2 senelik ilişkim son 5 aydır berbat sevgilim beni umursamıyor eskisi gibi değiliz?

merhaba 2 senelik bir ilişkim var ilk başta tabi romantik güzeldi tabi anlıyorum zaman geçtikçe değişir aynı kalmaz ama bu aralar aşırı berbat durumda eskiden beni kıskanan sürekli üzerime titreyen biriydi her konuda yanımda olan saygılı kusursuz du ama son zamanlar öyle değişti ki ben bile şaşırıyorum deliriyorum eskiden her konuda bir fikri vardı ama şimdi sen bilirsin fark etmez kısmet gibi cümleler kuruyor ve ben her seferinde ona aşkımı öyle içten detaylı bir şekilde anlatıyorum onu kaybetme korkusu olduğunu detaylı bir şekilde anlatıyorum değiştin falan diyorum bana sadece yok sana öyle geliyor bende seni seviyorum ölürüm sana falan diyor ama artık tanıyorum az çok onu o kelimeler bile içten geldiği düşünmüyorum ve kafamda aklımda kalbimde sürekli o sanki o olmadan nefes alamam tüm dünya boş muş hini geliyor lütfen bu konuda nasihat ya da fikri olan yardamcı olabilirmi
2 senelik ilişkim son 5 aydır berbat sevgilim beni umursamıyor eskisi gibi değiliz?