aşk için bir özelliğe ihtiyaç duyulmazki bazen aşık olduğun kişi senin kriterlerinin çok dışında olabilir ben aşık oldum ve çoğu kişiye göre ve bana göre hiç tercih etmeyeceğim bir kişi idi ama bende çözemedim
onu ilk gördüğüm 26 eylül 1999 senesini hatırlıyorum ilk sınıfa girdiğimde onun bana baktığındaki parlak mavi gözlerini hatırlıyorum kıvır kıvır sapsarı saçlarını havalandırarak bana doğru gelişini hatırlıyorum selamlaşmak için elimi tuttuğunda hissettiğim o sıcaklığı hatırlıyorum merhaba ben tuğçe senin adın ne dediğinde içimde patlattığı aşk volkanlarını hatırlıyorum ona için için çıkma teklifi etmek istediğim halde söyleyemediğimi hatırluyorum benim ona olan aşkımı fark edip kendisinin bana ettiği çıkma teklifini ve kabul etttiğim o günü hatırlıyorum ilk elinden tutup sinemaya gittiğimizde film süresince omzuma yasladığını başını hatırlıyorum 3 yıllık ilişkimizin onun beni en yakın arkadaşımızla aldatmasına istinaden bittiğini hatırlıyorum ihaneti yüzünden ne kadar nefret etmek istesemde hala aşık olduğumu hatırlıyorum ... gelin olduğunda elini son kez sıkıp mutluluklar dilediğimi hatırlıyorum ihanetinin üzerinden 13 yıl geçtiği halde bugün olmuş hala dost olarak görüşüp çay içtiğimizi hatırlıyorum şu anda kendi gibi güzel bir kızının olduğunu hatırlıyorum sonsuza kadar gönlümün tozlu şöminesinde onun aşkının ateşinin yanışını izleyerek onu hatırlamaya devam edeceğim çünkü o benim ilk aşkım
Ya o kadar tuhaf ki. Onu ilk gördüğümde uyuyup uyanıp onu düşüneceğim aklımın ucundan bile geçmedi. Fotoğraf çekerken kadraja girdiğini fark edip orayla ilgilenmiyo gibi davranması, ne bileyim öylece tek başına oturması, kararlılığını sevdim galiba. Kimse onu sevmiyo biliyor musun? Dedikodusunu bile çıkarmışlar. Arkadaşım duygularımı öğrendiğinde karşı çıktı, diğerlerine söylemedim bile. O kadar önyargılılar ki! Alakasız bir yorum oldu ama aklıma gelen yine o oldu. Ve onu kendimden başka kimseye anlatamıyorum.
@incebuzüstünde benimki ikizler ama karakterim pek uyuşmaz onunki oğlak. bir ara çok bakardım burçlara da. Ama şimdi kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki. Sadece onunla da ilgili değil. İnsanlar yoruyor. Yoksa onsuzluğa alıştığımı hissediyorum.
Ilk goruste asik olmus biri olarak konusuyorum, bu paragrafi kaleme aliyorum: Ilk basta insan kabullenemiyor diyor ki: La sacmalama sen, ilk goruste hic ask mi olurmus? Ama aradan bir sure gectiginde o asik oldugun kisi mutemadiyen aklindan cikmiyor. Sonrasinda bunlara rağmen o kisiye hala gicik oldugunu saniyorsun. Bunun taban tabana zittini dusunmek istemiyorsun. Sonra anliyorsun ki o asik oldugun kisinin her hareketi hosuna gidiyor ve icin kipir kipir oluyor hem de onunla beraber konusmak, onu gormek istiyorsun. Gormedigin zaman onu, duymadigin zaman onu icini sikinti dolduruyor. Sen, bunlara ragmen kabullenmiyorsun bu sevgini. Daha sonradan bundan kurtulusun asla olmadigini anliyorsun. Icinde ona karsi bir sahiplik, baglilik hissediyorsun tipki ulkesini seven bir vatansever nefer gibi ve o senin icin en degerli varlik oluyor bir anda. Her konuda 1. siraya onu koyuyorsun. Gerisini yazmayayim bosverin arkadaslar.
Benim kaleme aldigim yorumda sikinti hic yok. Bu yorumu telefondan yazıyorum ve Turkce' de anlatim bozukluğuna sebep olacak hicbir cumle yok. Bunlardan mutevvellit bu yazdigim yorumdaki telefondan dolayi bazi kelimeleri yazmam goz ardi edilebilir kucuk bir hata. Senin derdin Turkcem degil de kiskanclik olmasin.
Günümüz aşkları yakısıklı ve güzel olmasi hayır yani normal standartlada bir güzellik ya da yakışıkllık olsa aşık olmayacakmisiniz? İlk görüşte aşkı sadece yüz güzelliğine çekmek yanlış kalplerin yüksek potansiyel olarak yaydığı pozitif hislerdir ilk görüşteki aşk benim gözümde bu şekildedir iki kalbin o an yaydığı pozitif hisler birbirinizi görmeye neden oluyor güzellik yakisiklilik tamam önemli bir bakış açısı olabilir ama önemli olan boşluktayken yaşayabilecegin hislerdir. @Nihavent78 sen ne diyosun ablan bu konuda senin düşüncelerin bildiklerin benim için daha önemli ☺
Olmaz diyenler yasamadiklari ve tecrübe etmedikleri konu hakkinda kesin konusmalari cok ilginc, ve de türlü türlü doayli argüman getirmeye calismalari... cok komik aslinda. yasamadim bilmiyorum demek varken. Ama yasayan biri icinse olamaaaaz gibi iddaaali cevap vermeleri... kendilerincede buna tani ya da tespit yapmaya calismalari. E... kardesim yasamamissin... bilmiyorsunki... bu olmaz tanisina nerden geliyorsun diye sormazlarmi. Kendi yasamadigin birseyi baskasida yasamayacak diye bir sey yokki... sanki dersin hepsi hepsinin RUH ekizi.. :-) Komedi.
İlk görüşte etkilenirsin, sonra tanırsın, karakterini algılamaya başlarsın. Yavaş yavaş aşık olursun.
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yaklaşık beş-altı saat önce birine aşık oldum, sadece ismini ve memleketini biliyorum. Hiç konuşmadık ama ilk görüşte vuruldum. Cesaretim olsaydı tanışacaktım ama o ara pek iyi hissetmiyordum kendimi. Şimdi elimde soyadı bile yok, deli divane gibi arıyorum. İlin kötüsü o başka şehirde kaldı, bense evime dönüyorum tatilden...
İlk görüşte aşk yoktur. Etkilenme vardir. Etkilenirsin tanirsin güven oluşur sonra aşık olursun. Aşk o kadar kolay birşey değil ki.. 20 senedir evliler var birbirlerine aşık değiller.. saygıyla evlendik saygı ile sürdürüyoruz diyorlar. Gerçek aşk çok ama çok çok zor birşey. Yemeden içmeden kesilenler var. Hayatını sonlandırmak isteyenler oluyor erkek ya da kız için...
Bence; Eger ilk goruste asktan bahsediyorsak, ilk once dis gorunusten hoslaniriz (bakis, gulus, durus, giyim) ve karakteri bizimkine uygun cikarsa bu hisler sevgi ve aska donusur. Gorsel olarak begenmedigimiz birini hoslanmak icin onunla zaman gecirip onu tanidikca begenmeye baslariz.
illa ki çeken bir yön olur tabi ki... 2-3 gün evvel stajını yapmış hanım kızımız giderken bana sarılmıştı mesela... bunu herkes yapmadı.. o yüzden bu elektrik ile alakalı bir durum. sevip kabul etmişse sorun yok ki gerçekten ilk defa bana bir kız sarıldı...
ilk görüşte aşk vardir. gördüğün ilk saniyede başlar. duyu organlarinin beyni ve kalbi tetiklemesi sonucu aniden saniyede aşık olabilirsin. gören gözler duyan kulak ve koku alan burun. algilama sonucu bu duyu organlarının yardımıyla beyne ve kalbe sinyal gider. o an karakterini aile yapısını necidir kimdir hiç dusunmezsin saniyelik bir olayla aşık olursun ve zamanla tanıyıp aşkını yaşarsın...
aşk bence bir bakışta o göz göze gelirya insan sonra böyle kalbinde küçük bir çarpıntı sonraa bikere daha bakma isteği olur ve daha hep onu düşünürsün aklından cikaramassin elini tutmak gözlerinde kaybolmak istersin ya budur aşk...
ilk görüşte aşık olmuştum ilk okul 5. sinifta çocuğu tanıyordum ama o gün bir şey olmuştu ve tek bir hareketi beni o an yakmisti ve sanıyorum 3 4 yıl platonik aşık takıldım ben vay be varmış ya 😂😂😂😂
İlk intiba da bana ne izlenim yarattıysa , o aşık eder ya da uzaklaştırır. Erkek ya da Kadın , ilk 4 saniye de evet ya da hayır der. İstediğimiz ruhu, bedenen ve davranışları ile yansıtan herkes potansiyel aşktır.
Yasamadan emin olamayız hiç bir zaman ama bir insanın yüzünden ziyade karakterine sesine mimiklerine sacma sapan verdiği tepkilere dik duruşuna kısacası her zerresine aşık olur.
İnsan bir kere aşık oluyor o da ilk görüşte değil zamanla ve oldukça sağlam adımlarla, bittiğinde Yen'i birilerine aşık olmuyosun sadece hoşlanıyorsun ya da alışıyorsun yani insan bu hayatta bir kere aşık oluyo ve ben o hakkımı çok yanlış kişide kullandım galiba 😭🤓
Bunu yaşadım ilk görüşte aşk var arkadaşlar. Yakisikliydi belki ama tipim değildi ama aramizdaki enerji beni ona aşık etti o da oldu hem de aynı anda hayatmda ilk kez özel Bişey yaşamıştım boyle
İlk bakışta kişinin içini göremediğin için tabiki de önce dış görünüşü etkiler. Daha sonraki aşamalarda içini seversin ve bakmışsın ki aşık olmuşsun. :)
Ben gorucu nisanlandim. Biz kiz istemeye giderken daha hic bizaman gormemistim nisanlimi. Ilk gelisi cay getirirkendi goz goze kaldik cay verirken bana. Simdi 1 sene oldu nisanliliyiz.😀
Tarifi yoktur su bu etkiler demek laf salatası gülüşü güzel diye şişman bir hatuna asık olabilir mi insan. belkide olursun. ilk bakışta aşık olabilirsin ya da oldugunu sanırsın.. karışık işler ya bunlar
En İyi Cevaplar