Arkadaşlar babamın bir arkadaşının oğlu nişanlanmış. Babamda anneme demiş ki çocuk nişanlanmasaydı bizim kızla tanıştırırdık falan demiş. Bende erkek arkadaşımın yanındayken annem bunu telefonla bana anlattı. O an erkek arkadaşıma da yalan söyleyemezdim durumu anlattım. Çok sinirlendi, söylendi falan. Aradan 10 gün falan sonra yine babamın başka bir arkadaşının karısı anneme laf vurmuş. Kız arıyoruz falan demiş. Annem de benim kızım okuyor olmaz demiş açıkça. Sonra babama kadınla konuşmasını anlatmış. Babam da neden kadına öyle söyledin kısmetse olur falan yapmış. Ve ne tesadüfdür ki ben yine erkek arkadaşımın yanındayken annem yine telefonda anlattı. Tabi yine saklayamadım bu durumu erkek arkadaşımdan. Daha da çok sinirlendi babanın derdi ne neden seni evlendirme çabasında deyip durdu taktı kafayı. Bugün de babamın arkadaşı karısı ve oğluyla piknikten dönerken bizim onlarda olan bir eşyamızı kapıdan bize bırakıp gideceklermiş. Babam da ısrar etmiş yukarı çıkın çay içelim diye. Onlar da çıktılar eve. Erkek arkadaşıma babamın herhangi bir arkadaşının gelme gitme konusunda haber vereceğimi söylemiştim. Aradım olayı anlattım. Sinirden köpürdü adeta. Baban ne yapmaya çalışıyor deyip duruyor. Evlilik yaşında bir kızın evine başka genç bir erkek girmesi mantıklı değil diyor çok sinirli ( erkek arkadaşımla olan ilişkimi annem biliyor hatta eve geldi annemle tanıştırdım bende onun ailesiyle tanıştım 2-3 aya söz olacak aramızda ) babama da şimdiden söyleyemem ki erkek arkadaşım var diye. Hani her şeyin bir zamanı var işte. Arkadaşlar ne yapmalıyım ya? Erkek arkadaşımı nasıl sakinleştirmeliyim? ( bu arada yaşlarımız 20 üzeri erkek arkadaşım benden 2 yaş büyük işleri bir yoluna koysa hemen istemeye gelecekler zaten ama bir düzeltmesi gereken şeyler var 2 aydan söz olacak )
Güncellemeler
+1 yıl
Babam beni zorla evlendirecek bir insan değil. Kızımın görüşünü alırım demiş. Ama bunu erkek arkadaşıma anlatamıyorum işte. Haliyle çok sinirleniyor. Ne demeliyim ki ona?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer