Babamın yaptiklari?

• 26 yasindaym çok çektim zor zamanlar gecirdim en son eşimden ayrıldım çalışıyorum yüksek bi kazancım var abim yıllardır kumar oynar en son kendini tamamen bitirdi borç batağına girdi geçen babamla konuşurken bana telde diyor sen bosandin acaba haksizdin diye mi bunlar abinin başına geliyor bi kaç kez baskasina da benim ugursuzlugum oldugunu felan soylemis çok kırıldım telefonu yüzüne kapattım numarasını sildim bizimkilere de ona söyleyin birdaha benimle konuşmasın dedim bir süre sonra beni aradı numarayı sildiğim için onun olduğunu bilmiyordum lanet gelsin şeytana bisey olmaz dedim babam diye tekrar konuştum bi süre sonra telde konuşurken arac alacağımı soyledim iyi kazancım var sıfır arac alicam zaten kalkmış diyor ayıptır sakın alma sakın diyor kocan yok felan ayiptir gercekten benim moralimi alt üst ediyor kendimi çok kötü hisediyorum laflarıyla benim psikolojimi bozuyor kendisiyle birdaha konuşmayı düşünmüyorum siz ne önerirsiniz sizce yanlismiyim çok mutluyken Allah bana bi kapı acmisken çok güzel kazancım varken bi anda hayalimi mutluluğumu alt üst ediyor
Babanla birdaha konusma
Baban haklı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Babamın yaptiklari?