Evli erkekle sevgili olmak?

İlişkim var 7-8 ay oldu F*ziksel olarak bişey yasamadık öpüşmek sarılmak haricinde
Evli olduğunu en baştan bılıyordum ama ondan çok hoslanıyordum zaten benden önce çok farklı hayatı vardı birden herşeyi bıraktığına şahit oldum içkisi kumarı karısı kızı baya şahit oldum etrafındakı herkes te noldu sana birden değiştin diye söylüyo zaten aynı ortamdayız her gün yüz yüze kımı zaman cıkısta yemek yemeye ttalı yemeye sahile dolaşmaya gidiyoruz çok sakin ve saf bi ilişki içindeyiz evliliği süresi boyunca da başka kadınlarla gezıp tozu yordu hep yani evlilik ilişkisi yoktu bir oğlu var 4 yaşında
Çok seviyorum ve çok sevildiğimi hissediyorum ama evliliği var bundan sebeb çok kavga ettik ayrılmaya çalıştım ama günün sonunda yıne birbirimizden kopamadık aynı evde bıle kalmıyorlar altlı üstlü kalıyorlar ben kendımı çok suçlu hissediyorum ama bir o kadar fazla da çok seviyorum ne yapmam gerekıyor kızlı erkeklı yorumlarınızı bekliyorum
Hayatımd asla yapmam dediğim birşeydi cidden çok seviyorum ama kafam gidip geliyor çünkü zor bir durumda kalıyorum
Evli erkekle sevgili olmak?