yazık kendini açık açık kullandırmışın. Sen bu kişiden seni sevmesini bekliyorsun. Her şey açık değil mi? Senle beraberken aklı bedeninde olan birinden sevmesini mi istiyorsun? O çoktan yeni kurbanını bulmuş bile... Onu da kullanıp atacak. Yazık değil mi peki sana? Hayat ondan mı ibaret? Kim bilir kaç yaşındasın ve psikolojine bir bak. Biraz hayatı büyük pencere de düşün. Seni en başından beri sevmemiş derdi birliktelik olmuş birisi için kendini bu derece yıpratman... Sadece demek istediğim şu ki ondan kurtulduğun için sevinmelisin aksine. Bana inanmayabilirsin ama bu dediğim çıkacak günün birinde. Sende diyeceksin ki ne kadar aptalmışım. Sana tavsiyem toparla kendini.
Sinir olmayacağım diyorum olmuyor nasıl bir manyaksin ki sen buna aslında musade ediyorsun nedemek tatmin olmak adam seni kullanmış sen buna müsade etmişsin ALLAH ın emanet ettiği cana kıyıp kendine zarar vermeye çalışıyorsun neden bir hiç yüzünden artık kurtulun aptal fikirlerden sevgili sıfatı altında erkeklere köle olmayın kullandırmayın kendinizı basit olmayın sevgi falan değil bu saplantı ALLAH sana gerçek yüzünü göstermiş sen halen ne yapacağım kendime zarar veriyorum diyorsun akıllı olun ya bu kadar mı değersiz birisin kendi kendine uydurduğu saçmalıklar ile nasıl kendini gunaha sokuyorsun kurtul şu pislikten
ya bu nasıl bir insan bırak allah askina gözünün yasina degmez sen bunu tamamen hayatindan cikartmaya bak ve yazma cocuga hic ugrasma zamanla anliycaksin zaten bunun nasil pislik bir insan oldugunu acini cek bitir ve donup hic bakma bile arkana bunun icin
Bırak bu adamı kendine zarar vermene değmiyor seni kullandıysa da eninde sonunda çaresiz kalıp sana geri koşar unutmaya çalış böylelerine hiç gözyaşı harcma
bir laf vardır ya seven mikilir miken sevilir diye hah işte bu yazışmaya örnek verirsen elealemin picine böyle kullanıp paçavra gibi atar köşeye adam haklı vermeyecektin verince kullanmalık kız olup çıkarsın sür eşşeğini niğdeye gerizakalı seni acımıyorum iyi oluyor sizlere...
Kizim yanlis anlamada sen tam bir malsin pesinden kosukcabir tarafi kalkiyor. Allah'in sopasi var donecektir sana ya da fake bir hesap ac guzel bir kiz resmi koy konus onunla sonra sen tipsizdin felan de sana dediklerini soyle senin nasil kirdigini anlasin.
Ergen misin sen ya malmisin çiçeğine koyim seni istemediğini bile bile kendini ona sunuyorsun ve üstüne yalvarıp yakarıyorsun. Onurlu ol gururlu ol birazcık koca dünyada erkek mi kalmadı bulursun yenisini sakın kendine zarar verme ilerde cok pişman olursun
oorrr. punun evladıymış o buğra. 😡😡😡 kim ki o bu kadar üzülüyorsun sana inanamıyorum yaaa 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️ ben senden daha kinlendim sen bide üzülüyorsun
Adam 5 para etmezin teki ve sen bunun için ağlayıp kendini kesiyorsun. Denek ki kendine verdiğib değer bu adamın ki kadarmış
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
bazen senin gibi saf salak kızların hakkettigini düşünüyorum ama şunuda söyliyim bir çoğunuz size bakmayacak tipdeki erkeklere aşık oluyorsunuz sonra lan ben buna verirsem bana aşık olur düşüncesindeniz ee cocukta bakıyo lan beni kullanııymda atıyım diyo. ha madem bir haltı yedin seks yaptın sonra gelip burada ağlamıcaksınız açık ve net pişman olmicaksınız bu çocukta seni sevmiyor fazla zorlama.
Kafa taksın şeye bak, hiç bile üzülme. Kundurmdan bir çivi düştü farz et. yenilere bak kıymetini daha iyi bilene. çok sevdigin den çok sevildigine önem ver. K. i. b
senin olmayan begnini seveyim bebenom sikinde degilsin. bide onun icin uzulup bileklerini mi kesiyon mal ergen misin sen salak salak. olma seni siklemiyeni sikleme bundan bir halt olmaz olsada. gelsede sevmek icin gelir mal mal. olma sil unut hadi ordan et lan
En İyi Cevaplar