Sizce yeniden sevilir mi? Siz ne kadar surede unuttunuz veya yeniden sevdiniz lutfen cok yardima ihtiyacim var?

3 yillik iliskim Temmuz ayinin basinda bitti. Bana cok soz verdi, cok umutlar vaad etti. Guven asiladi, asla kopmayacagiz soz veriyorum dedi ama bir anda soguk davrandi ve sacma sapan kavgadan sonra yoruldum dedi ayrildi. Ilk sevgilimdi ben ona hep "ilk ve son" olacksin diyordum cunki o bana bunu inandirdi. "Ne olucak canim nasil olsa evlecegiz" diyerek onunla tum ilklerimi yasadim tabikide yatmadim ama ne biliyim onu tanimadan once kendimi daha masum daha temiz hissediyordum. Simdi kullanilmis hissediyorum ve hic beklemezdim ondan boyle birseyi acikcasi boyle birakmasini. Sizce yeniden sevilir mi ya da daha guzellerini yasayabilirmiyim? Nasil guvenirim, ya da unutabilirim? Hersey peri masali gibiydi cok ozeldi o yuzden daha bunlari baskasiyla yasayabilirmiyim bilmiyorum.
Sizce yeniden sevilir mi? Siz ne kadar surede unuttunuz veya yeniden sevdiniz lutfen cok yardima ihtiyacim var?