Psikopat ve takıntılı aşık birinden nasıl kurtulunabilir?

Evet yanlış duymadınız iki yıldır hiç farkettirmeden arkasında somut bir delil bırakmadan beni rahatsız edecek eylemlerde bulunuyor. Bu eylemlerden birkaçı;evimi gözetlemeler, değiştirdiğim okulu bulup beni izlemeler, takip etmelrden tutun akla geleck her şey ve ben bu karda yürüyüp iz bırakmayan bu insandan ve aşkından endişe duyuyorum. En son google geçmişimi bile izlemek için programla hacklemiş ve bunu yani geçmişimin ikinci bir şahıs tarafından gozetlendigini ve bu saplantılı aşık olduğuna emin olduğum için belki benden sogur diye saçma sapan bir sürü şey araştırmalar, bir sürü erkeği stalklamalardan tutun hayatta açıp merak dahi bir kere etmediğim cinsel içerikli konular ve videolar açıp kapattım çıplak kadınları araştırdım lezbiyen sanır diye sogur diye ama oluyor. En son uydirma bir psikolojik hastalığım olduğunu attım yine üstüne üstlük 25 yaşına kadar ömrüm olduğuyla ilgili googleda aramalar yaptim ve özel hayatımın gizliliğini ihlal ediyor alenen sinirim de bozuluyo ancak bir delil yok. yani anlayacağınız az kaldı intihar eşiğine geldim bunaldim bu psikopattan ötürü hayatima dahil olmadan surekli iz birakmadan etrafimda olma hissi her seyimi bilmesi beni sinri ediyor artik hayattan bezdim artik saplantılı aşkı bana ciddi zarar veriyor nasıl kurtulucm bu insandan ve saplantili aşkından?
Psikopat ve takıntılı aşık birinden nasıl kurtulunabilir?