Ben tıp fakültesi öğrencisiyim AVM de mağaza da ara sıra boş dönemlerim de çalışıyorum
Dün para bozdurmak için için lcw gittim kasada para bozan çocuk çok tatlı ve kibardı
Gittikten sonra onu düşünmeye başladım bu aşk mı yoksa beğeni mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben tıp fakültesi öğrencisiyim AVM de mağaza da ara sıra boş dönemlerim de çalışıyorum
Dün para bozdurmak için için lcw gittim kasada para bozan çocuk çok tatlı ve kibardı
Gittikten sonra onu düşünmeye başladım bu aşk mı yoksa beğeni mi
Yani arkadaşlar Bakın bu aşk değildir aşk tanımı çok farklıdır bu senin yaptığın aslında beğenmektir çocuğu ilk başta gördün beğendin hoşlandığında Diyebiliriz ama aşk çok farklı bir şeydir arkadaşlar
Merhaba güzel arkadaşım ilk görüşte aşk hiçbir zaman olmaz bunlara inanmayın ilk görüşte sadece hoşlantı olur aşk bir insana kapılıp Bir daha ondan ayrılmamaktır aklında fikrinde o olmaktır onun için ölmektir yıpranmaktır haliyle senin böyle bir şey yapman imkansız sadece birinden hoşlanırsın bu kadar basit
Cevap
7Cevap
Anlık beğeni. Bir daha gitme. okulunu bitir dr ları beğen.
Tip fakültesinde okuyorsun ayırt edemiyormusun
Tıp fakültesin de insanlara duyguları ögretmiyorlar
Duygusuz olmayı öğretiyorlar
Yani tip fakültesinde okudugunu belirtmiş olmandaki amacın ne bende 3 tane üniversite bitirdim ama marketteki kiza vuruldum ama bu okulla ilgisi ne
İçinde Mantığın olmadığı Geçici bir heves
Av başarı ile düşmüştür 😂 bunun sonu çok fenaa🤭
Hevestir heves :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?