Gizli Üye(30-35)+1 yılYapmayın kardeşim Allah'tan korkalım ateşten korkalım geçici kısa bir sürelik zevk için cennetten vazgeçmeyin lütfen. Şeytana uymayın Allah'a yakın olda bırak herkes sana uzak kalsın. Cehemmemin en pis kokan yeri zinakarlardır unutmayın. Değmez!
Zinanın zararları çoktur. Bir hadis-i şerif meali şöyledir:
(Zinanın dünyada üç zararı vardır:
1- Güzelliği ve parlaklığı giderir,
2- Fakirliğe yol açar,
3- Ömrün kısalmasına sebep olur.
Âhiretteki üç zararı:
1- Allahü teâlâ gazap eder.
2- Sorgu suali, hesabı çetin geçer.
3- Cehennem ateşinde azap çekmeye sebep olur.) [Taberani]21 Yorumla
Soran+1 yılYapan bir sürü arkadaşım var ama gayet yakışıklı ve zenginler
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen kendini tutar mısın tutmaz mısın bilemem sana kalmıştır
yargılayacakta değiliz senin hayatın
ancak zinadan bahsettiğine göre bir bilgi vermeliyim. Bir gün mutlaka öleceksin ve diğer taraftakiler tutunca bırakmıyor.
ayrıca benim tanıştığım biri vardı çok yakışıklıydı. Kızlar hep bakardı gerçekten manken gibiydi. Arkadaşımdı ve bir gün kendimi eşime saklıyorum demişti gerçektende düzgün biriydi. Bir kere olursa devamı gelir o zamanda düzgün bir kız bekleme. Sen nasıl ilişki yaşadıysan karşınada öyle çıkar08 Yorumla
Soran+1 yıl30 Yaşında abim gibi sevdiğim bir adam var 100lerce Kadınla birlikte olmuştur ve 24 Yaşında eşi var eşinin hiç sevgilisi bile olmamış (asla yalan söyleyecek bir insan değil bende tanıyorum)
Cevap sahibi+1 yılerkek yalan söylemeyebilirde kadından emin miyiz?
geçen burda bir kız yazmıştı. Okurken maddi sıkıntılardan dolayı birliktelikler yaşamış, genç hocalarla bile birlikte olmuş. Okul bitince hesapları kapatmış, telefonu değiştirmiş muhtemelen ameliyatta olmuştur. Nişanlısına hiç sevgilim olmadı demiş, anlamaz değil mi diye sormuştu. Benimde tanıdıklarım var bu kadar ileri değil ama hiç sevgilim olmadı diye yalan söylüyorlar erkeklerde hiç anlamıyor. Yalandan utangaç numaraları vs ne ararsan var. Şimdi tanımadığım kadına iftira atacak değilim ama her olmadı diyenede dikkat etmek lazım. Acaba doğru mu
üstelik belki o abin sonradan akıllandı ve Allah'ta öyle bir ayarlama yaptı ya sana bahsettiğim kız gibisini denk getirirse
diyelimki düzgün kızı buldun gerçekten ya ölünce nolacak zina bu yaşayacak olan sensin tabi umarım iyi bir hayatın olur
Soran+1 yılDini ticaret gibi düşünüyorsun çok yanlış bir düşünce yapın var sen öyleysen öyle gelir karşına şunu yaparsan şu gelir başına gibi Cümleler sağlıksız bu düşünce yapını değiştirmen lazım
Cevap sahibi+1 yılhayır yanlış anlatmış olabilirim ama dini ticaret gibi düşünmüyorum. Aşık oldum ve hiç sevgilim olmadı benim gibiler kendileri gibi temiz birini istiyorlar buna göre de Allah'a dua ediyorlar beni boşver sence bu diğer kadınların karşısına Allah nasıl birini çıkartacaktır?
zina yapıp tövbe etmeyen birini mi
Soran+1 yılsenin böyle olman kimsenin umrunda bile değildir ilişkiye girmemek kendi kararın aşık olduğun zaman anlayacaksın ki aslında hayat sadece düz değil de inişle çıkışlar da var ve böyle şeylerin Önemi bile yok şu anda içinde bu konular bir ukte olarak durduğu için çok fazla kafaya takıyorusn
Cevap sahibi+1 yılbaşta söylemek istediklerimi yanlış aktarmış olabilirim ama sende yanılıyorsun
Ben aşık oldum hemde deli gibi senin aksine gerçek sevgi nedir biliyorum.
Hayatım oldukça inişli çıkışlı hele şu sıralar ciddi anlamda mücadele veriyorum.
Sevgilim olmaması kimsenin umrunda değil haklısın ama zaten bir ilişki istemediğime karar verdim ama ilişki yaşamamış olmaz dışarda düzgün erkekler önemli olabiliyor.
İçimde bu konular ukte olarak kalmadı çünkü ben sevdim cinsellik için değil :)
sen şu an gerçek sevgi nedir bilmiyorsun. Tek derdin gençliğim boşa gitmesin, harcanıyorum düşüncesi birde ilerde sevdiğin kişiyi bulursanda tecrübe kazandım diyeceksin buda tesellin olucak.
Cevap sahibi+1 yılsenin hayatın ve her türlü sonuçlarını göze alıp karar vermelisin
Soran+1 yılBiz o aşk defterlerini kapatalı çok oldu:) aşk muhabbetlerini de onun Kara Gözlerini de lisenin sıralarına gömdüm artık yeni ve acımasız sürekli başka kadınlarla birlikte olan merhametsiz hiçbir değere saygısı ve inancı olmayan bir adamım böylesi daha iyi ve kafan rahat oluyor en azından
+1 yılAcemisin anladık da bu kadar artistlik yapamana gerek yok. Bir kere zina neye denir onu öğrenmelisin.
Onu da geçtim yıl 2017 zenginim, yakışıklıyım 10 kız peşimden koşuyor ayaklarını geç. Zaten biraz bilgin olsa sen neyi nasıl yapman gerektiğini bilirdin. Yorumların bir kere çocukça sen ne ilişkisinden bahsediyorsun?00 Yorumla
Şöyle bir gerçek varki yapsanda pişmansın, yapmasanda. Kendin bilirsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılHahahah aynen çok doğru söylüyorsun aşırı beğendim yorumu :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çok fazla kadınla birlikte olmak seni adam yapmaz kirletilmiş yapar belkide eşinde seni bekliyor nefsine hükmedebilen erkek mücevherdir benim gözümde
214 Yorumla
Soran+1 yılÇok fazla Kadınla birlikte olmak bana tecrübe katar ilerde geriye baktığımda bunu da yapmıştım diyerek içimde ukte kalmamasını sağlar
- +1 yıl
abisi sen sut icmeye devam et gelismeye ihtiyacin var :)
- +1 yıl
posequee admsınnn :)
- +1 yıl
@İNGİLAZ008 hayırdır sana fikrini soran mı oldu abilik taslıyorsun da senin beyin boş icki içe içe başka tarafların büyümüş o ne olacak?
- +1 yıl
posquee sana hak veriyodum ama bu cocuga hak veriyorum Şu an seni bozsa yerdir su adam.. nasil bir salksin mk iki kelime yazdin gotunmu kalkti bide laf yapiyor amip
- +1 yıl
@İNGİLAZ008 takip isteği yollama terbiyesiz insan
Soran+1 yılKendi kendine ne tribine girmişsin anlamadım:) birlikte olduğum kişinin geçmişi beni ilgilendirmez eğer namustan kastın iki bacak arası ise (böyle bir kız beklentim yok) sürüsü ile kız bulurım ki zaten böyle şeylere takılmayan bir adamım
- +1 yıl
posequee sen insanlari tanimadan yargilayanlardanmisin sunepe terbiyesizmis boyle igrenc bir paylasimin altina yorum atmanda ilginc olsa gerek biri seni bozmus galiba hincini bu adamdan aliyosun hayirdir :D :D
- +1 yıl
@İNGİLAZ008 sende üstüne vazife olmayan işlere burnunu sokuyorsun öyle bir adetin var da buradan sana köfte ekmek çıkmaz yavrusu ötede havla hayde naş canım
Soran+1 yılBaşka yerde tartışsanız bildirim geliyor da
+1 yılbelki de seninle paran icin hamile kalır cocuguda aldirmaz oda sana kalir bide boyle dusun
Allaha hesap verecegini de unutma O'nun yüzüne bu gunahla nasil karsina cikacaksin04 Yorumla
Soran+1 yılÖnlemimi alırım sıkıntı olmaz amma Türk dizilerine bağladın😂😂😂😂
- +1 yıl
sebebi TÜRK olmam olabilir mi? bence yapma pisman olursun sana onlem aldim der yalan soyler almaz sonucta zenginsin yakisilisin dediğine göre bu yuzden seni kimse kacirmak istemez
Soran+1 yılNe güldürdün beni ya😂Bu devirde böyle şeyler düşünen insan mı kaldı kardeş nerde yaşıyorsun sen
- +1 yıl
evet kaldi bununlada gurur duyorum ben sadece gerçeği soyledim ne yazik ki günümüzde boyle zengin playboylari kandiran cok kiz var o plajda yanina gelen kizlar cogu senin has yuzune yanina gelmiyor cogu paran icin yanina geliyo bunu unutma
yani bişey soyliycem bu kadarına da yuh yani yok zenginim yok yakışıklıyım günah umrumda değilmiş ileride o eglendigin kadınlardan biri hamile kalıpta ileride karşına cikarsa napican
04 Yorumla
Soran+1 yılKondomla yaparız sorun olmaz veya hap içer
Soran+1 yılEvet diyor 😂😂😂😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendin sorunda zina demişsin bile. bence yapma günaha'da girme. zaten gönlünce bir kız çıktığında karşına nikahına alır ömür boyu mutlu mesut geçmişin ve ziccilin temiz olarak gül gibi geçinip gidersiniz Allah'ın izniyle
06 Yorumla
Soran+1 yıl22 yaşındayım aşırı yakışıklıyım ego olsun diye söylemiyorum 30 yaşında evlensem 8 sene en verimli ve gençliğimin en güzel zamanlarında duvara bakarak mı geçsin
Cevap sahibi+1 yılneden şimdi değilde 30 yaşında evlenmek istiyorsun orasını anlayamadım.. her şey nasip kısmet. hayatına biri girdiğinde onca sene mi bekleteceksin?
Soran+1 yıl30 dan önce uğraşamam öyle işlerle sürekli bir sorumluluk ben rahat adamım istediğimi yer içer istediğim yere giderim kanımın en hızlı aktığı zamanlarda kısıtlamalar beni bunaltır evlilikte zarar görür
Cevap sahibi+1 yılşimdi benim ne gibi bir cevap vermemi bekliyorsun?
ben zina'ya karşıyım, Allah zina yapanları sevmez, işin gücünde rastgitmez benim düşünceme göre.
ama tabi hayat senin karar senin. miden kaldırıyorsa buyur.
Sağlıcakla kal
Soran+1 yılMidem niye kaldırmaısn sonuçta eskortla birlikte olmucam normal hayatımın akışına giren insanlarla ilişki yaşarım en basitimden okulumdaki kadınlarla
Cevap sahibi+1 yılokulundaki kadınlar kaç kişiyle birlikte oldular peki? illa hayat kadını mı olması gerekiyor midenizin kalkması için.. neden evlilik düşünüyorsunuz o zaman? çocuğu nüfusunuza mı almak için? vallah bu konu sakız gibi uzar. sen ne yapmak istiyorsan onu yap ama sonradan pişman olacağın şeylerden uzak dur bence
+1 yılyapma asla bence doğru düşünüyorsun asla gitme o yola sen gecmsıınde boıyle bisey olan kızı ıstemsıın?
06 Yorumla
Soran+1 yılGeçmişi ilgilendirmez sormam bile
- +1 yıl
sen Bence çizginden şaşma
Soran+1 yılÇizgimin ne olduğunu biliyor öusun ki 😂😂😂
- +1 yıl
daha önce yapmadıgın şeyi yapma🤗
Soran+1 yılÇok saçma o zaman hayatın ne anlamı olur ki hayat Dediğin şey sürekli farklı Şeyler denediğin zaman eğlenceli olur
- +1 yıl
sahte geçici ilişkiler için dedim bunu
+1 yılsende bir abazalik sezdim lan :D tecrubelerinizi anlatin nedir :)))
00 Yorumlayapma hem ileride eşine karşı vicdan azabı çekmessin hemde göğsünü gere gefe sen benim her konuda ilkimsin dersin
05 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar için ilk olmak çok da önemli değil bir şey farkettim birçok Kadınla birlikte olup en son ona gittiğin zaman ne kadar da tecrübeli bir erkek diye daha fazla saygı duyuyorlar mesaj atan kızlar var kararımı verdim yarın yapıcam beğendiğim birisiyle
Soran+1 yılYapmayan çok pişman insan var ama yapıp pişman olan görmedim
Soran+1 yılMantıklı bir açıklama gelseydi vazgeçektim ama yorumlardan ve yapan kişilerin görüşlerine göre yapmanın daha mantıklı olduğuna karar verdim yardımcı oldu bu soru bana
Gizli Üye(25-29)+1 yılyapmak senin için iyi olur
şöyle bir şey var
100 kız ile yapmana gerek yok
bir sevgilin olsun hep onunla yaşa04 Yorumla
Soran+1 yılSıkılıyorum hemen henüz aşık olduğum bir kadın karşıma çıkmadı
Cevap sahibi+1 yılsevgili olmak için aşık olman gerekmiyor zaten tatlım
Soran+1 yılO zaman niye hep aynı kişiyle yapayım aşık olmayacaksam yapmak isteyen bir sürü kız var sürekli farklı takılırım
Cevap sahibi+1 yılyap o zaman sen bilirsin
bence yapma hevesin kacar
08 Yorumla
Soran+1 yılEvlendikten sonra kaçarsa daha kötü olur boşanmak zorunda kalırım şimdi kaçsın
Soran+1 yılÖnlem alıyorum işte evlendik diyelim ki hevesim kaçtı o zaman daha kötü olur erkenden nasıl bir şey tecrübe etmek lazım
Soran+1 yılHiçbir şey olmaz aldatmam
- +1 yıl
şu an aldatmazsın ama birliktelik yaşadıktan sonra ne olacağını bilmiyorsun bakış açın değişebilir
Ayrıca aşık değilsin, seni mecbur kılan bir şey yok sadece gençliğim boşa mı gitsin gibi düşüncelerle bunu istiyorsun. Çok yakışıklı başka erkeklerde var ama uzak durabiliyor ya da evlenince eşimle yaşamak istiyorum diyor. Bunlarda erkek, bunlarında peşinde bir sürü kadın oluyor. Bu durumda sen kendini tutamayan biri oluyorsun. Şu halin bile güvenilir gelmiyor
Aşk İlişkileri konusunda 772 cevap paylaştı. Ya saçma sapan şeylere bu kadar kafa yormayın.
01 Yorumla
Soran+1 yılYapayım mı yani
+1 yılyapmamalısın bence ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyap.
29 Yorumla
Soran+1 yılSen yaptın mı abicim
Cevap sahibi+1 yılben evliyim
Soran+1 yılOoo tam sorumun cevabına cevap verebilecek adamsın evlenmeden önce yaptın mı
Cevap sahibi+1 yıl29 yaşımda evlendim evlenene kadar yaptım baya
Soran+1 yılEvlilikte sıkıntı çıkardı mı hiç bu durum eşin Tarafından
Cevap sahibi+1 yılönemli bir sıkıntı çıkmadı
Soran+1 yılEşin sordu mu mesala sana bunu veya cevapladığın zaman ne tepki verdi
Cevap sahibi+1 yılbari özelden konuşsaydık bunları.
Soran+1 yılAbi zaten gizlisin ne fark edecek ki 😂😂😂😂😂
+1 yılNeden gizli sordun ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyap yap sen de kirlet tövbee azan geliyor siteye
04 Yorumla
Soran+1 yılNeyi kirleteyim
Cevap sahibi+1 yıllan oc musun? söyleyince inecek sanki ocun evladı
Soran+1 yılNe biçim konuşuyorsun basit basit muhattap olma lütfen
Cevap sahibi+1 yılkes rezillll
+1 yılYapma
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Eğer tanrı inancın zevklerinden daha önde duruyorsa yapma ve pişmanlık duyma eğer zevklerin tanrı inancından daha önceyse yap ve hiç pişman olma
+1 yılAllahtan kork
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYapma.
08 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Günah zaten bunu biliyorsundur. Ayrıca ileride eşinin yüzüne nasıl bakacaksın? Gerçi bakan bakıyor vicdan meselesi. Ama yapma. Pişman da olabilirsin.
Soran+1 yıl1 Kadınla da ömürümü geçirmek istemiyorum ego olsun diye değil de gerçekten yakışıklı ve zengin bir adamım biraz kullansam bunu fena olmaz adamda Suriyeli gibi tip var o bile 20 Kadınla olmuş Yanımda anlatıyor gençliğimi yaşayamadım diye üzülüyorum
- +1 yıl
Gerçekten şu an saçmaladın. Sadece bir kadınla ömrünü geçirmek istemiyorsan niye evleniyorsun. Affedersin de zina yapınca bir halt olmuyor. Havalı olmuyorsunuz yani.
Soran+1 yılEvlenicem 30 Yaşında ben 22 yaşındayım 8 sene en yakışıklı olduğum zamanda tavanı mı seyredicem
- +1 yıl
Zaten sen kararını vermişsin niye gelipte soruyorsun o zaman? Ne yapıyorsan yap senin tercihin. Tavan mı seyrediyorsun zina mı yapıyorsun umrumda değil. Benim görüşüm yapma. Ama yapacak olan sensin sen kararını ver.
Soran+1 yılEmin olamadığım noktalar vardı onun için sordum ama yapan abi ve kardeşlerimizin tecrübesine dayanarak yapmak daha mantıklı geldi sana da teşekkürler görüşün için
- +1 yıl
Rica ederim, iyi düşün.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSalak ya :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl?//-
+1 yılAptalsın
15 Yorumla
Soran+1 yılMastersın ama sorulan sorulara cevap vermek yerine basit insanlar gibi hakaret içerikli konuşacak kadar da basitsin kaybol şimdi yoksa canını yakarım
- +1 yıl
Jsksksldk master olunca düzgün yazacağımı nereden çıkardın bre densiz! Aptalsın çünkü zinaya bulaşıp temiz kız arayışına giriceksin şimdi sen yol al
Soran+1 yılZaten senin gibi bir ger izekalıdan düzgün bir yorım beklemedim ama master olduğun için hakaret içerikli yorumun kaldırılıcağını bşlmen lazımdı
- +1 yıl
canım olan sensin! Şimdi git ne b*k yiyorsan ye sonra namuslu kız ararsın
- +1 yıl
Offf ger i zeka lı olan*
+1 yılyapma. bnce
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
diger dunyayi dusun gunah sabret
Soran+1 yılGünah umrumda değil ki
- +1 yıl
o zaman bam bam bam
Soran+1 yıl:)))))
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYapmaaa
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden neden
+1 yılYapma
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Haram çünkü zina fakirlik ve hastalık getirir dünyada
Soran+1 yılZina yapan bir sürü arkadaşım var gayet sağlıklı ve zenginler
- +1 yıl
😂😂😂 alemsin hemen olacak diye bişey yok tevbe etmesseler ilerde olur diye tahmin ediyorum
Soran+1 yılYa olmazsa boşuna mı yapmamış olucam ben olma garantisi yok ki ben evlenene kadar Yaparım sonra tövbe ederim en iyisi o bence
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar