir gün ne olduğunu bile anlamadım dudağıma yapıştı. Sonrasında zaten abilik falan kalmadı. Evli olduğunu oğrendikten sonra 2-3 sene görüsmedik ama sürekli yolda falan görüyorduk birbirimizi ve bir gün yanıma geldi beni özledigini falan söyledi, biz tekrar başladık ve ona gerçekten aşık oldum. Hiçbir şey düşünemez oldum ama bir geleceğimiz yok gibi gözüküyor. Sürekli beni yanına çağrıyor Napıcam ben?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam başta evli olduğunu gizleyerek seni kendine çekti. Ona iyice bağlandın. bu nedenle seni suçlayamam. Zaten başkasını ayıplamak ve yargılamak kimsenin haddine değil.
Ama
Bu ilişkiden sana hayır gelmez. Cinsel zevkleri için kullanabilir seni. Ve bir de Adamın karısı... Hiç kimse o kadının yerinde olmak istemez. Buna sen de dahil. Başkasının gözyaşları üzerine kurulan bir ilişkiden mutluluk beklenebilir mi?
Allah a sığın. Dua et.. Kullarına annesinden daha şefkatli olan Allah elbette seni bu acı içerisinde bırakmayacaktır. Karşına öyle birini çıkarır ki daha önce hiç aşık olmamışım dersin.41 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim en güzel yorum ve duymak istedigim buydu sadece🙏 anlayışın için de ayrıca teşekkür ederim🙏
En İyi Cevaplar
+1 yılseni kullanır sonra yine kürkçü dükkanına döner canım sevgilinden ayrılmak kolay evliliğini bitirmek zordur. öyle karısından ayrılıcak benimle evlenicek falan şeyleri sadece filmlerde oluyor. çalıştığım hastanede bir anestezi teknisyeniyle ilişki yaşamıştım evime davet ettim yemek yedik sohbet ettik 1 ay sonra adamın evli olduğunu, karısının çalıştığım hastanede diyetisyen olduğunu ve bebek beklediklerini öğrendim. yani istemeden farkında olmadan metres olmuştum. yedirme böyle şeyleri gururuna sen kadınsın canım ayrıl bırak gitsin sana başka adam mı yok
50 Yorumla
k. bakma aşktan bahsetmesin kimse ama önce onub karakterine tüküreyim. Onun esinin yerinde sen olduğunu düşün bakalım bi? koy kendini o kadinin yerine seninle evli diyelim ve baska kizla öpüsuyor gizli bir iliski yasıyor once o kadınin yerine koy sonra ne yapman gerektigini anlarsın seni sadece kullaniyor evlilik felan olmaz filmleremi özeniyorsunuz ne yapiyorsunuz kadin bir gün karsina ciksa ne yapacaksin aşk mi diyeceksin? Hadi o kadinin yuvasini yiktin seninle evlendi peki sana aynisini yapmayacagi ne malum?
216 Yorumla
Soran+1 yıldüşünüyorum zaten ama bana onunla anlasamadıgnı bosancagını soyluyor ve sevse zaten aldatmaz. ben kimsenin yuvasini yıkmıyorum bana gelen kendisi
Soran+1 yılzaten adam kuafor yani tek benle aldatmiyodur
- +1 yıl
tek benle aldatmıyodur diyosun sen böyle bir adamı nasıl sevebiliyosun peki gurursuz musun
Soran+1 yılaşkta gurur mu oluyor?
- +1 yıl
aşkta değil sendeki gururdan söz ediyorum evli bir adamdan bahsediyosun
- +1 yıl
pardonda nasıl bir rahatlık sendeki? zaten bir benimle aldatmıyordur nedir bunu bu rahatlıkla söylüyorsan zaten gelir sen istemiyorum git desen gelme kendi geliyor demen boş yani sen fırsatı vermesen o sana gelmez sen istemesen o sana gelme. Ayrıca zaten boşanacam sevmiyorum demelerine mi inanıyorsun kullanıyor seni hala ne boşanmasından bahsediyorsun boşanacağınımı sanıyorsun? Ne olacak biliyormusun ben sana söyleyeyim senden istediğini alacak 1 yıl 2 yıl artık ne kadar sürerse baktı iş ciddiye biniyor sen evlilik istiyorsun o boşanmıyor iş ciddiye bindikçe senden kurtulmanın yolunu arayacak ve kurtulacak sende yaptıklarınla kalacaksın sadece sen hiç film izlemedin galiba izlesen anlarsın filmde bile bu yalan kullanılır ben seni seviyorum onu sevmiyorum boşanacağım zaten bana zaman tanı derler ama boşanmazlar ve kızı kullanıp atarlar tıp kı bir mendil gibi işin bitince çöptesin ya da yerdesin ve bunun adı aşk felan değil aldatan kişi senide aldatacak başkasınıda sevse aldatmaz deme
Soran+1 yıl@havamvarbenim ben aşıgım diyorum dolayısıyla aşkta gurur olmuyor
- +1 yıl
sözde erkektir onlar eşlerine başkası baksa kıskançlık krizine girerler eşleri yapsa aynı şeyi başka erkeklerle olsa gidip öldürürler ama kendilerine serbest kendileri yapabilir niye erkek sonuçta demi? karşımda sen varsın kadın olarak yoksa ona çok güzel sözler söylemeyide bilirim ama kadın karşısında yapılacak birşey değil böyle karaktersiz şerefsizleri asacaksın diğer itlere gözdağı olsun şerefsiz köpekler erkeğim diye geziniyorlar birde seninde kendini kullandırman ayrı bir ironi zaten
Soran+1 yılkaybedicek bir seyim kalmadı benim bu saatten sonra kullanilmamin ne onemi var ki
Soran+1 yılama tesekkur ederim bu kadar dil doktugun icin sagol
Soran+1 yılyuva yıkmak bence yanlıs bir kelime cunku ben kimsenin yuvasini yikmiyorum yuva tek kisiyle yikilmaz ve olmayan bir sey de yikilmaz. gorunur de yuva var ama aslinda yok. Neyse sen cok kabasın burda bitirelim seninle konusmayi
Soran+1 yılben cok genis degilim sen fazla dar beyinlisin
Hem kuaför başkası ile de aldatmıştır diyorsun hem seviyorum ondan ayrılacak diyorsun ne malum yarın öbür gün evlendiğinde seni başka biriyle aldatmayacağı aşık olur insan eyvallah ta senin ki kusura bakma ama aptallık kendi söylediğine kendin inanmak istemiyorsun aslında bu kadar basit HİÇ NE BULUŞ NE DE KONUŞ O ADAMLA MÜMKÜNSE HATTINI GEÇTİĞİN YOLU BİLE DEĞİŞTİR.
233 Yorumla
Soran+1 yıle tabi aldatmıştır yani bu sevmeme engel değil ki. o benimle evlense yeter valla bak hiç umrumda olmazki ben onu çok seviyorum elimde değil işte olmuyor of
Soran+1 yılkendimi çok kirli hissediyorum değistirsem ne olucak sanki
Soran+1 yılya of aldatsın benim derdim o değil ki ben bu adamı seviyorum ve dedigini yapamıyorum iste sorunum bu
- +1 yıl
kardeş bırak şunu değmez bunun gibilerine laf anlatmaya baksana salağa benide aldatsın umrumda olmaz diyor. Burda fazla fikir arama git ver kendini insan gibi yazmak yaramaz sana seviyorsan git altına yat ilerleyen zamanlarda anlarsın kdmn salgı yuva yıkacak birde madem yuva yıkmaya bu kadar cesaretlisin soruyu niye gizli sordun utandın mı gururmu yaptın
- +1 yıl
@GriDüşler 👏👏👏 Allah'ına kurban ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi kardeşim valla klavyene sağlık...
Soran+1 yılya ne yuvası yıkıcam allah askına ortada yuva mı var? adam zaten sürekli aldatıyor eve bile gitmiyor bence bir yuva yok ortada
- +1 yıl
@GriDüşler fake gibime geldi bir an ya da küfür yeme meraklısı 😬
Soran+1 yılyahu elimde degilden ne anliyorsunuz siz. burda konu actim azcik farkindalik yaratin destek olun diye de agzima sicmadiniz kaldi
- +1 yıl
Valla yakında olsaydın ağzına sıçtırırdık ama gel gör ki öyle bir konuda destek mi olur kızım sana doğru yolu göstermek istiyoruz ama senin man kafa almıyor
Beni de aldatsın
Beni de yarı yolda bıraksın
Yuvası yıkılmış zaten
Sevmiyor o kadını
Elimde değil seviyorum vs vs başka bir şey demiyorsun
Yuvası yıkılacaksa bu senden olmasın bu adam bu kadar kolay aldatıyorsa yarın seni hayli hayli aldatır hoş belki hoşuna da gider aldatması baksana haline tutturmuşsun aşığım diyorsun ama hiç başka yönden bakmıyorsun o adamın eşi çoluğu çocuğu ne yapar senin ailen ne denli kabul eder sonuçta evlenmiş ve ayrılacak diyorsun ki ona zaten hiç inanmadım evli bir erkek birini ayarlamak için her zaman bunu kullanır hiç film izlemiyor musun? Neyse bizden bu kadar gerisini sen bilirsin güzellik
İNSANİYET VE MAĞDUR OLMAMAN İÇİN SANA BUNLARI SÖYLEDİK SANA GERİSİ SENDE...
Soran+1 yılof anlamıyosun ki beni o yuzden yani bende farkındayım ama uygulayamıyorum neyse tesekkur ederim
- +1 yıl
@GriDüşler vallahi billahi ben niye buna cevap verdiğimi bilmiyorum ne diyorsam boş illa altına girecek belli (yani bunu da bana dedirtti)
Ama ben o sıfatsızın hanımına üzülüyorum... - +1 yıl
@GriDüşler fake bu yaf yemin edebilirim saçmalık baştan sona 😂😂 ben yine de diyorum Allah belanızı versin ama ben o hanıma üzülüyorum (doğruysa tabi)
Soran+1 yılbela okumak hic yakisiyor mu? beni kinadiniz yeterince umarim basiniza benxer bir olay gelmez :)
- +1 yıl
Çok şükür evliyim eşimi de çocuğumu da seviyorum ve Emin'im ki eşim de beni seviyor bana gösterdiği ilgi alakayı annen baban sana göstermez (zaten gösterseydi bu işlere kalkışmazdın)
Allah düşmanımın. Başına bile vermesin sen git ne halin varsa gör 50 kişi yazmış sana yanlış yoldaşın ama hala dediğin şeye bak git ne yapmak istiyorsan onu yap bela okumadık okumamızı sen istiyorsun KIYAMET ALAMETİ GİBİSİN
Soran+1 yılsen bence karaktersizsin az once bana baska sey diyip sonra arkamdan bela okuyosun
- +1 yıl
@GriDüşler bana dediğine sen bir yorum yap bir kardeşim (:
- +1 yıl
@eSqeC emrin olur senin kardeşim :) keşke bela okuduğumuz da belanız verilse ülkecek sürtüklerden kurtulurduk nerde o günler :D he birde karakterden bahsetmiş canım kardeşim k. bakma ben efendiğilimi bozdum ağır gelecek ama senin olmayan karakterine sçym ben bize karakterden bahsedeceğine önce bir aynaya bak sende tükürülecek sıfat var mı sonra bir daha bak sende karakter var mı karakter varsa o olan karakterine de ben tüküreyim evli adamla yatacak kadar azdıysan ülkede milli olmak isteyen çok onlara ver daha çok sevaba geçersin :D
- +1 yıl
Yaf yeminle benim kafadasın @GriDüşler 😂😂
Soran+1 yılo zaman 2nizinde allah bir belasini versin.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
23Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvli adamdan ne bekliyirsun seni kullaniyir anlamuyirmusun zaten bir kadinin en buyuk dusmani baska bir kadindir surada okadar cok okudumki evli erkeklerle olan kizlari fakat evli kadinlarla olan erkeklere rastlamadim sonrada duyorsunuzki erkekler soyle erkekler boyle donup bir aynaya bakin
216 Yorumla
Soran+1 yılvalla sen rastlamamissin da var yani. cok önyargilisiniz bence
- +1 yıl
Hic in yargili degilim ne kadarda cok sevgili adi altinda metres olmaya merakliymissiniz hem neresi on yargi iste sen kactane okudum burda
- +1 yıl
bırak kardeşim ne bk yerse yesin canım hala gururdan bahsediyor gururmuş gururuna s.. yım böyleleri anca yatakta kullanılıp atılacak tipler kullan at yapacaksın bir bka yaramaz ne eş olur ne ev hanımı olur rahatlığa baksana zaten bir benle aldatmıyordur diyor sen nasıl bir s... ksün bunu söylüyorsun başkası ile aldattıgını bile bile hala gidip yamanmaya çalışıyorsun boşanacağını söyledi diyor bekle boşanır seni kullanıp attıgında tekmeyi yediginde anlarsın kimden boşandığını seninde karakterine onun da karakterine sçym git önce gururu öğren arkasından ön yargı nedir onu öğren gel burda konu aç
Soran+1 yıl@GriDüşler ne gururu be gurur mu kaldı ve kotu dusuncelerin seni yansitiyor beni degil
Soran+1 yıl@GriDüşler yamanmaya calistigim yok sen birisine asik ol da sonra gel karsima
- +1 yıl
kızım senin aşk dediğini ben yaşadım bitirdim bana aşktan bahsetme ben 6 yıl önce evlendim ayrıldım yürümedi evliliğim 6 yıldır da kimseyi sevmiyorum bana ne aşktan bahset ne de gururdan git ne bk yersen ye senin yaşayacagın aşkın içine tüküreyim gelmiş bana aşktan bahsediyor
Soran+1 yıl@GriDüşler zen bu kafayla kadını kacırmıssındır😂
- +1 yıl
senin olmayan beynine tüküreyim kızım ne yüzsüzsün be sen git yat kendini ver adama önce bir güzel yatakta kullansın sonrada kıcına tekmeyi ye anlarsın o zaman canım aşk diyor gelmiş gururdan bahsediyor zaten sen yatmışındırda onunla al sana ön yargı şimdi konuş ama ben sana birşey diyim mi baya G E N İ Ş S İ N :D çok genişsin hemde
Soran+1 yıl@GriDüşler yattim nolmus
Soran+1 yıl@GriDüşler sen yapamiyosun diye dert oldu galiba😂
- +1 yıl
Tartismayi buraksaniz artik banada bildirimiz geliyor arkadaslar
Soran+1 yıl@GriDüşler insallah basina gelir amin🙏 sen beni yerin dibine soktun, kınadın insallah benden beter olursun! kaybol hadi daha sana vaktimi harcayamicam
- +1 yıl
amin nerde o günler :D birde dua ediyor itin duası kabul olsa gökten kemik yağardı salak ne salk ve geniş bir insansın ya sen Allahım akıl versın diyecem de vermiş ama sen kullanmayı bilmiyorsun agırlık yapıyor belliki sende gerçi kullanmayı bilmedigin şeyi nasıl kullanacan demi sende haklısın sen kullanacagın şeyi kullanmışın zaten beyinle işin yok belden aşagısı seni kurtarır yakında pavyona düşersen söylede çocukalrı göndereyim yanına :D
uzak dur ondan kendine yapılmasını istemediğin birşeyi sende başkasına yapma
210 Yorumla
Soran+1 yılo kadar kolay olsa keske
Soran+1 yılevet kaybettim zaten saygı falan kalmadı işte artık çok geç
Soran+1 yılyeniden kazanmak biraz zor gibi acikcasi evden bile cikmak istemiyorum
Soran+1 yılevet dogru soyluyosun ben kendime saygimi kaybettim o yuzden belki de bu haldeyim
Soran+1 yıltesekkur ederim😊❤
Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı. En güzel aşk zor olan imkansız aşklardır, hep cazip gelmiştir
23 Yorumla
Soran+1 yılaynen ama ben imkansız olmasındansa imkanlı olmasını tercih ederdim cunku onu cidden seviyorum! 😓
Soran+1 yılyok ya valla onunla ilgisi yok keşke ulaşabilsem diye bakıyorum ben
Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Kurtulamayacağını kadar kaptirmissin kendini bı başkasıyla birlikte olmayı dene bu adam senin hayatını mahveder
310 Yorumla
Soran+1 yılaynen ya çok fena bagladı beni kendine :(
Soran+1 yılbugun sakasına ne zaman evleniyoruz dedim. bana boyle seyler sorarsan beni kaybedersin zamana birak dedi
Soran+1 yıluzuldum tabi bana boyle seyler soyleme dedim.
Soran+1 yılevet ondan uzaklasmam lazim...
Soran+1 yılbundan farkli olmadi digerleri de :/ artik inancim kalmadi
- +1 yıl
Ben seninle egonun kabartacak bu laf yarışı aramıyorum eğer bu ilişkide. Kurtulmak istiyorsanız ise yarayacak bir öneride bulunuyorum neyin farklı olup olamayacağını denemeden bilme iddiası korkularının esiri aciz kişilerin yoludur kişisel çaba harcamadan zor durumları asamazsin tabi tercih senindir ben sadece bildiğimi aktaririm
Soran+1 yıltesekkur ederim
Gencligini yakmaya değmez. Kaç yillik karisini aldatan seni saniyesinde harcar. Ailen çevren duyarsa rezillik
30 YorumlaHayırlı işler.
https://youtu.be/MUS4ee3hKbY10 Yorumla
+1 yılYuva yıkanın yuvası olmaz. Bırak boşanacak ayaklarını. Neden karısını boşayıp seni alsın? Mantıklı düşünün biraz ya. O kadına tekmeyi basan ilerde sana da basar. Adım atarken vicdanlı atın bu nedir
110 Yorumla
Soran+1 yılonun karısını ben niye dusuneyim o dusunmuyorsa
- +1 yıl
O neden düşünsün ki? Evde karısı zavallı hiç birşeyden habersiz koca beklerken kocası gidip zevkine doymak için genç kız kullanıyor. Ve buna aşk diyen insanlar varmış... aşk gözünü kör etmiş. Hiç birşey öyle düşündüğün gibi toz pembe değil
Soran+1 yıldogru soyluyosun
Soran+1 yıl@GriDüşler haha beyinsiz iste bu yuzden 12 yas buyuk adamla oluyorum. Senin gibi coluk cocuga laf anlatmakla mi ugrascam bide
Soran+1 yıl@GriDüşler cagirsam yanimiza da gelcen ztenndunden hazirsin
Soran+1 yıl@GriDüşler la salak benim senle isim olur mu sence? zekan dalga gectigimi bile algilayamicak kadar yerlerde. benim ve sevgilimin burda isi yok hadi canim kudur
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılsaçma sapan bir işe girmişsin sana çekici gelen adamın evli olması. hadi önceden bilmiyordun ya sonra.. işte böyle kadınlar yüzünden kadınlara hak veremiyorum bazen
04 Yorumla
Soran+1 yılyahu valla evli diye bakmıyorum adama hiç aklıma bile gelmiyor onunlayken evli oldugu. aşık olduk işte niye anlamıyon
- +1 yıl
Yanlış kızım yanlış nesini anlayacağım ben bunun yaa adamın evliliğinde sorun varsa ayrılır alır seni öteki türlü metresten öteye gidemezsin bu ne kalitesizlik arkadaş sinirlendim ya aşık olmuşmuş ne aşkı hangi aşk konuşturma beni sus cevapta verme hayattan sogudum be.
Soran+1 yılhahah ya bence de yanlış da aşık olduğun zaman yanlışı göremiyosun işte bende göremiyorum şu an mesela yanlış oldugunu biliyorum ama engel olamıyorum surekli adamı gormek istiyorum. Of of bir gorsen yuruyusu bile yetiyor kalbimi oynatmaya. kız valla haklısın
dönüpte bir aynaya bir bak kadınlığinı sorgula sende onun eşinin konumunda olabilirdin nasıl bu kadar vicdansiz olabiliyorsunuz birde bunun adini aşk diye lekeliyorsunuz ya çok yazık size
11 Yorumlaevli adamdan Hayır gelmez asla olaman o boşanmadikca hadi boşandi ailen bu adami kabul edecek mi her şey düşünmek lazim güzelim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 978 cevap paylaştı.
+1 yılSenin adına üzüldüm. Genellikle başkalarının sahip olduğu erkeklere yapışan, iki gülen yüz görünce evli mi değil mi çoluğu çocuğu var mı yok mu diye düşünme kapasitesine bile sahip olmadan gönül eğelendiren ve adamın gözünde vakit geçirmelik bir aşufte olduğunu bile bilmeyen senin gibi kızların, ailelerinden başlıyor sorun. Kendine kapatma lakabını hoş gördüysen hayırlı işler
19 Yorumla
Soran+1 yılhahahaha iyice oku sen bence konuyu şekerim😂 ben mi yapıstım o mu geldi? 😂
Soran+1 yılyaş 19 zeka geriligin ondan olsa gerek 😂 büyü de gel hadi bebecik
- +1 yıl
Komiksin vallahi, metreslerin ortak noktaları bu galiba. Yaptıkları rezilliği, ama cınım yhaa ilk o geldi ben değillll diye örtmeye kalkarlar. Kendine de o aşık etmiştir zaten büyüyle felan :D :D :D Sen çok masumsun bu dünya için :D :D :D :D :D
Soran+1 yılcanım senij yasım daha cok ufak anlaman biraz zor o yüzden sutunu ic ve uyu hadi bebecik😊
Soran+1 yılinsallah kinadigin seyi yasarsin zeka yoksunu mal seni
- +1 yıl
Güzelim ben seni kınamıyorum, bu yaşına kadar gerçekleri kimse yüzüne vurmamış ya da aptallığından anlamamışsın diye söylüyorum da azmış kudurmuşla uğraşılmaz tek çare tasma takmaktır :D :D :D Buraya gel soru sor, iyi eleştirilere teşekkürler bebeğim de kötü eleştirilere inşallah kınadığını yaşarsın de ahahahhahahah :D :D :D :D :D :D :D :D Akıl yaşta değil baştadır diye boşuna demezler işte senin gibi aptallara deniz ancak :ddddd Yaşımda kabul edilmeyecek birşey yok, bence sen kendi durumuna bakta utan erkek budalası, aşufte :D :D :D :D
Soran+1 yılyav sen kimsin gerceklerimi yuzume vurucaksin kizim ahaha tam komedi ya sen ve gerceklerin umrumda mi saniyosun?😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılo kadar etrafta dalyan gıbı delıkanlılar var sız olmuyacak ışlere gırıyorsunuz adamda pezev. evlılıkten sonra gozu acılmıs sende yakma kedını
10 Yorumlane halt yemeye evli adamlara gidersiniz kudurdunuz mu adam mı kalmadı memlekette
26 Yorumla
Soran+1 yılhiç aşık oldun mu?
Soran+1 yılyok be kızım harbiden seviyorum adamın yürüyüsü falan bile etkiliyor çook farklı geliyor valla elimde degil aslında bende karsıyım boyle seye de bu adam cok farklı
Soran+1 yıl@GriDüşler sanane mal ister yatarim ister kalkarim sen kimsin beni yargiliyosun don de kendine bak ben neyim de bu insani bu kdr yerinndibine sokuyormmdiye
+1 yılsenin gibileri icin soyleyecek iki kelime lafim var ama site musait degil
03 Yorumla- +1 yıl
Allah akil fikir hidayet versin. boyle yuva yikicilari Allah dusmanimin bile basina vermesin
Yatakda karısı mutlu edemiyor senin gibi kaltaklarda yuva yikiyor
50 Yorumla
+1 yılHayatın çöplük senin. Evli olması mı 12 yaş fark olması mı seni parmağında oynatması mı... Her şeyin çöplük Çok kötüsün.
00 Yorumla
+1 yılyapma kızım çok harap olursun
135 Yorumla
Soran+1 yılyeterince kotu bir durumdayim zaten:/
- +1 yıl
bence yuklenmeyelim herkesin kendi tercihi ve zaten baya kötü hissediyor kendini
Soran+1 yıl@GriDüşler sanane ya benim ozel hayatim allah allah namus bekcisi misin
Soran+1 yılkeske herkes senin kadae anlayisli olabilse..
- +1 yıl
oğlum sanane ya. git kendine başka uğraş bul. yaparken yanında sen mi vardın ya da sen kimsin de hesap soruyosun
Soran+1 yılsağol canım beni korudugun icin💖👏👏
- +1 yıl
canım korumaktan ziyade bu durumda bir arkadaşım vardi. neler hissettiğini anlayabiliyorum ama suçlu hep ikinci kadın olarak goruluyor toplumumuzda. adamın hiç suçu yokmuş gibi. bence herkes suçlu
hem sen hem adam hem onun eşi. ama tabi bize yargılamak dusmez. sen iyisi mi bu yoldan dönmeye çalış ki sonra senin de başın agrimasin - +1 yıl
magnimisin nesin at gözlüğünü çıkar da çık üst taraflarda ya da in altlara benim bu slağa ilk ne yazdıklarıma bak senin toplum dedğin bunları normal görüyorsa öyle toplumda sorun var o zaman ben ilk başta bu salağa ön yargı ile yaklaşmadım o karaktersiz şerefsiz adama laf söyledim evindeki karısını bırakıp böylelerine salça oluyor gözü dışarda olan şerefsizler ben o kadına acıyorum he bu salak diyecek simdi o adam karısına acımıyor ben niye acımayayım. Sen insanmısın kızım acıyacak bir halin olsun sende gurur olsa zaten gelip burda aşktan bahsetmezsin aşkın gururun ne oldugunu bilmiyor burda konuşuyorsun. Ben lafımın arkasındayım GENİŞSİN GENİŞ olmasan benimle evlensin de isterse beni de aldatsın demezsin karaktersiz kanı bozuk. Magni sende at gözlüğünü çıkar iyi oku ben buna niye bu kadar yüklenmişim işim olmaz bu salakla yorum bile yapmaya değmez ama kullandığı kelimeler den dolayı laf sokuyorum tabi beyni yok anlamıyor
- +1 yıl
yine de bizi ilgilendirmez
Soran+1 yılevet malesef oyle bir de bunun gibi orumcek beyinli namus bekcileri de yok mu insana illallah dedirtiyo yani usenmeden tek tek butun yorumlara yazdi psikopat midir nedir sabir da bir yere kadar
- +1 yıl
bu tpolum herşeyi kaldırır da bunun gibilerini kaldırmaz niye biliyormusun? Çünkü ne konuştuğunu bilmeyen gerizekalıları kaldırmıyor aslında bu toplum git ne bok yersen ye beni zerre kadar ilgilendirmez seni kullanıp atsa bile zerre kadar umrumda olmaz üzülmem üstüne birde oh hak ettin derim ama bunun gibi cahil beyni olmayan zavallılar insan demeye dilim varmıyor. Aşk ın adını kirletiyorlar aşkın ne oldugunu bilmiyorlar gururun ön yargının ne olduğunu bilmiyorlar kelime yapıyorlar. Magni sen kullanırmısın bu kelimeyi burda ya da başka bir yerde '' Benimle evlensin de isterse beni de aldatsın '' dermisin bu nasıl bir genişliktir yahu bumu aşk yaşamak benim üzüldüğüm nokta o kadıncağıza ve cocukları varsa çocuklarına karaktersiz bir babaları var baba denirse tabi
- +1 yıl
bu çocuğun galiba yarası var bosver görmezden gel. kendi kendine hakaret etsin dursun bir süre sonra susar😘
- +1 yıl
canımsın kızım kaldıramıyorsan cevab yazma namus bekcisi mi kullandığın kelimeyi önce bir idrak et beyninde namus bekçiliği ayrı biz burda namus bekciliği yapmıyoruz merak etme olmayan şeyin bekciliğini yapmayız namus 2 bacak arasında degil diyorsunuz ya hani evet iki bacak arasında degil namusu önce beyninde idrak etmen lazım sende o beyin ve kapasite varsa telafuz edersin zaten
- +1 yıl
@GriDüşler sanırım baban anneni aldattı gecmiste. ama bu sinirini bu kızdan çıkarmaya çalışman mantiksiz. hadi arkadaşım bak herkesi rahatsız ediyorsun. bir sus
Soran+1 yılaynen ya kafayı taktı bana 😂
- +1 yıl
tamam şimdi anlaşıldı sorunun kaynagi. üzerine gitmiyoruz zaten. bir psikoljik rahatsızlık olduğunu anlamıştık
- +1 yıl
hahahah eğlenceli olmaya başladı 🤣🤣🤣
Soran+1 yılbu cocugun buyumesi lazim o yuzden kendi haline birakmak en iyisi
- +1 yıl
aynen canım sana iyi geceler. konuşmak istersen mesaj atabilirsin
- +1 yıl
aynen eğlencelisiniz iki genişin bir araya gelmesi tesadüf mü yoksa anlaşmalımı? magni zorlama fazla sende takıl nede olsa bu salak aldatılmak istiyor o kanı bozuk bununla evlensin sonra sen cık karşısına seninde giderin vardır elbet sonra seninle aldatsın en azından anlaşabildiği biri ile aldatması mantıklı olur :) ulan salak sen 23 yaşına gelmişinde ne kadar büyümüşün bir bak kendine önce :)
Soran+1 yıl@GriDüşler senin gibiler belam olmasin diye gizli sordum da gene belam olacak birini buldum
- +1 yıl
cevap verme
- +1 yıl
@GriDüşler hayatta hep mutsuz olacaksın biliyor musun? çünkü bu kinin öfken bir gün seni öldürecek
Soran+1 yılsagol canim iyi geceler 😊😘
- +1 yıl
@Magnificient mutsuz olacaksam böyle mutsuz olayım böyle genişler mutlu olacaksa ben mutsuz olmaya razıyım ve ben kimseye kin beslemem helede böylesi bir kişiliğe kin besleyip sinir olmaya değmez. Soruyor soran salak sana bela olacağıma gider başkasına bela olurum en azından karakterli biri olur sende olmayan birşey için bela olmaya degmez sen şu an gururum el vermedi karaktersizim o yüzden soramadım acıktan de de inanmış gibi yapalım ;)
bnce norospuluk yapma yoluna bak bozma aileyi tm o adam kardeşim sendemi kardeşim sin
00 Yorumla
+1 yılKendine yaparsın ona bişey olmaz tamam aşk öyle geçen bişey değil ama bırakma en iyisi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı. vermışsın zaten yıne ver adam senı kuma olarak gormuş canı ısteyınce yanına gelıyor ışte
00 YorumlaUzaklasmaya calis kendine yapiyosn farkndasn dimi
21 Yorumla
+1 yılkullandirma kendini sende
10 Yorumla
+1 yılkimsenin yuvasina sebep olma
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. opisme ile jalmadi dimi eyy ma nelere kadirsin
00 Yorumlabir vermedigin kalmis
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,5b cevap paylaştı.
+1 yılAmac belli ne istersen yap baydiniz iyice
00 Yorumla olan olmuş artık neylersin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSakin görüşme
10 Yorumla İğrençsiniz
11 Yorumla
Soran+1 yılsagol canim
+1 yılSalak seni
02 Yorumla
Soran+1 yılsaol cinim
- +1 yıl
Canın çıksın😎
Sana kalmış
00 Yorumlakaraktersizlik
00 Yorumla