merhaba arkadaslar bu sene benim son yılım yaz stajını tamamladıktan sonra mezun olucam devlet hastanesinde staja başladım başka bir ilçede tatile geldik ailemle çalıştığım yer acil ve acil doktoru genç ve yakışıklı ilk günden beri dikkatimi çekiyo onunda bana ilgisi olduğu açıktı bana bakarken farklı bakması ilk gün numaramı kaydet hasta geldiğinde çağırırsın dedi telefonunu uzattı numaramı yazdım ne diye kaydediyim hocam dedim gördüğüm en güzel kız diye kaydet dedi güldü akşam baktım instagramdan istek atmış kabul ettim tüm fotolarımı beğendi sonra konuşmaya başladık ben küçük bir yer diye sevgili olmak istemedim dedikodu olur falan ama beni ikna etti kimseyi ilgilendirmez dedi 15 gündür çıkıyoruz çevrede inanılmaz derecede dedikodu kaynıyo napıcam bilmiyorum çok kararsızım 15 gün sonra burdan gidicem ve farklı şehirlerde olucaz hemşire odasında göğsünde yatıyodum içeri sorumlu hemşiresi geldi kalktım kendine çekti yabancı değil boşver yat dedi ama çok utandım diğer doktorların yanında öpmesi falan belki hoş bişey ama yerin dibine giriyorum ben
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar kavga ettik bu konu yüzünden beni telden engellemiş meşgul çalıyor
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat