Baştan söleyeyim arkadaşlar lütfen negatif yorum atmayın durum yeterince kötü zaten. Sevgilim yengeç burcu. Kızdı mı gitti mi dönmeyen tiplerden biliyorum az çok. Ancak o kabuklarını kırmanın zor da olsa bir yolu yok mudur? Onun da bana bir çok kırıcı kötü davranısı oldu ancak onu bırakmadım ilk defa bir hata yaptım kan kusturdu. Hata dediğim de ona güvenmemem. Ona değil başkasına inanmam yalan söylediğini düşünmem bu duruma sebeb oldu. Durumun doğrusunu kanıtlayıp döndü arkasını bana.5 gün sustum ve sonra özür msjı yazdım. Yalvardım. Bari en azından insanlık namına bittiyse artık tamamen bitti de engelle dedim yeterki sesin çıksın. Tepki vermiyor engel atmadı ama susuyor konuşmuyor. Delirme noktasındayım. Lütfen en çok yengeç erkeklerinin samimi cevaplarına ıhtıyacım var :((((
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılmerhaba bende yengeç burcu erkeğim 19 temmuz doğumluyum
durumu burcuna göre değilde onun kişiliğine göre düşünmen lazım
sen onun hatasını umursamadıysan ama o senin en ufak hatanda seni terk ettiyse zaten ondan adam olmaz fazla düşünme ama bir yandanda onun yalan söylediğini düşünmüşsün fazla koyucak birşeyse dönmez ama diğer yandan seni gerçekten seviyorsa zaten o kendisi sana döner20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılArkadaşım bunu twldonda anlatamazsın BAK ben bana sürekli güvenmeyen kadına herşeyi her defasında kanıtladım doğruyu söylediğim ve bunu ortaya sürdüğüm halde gene ben özür diledim. Seviyordum çünkü. VE bu bir değil iki değil defalarca oldu. Sen doğrusunu anlayınca ne güzel pişman olmuşsun senin kıymetini bilmeli. Ben defalarca haklı iken bile af diledim, doğruyu söyleyip kanıtladığım halde gene ben özür diledim. Ama o pişman olmak nedir bilmiyor DU. Gene gitti. Nasıl var böyle inananlar anlamıyorum gurur ego kendini beğenmişlik hat safada. Şimdi o haklı ya sende pişman olmuşsun biraz SÜRÜNMEni istiyor kısa mesajlar at boğma adamı. Ama genede benim anlattığıma ve sevdiğim kadına yaptığıma bak. VE senin kıymetini bilmeli.
018 Yorumla
Başak+1 yılKardeş hayatımda ilk defa cidden onu kırdım yani farkındayım. Bana guvenmeyen oydu aslında hıc bısı yapmazken bile sureklı yaptığımı dusunup suclardı ben terketmedım. tamam dıyorum hatalıyım ozur diliyorum ama sildiysen de saygım var sadece konuş dıyorum ama tepkisiz... ben bunu anlamadım bittimi tam anlamıyla cevap vermemesi? Amaç ne
İkizler+1 yılBitmedi. Sadece senin yazarak yorulmanınistiyor. Zamanla olacak emin ol. Ne güzel hatanı anlamışsın. Tebrik ediyorum seni senin gibi kadınları zor bulunuyor.
Başak+1 yılGittiler mi dönmezler karakterlerini az çok anladım sayılır. Biri vardı yıne bu burcta cok eskilerden. Kendisi hatalı olmasına ragmen ben özür diledim duzelsin aramız diye bitirdi mesela ama sessız kalmamıstı. İstemiyorum artık arama daha fazla demişti. Kabullenmıştım bende. 3 yıl geçti dönmedi cunku gıtmeyı kafaya koyan gıder zaten. Tutamazsın. Ancak Şu an sessizliği çözemiyorum. Onca mesaja ınsan bir kelımede yazmazmı ne katılık bu boyle
İkizler+1 yılİyi inatçıymış. VE gaddar. Benim ki de yay burcu idi. Onlar için böyle şeyleri yapmak gayet kolay.. Çok rahatlar bu konuda. Benim ki de işte haklı ben olduğuma rağmen aynı senin gibi ben özür diledim tonlarca mesaj ile ama en sonun da telden kapattı 2 aydır haber alamıyorum.
Başak+1 yılBende yay burcuyum ama degısıyor demekki. Çok şaşkınım Şu an . Sevmesem bile sırf hayatımda dıye deger verırım yani. Dınlerım sorarım ve kolay da ayrılamam birinden ve ayrılırken en cok ben uzulurum karsımdaki benı daha cok bıle sevse yıkıldığını soylese de emın ol ben daha cok üzülürüm. Onu kırdıgım için kendımden nefret ederim hatta
Başak+1 yılAyrılırken hatta bunu soylemekte zorlanırım onu kırmadan nasıl yaparım dıye dusunurum. Ayrılsam da ıhtıyacı olduğunda yıne yanında olabileceğimi sırf onun ıyı olmasını umursadıgımı belli eder soylerım kendımden cok karsımdakıne deger verırım ben yaa aman o uzulmesın aman o kırılmasın. Aşık bıle olmasam insan oldugu ıcın deger veririm
İkizler+1 yılDediklerine şaşkınım. Ben haklı olduğum halde gitmesin diye canıma kıymaya kalktım ve ona hep derdim senden başkasını hayatıma almayacağım diye bunu kanıtlamak için bunu yaptım ama ölmedim. Ama yok gene yok. Ne arıyor ne soruyor hastane de yattım 2 gün. Ama nafile.
İkizler+1 yılŞimdi SNA sorum olacak ben onun ile ciddi düşünüyorum yaşadığı şehre gidip karşısına çıkan istiyorum ben ciddiyim evleneceğim onun ile yuvam olsun istiyorum ve bunu ona söyledim. Babası ile konuşacağım diyorum. Kararı ne olur sence birde bu 2 ay içinde birini bulmasından korkuyorum.
Başak+1 yılKendimden yola çıkarsam eger 2 ay değil 1 hafta ya bulurum bulacağım varsa sevmemıssem ertesi gune bile bulurum. Hatta aynı anda bıle olabilir birisi. Ama eger sevmemıssem.. Yay boyle biraz. Çabuk asık olur. Ama cok ciddiysen bu tarz bir kadınla zor olur ama ıstıyorum dıyorsan sevmıyorsa bıle karsısına çık severler dunyadakı tek kadın gibi hıssetmeyi başkası varsa bile git ısrar et bırakma bence kafası karışr hatta baya
İkizler+1 yılEvet. Ama herşeye rağmen seviyorum ve deli gibi aşığım. Ne yaparsa yapsın diyorum. Yeterki evleneyim onun ile son nefesimi vereyim diyorum. Son yorumda dediğimi yaparsam kararı ne olur sence.
İkizler+1 yılEvet ben çok ciddiyim sadece okulum bitsin mesleğimi elime alayım. Babasının karşısına çıkınca neyin var denesin o da mutlu bir hayat sürsün diyorum. Ben 2 aydır kafam karışık dolanıyorum allah razı olsun ayılttın beni ama inşallah bulamamıştır birini.
İkizler+1 yılKeşke SNA mesaj atabilseyidlm inan çok yardımcı oldun bana. Teşekkür ederim.
İkizler+1 yılEvet çok iyi biliyorum ilişkimiz bir sene sürdü nasıl biri olduğunu ben ondan daha iyi biliyorum. Ya Nİ onu ondan daha iyi tanıyorum.
Başak+1 yılYardımcı olduysam ne mutlu bana ama kızar agresıftir bagırır cagırır yanı olagan bunlar. Sureklı sorun çıkartır. Gerılım fılmı gibidir kaprislidir hep kavgaya zemın hazırlar. Cok fazla anlasılmaz bunlarla ama ıyıdırler emın oll sen bırkma bence git kabul etmese bıle bıgun pısman olur buna emın olll sevmese bıle senı kaybetti dıye ağlıcak emın oll bak
İkizler+1 yılEvet evet tam anlattığın gibi hatta bana bir ara ben bağırınca sen susacaksın dedi. Ağlayarak ta olsa kabul ettim ve ilişkimizin en başından en sonu kadar sustum takii bana ayrılırken hakaret edene kadar. Çok koydu haksız iken bana böyle davranması. Bende aynı onun dediğini dedim. Böylelikle kendi kırılırsa benim dediğime anlar beni diye bir tek o zaman bağırdım. O zaman azda olsa kötü sözler söyledimm.
Başak+1 yılTam ne yasadınız bılemıcem de soyledıklerını unuttugunu sanmam. Aşırı hassas evet o bagırcak kotu soz soylıcek sen aldırmıcaksın o boyle ıster. Sonra o pısman olcak sen hıc bısı olmamıs gıbı devam edeceksin olay bu. Rahat bırakcan onu essım ortalığı talan etsin senle değil o kendıyle kavgalı zaten. Hep gergındır o. Sen susucaksın istedıgı bu rahat davranmak kafasına estigi sekılde hareket etmek
+1 yılBende bir yengeç burcuyum insanları sınıflandırma derdim fakat zor durumda olduğun belli ve sana şunu söylemem gerek ona güvenmemek en zayıf noktası ve eğer barışmanın bir yolunu bulmassan seni unutmak için başkasıyla cıkacaktır. Yani seviyorsan yanyana konuş seni başka türde affetmez. Zamanın 1 hafta diyebilirim başka birsey diyemem.
023 Yorumla
Yengeç+1 yılPeki anladım seni burcun nedir balık mı?
Yengeç+1 yılZoruna gidebilir fakat seni unutamayacaktır. Bunu unutma.
Başak+1 yılEger Şu an konustugu bır başkası varsa ne yapmalıyım bunu kaldıramam :( baskası olabiliyosa ozaman benı hıc sevmemiştir bu kadarını hazmedemem. Arasam açmaz biliyorum ama Şu an deli gibi onu aramak istiyorum napayım ben bırakırsam baskasıyla olacak tamamen unutucak benı
Yengeç+1 yılBaşkasıyla seni unutmak cıkması doğru fakat başkasıyla çıkması seni sevmiyor anlamına gelmez. Onu bul...
Yengeç+1 yılBu konuda yardım edebilmem için bana açık konuşman gerek ve buda sorun olur. Malesef yardım edemem.
Yengeç+1 yılPeki şunu desem ilk nasıl tanıştınız? Bu sıkıntı olmaz mı?
Yengeç+1 yılM... Temel sağlam değil devam edelim peki nerde tanıştınız?
Yengeç+1 yılBuda başarısız. O seni yanında isterdi senden soğumaya başlamış olabilir telefondan konuşmak ve yazışmak iyi değil neyse devam edelim peki kaç ay veya yıldan beri sevgilisiniz?
Yengeç+1 yılYıl veya ay dedim neyse 3 ayda baya kısa zaman devam edelim güven problemini neydi açsana bir .
Başak+1 yılEski sevgilisini takip ettiğini dusunuyordum bunu da benım eskı sevgılım yani onun eski arkadasından öğrenmiştim kızn kim oldugunu. Bir kaç defa sil sunu dedim sonucta eski sevgilisi onda neden olsun ki. Dikkate almadı geçiştirdi baya bı sure devam etti böyle. En son fena kavga ettik barıstık ama yıne kızı gorunce delirdim. Gıt eskı sevgılıne yaz artık dedım bana yazma dedım. Ne dıyon dedi. Bende kızın resmını attım inkar etti bende eski sevgilim gosterdi kımı kandırıyosun dedım. Ben kızları karıştırmısım ısım benzerlıgı olmus gerçekten o kız degılmıs ıspatladı ama ona guvenmemiş ınanmamıs olmam bu noktaya bızı getirdi
Yengeç+1 yılÇok kötü bir ilişki. Bence bitmesi ikiniz için daha iyi olur devam etmek istiyormusun?
Yengeç+1 yılPeki neden eski sevgilenden ayrıldın?
Yengeç+1 yılSevmediğin kişiyle niye cıktın?
+1 yılBurçlara inanmayın yav bu insanın karakterine bağlı bir şey 😀
16 Yorumla
Yengeç+1 yılKarakter evet de burçlarının genel özellikleri tutuyo baya
Yengeç+1 yılKatılıorum bende Aslan burcluyum ama tutmuo 😅
Yengeç+1 yılNasıl katiloyon kardeş o zaman :D
Yengeç+1 yılAnla işte kardeşim espiri yaptık da😂
Yengeç+1 yıl:D sen tam bir aslan sin abi bu hareketinden anladım
Yengeç+1 yılEyvlh kardeşim inşlh öleyizdir 😉
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
19Cevap
+1 yılYengeç erkegiyim ben bir kıza kissamamda bağırıp çağırmak istesemde abi bana sarılıyor ya bitiyor herşey o an yok öyle bir an yok nutkum tutuluyor duygusal olmak böyle bişey sevgi evcimenlestiriyo hemen telefonun başında trip atar sana sıkıysa yüzyüze yapsın git yanına konuş belki döner
014 Yorumla
Yengeç+1 yılO zaman o hiç olmicak şeyler düşünüyor kendi kafasında muhtemelen
Yengeç+1 yılAra
Yengeç+1 yılOnu bilemem sevgilisi sensin yengeç bağlı olur ama ya yinede aldatirsa asla soylemez
Yengeç+1 yılBelki umursamiyodur seni
Yengeç+1 yılKalbini kırmışsın küsmüş
Yengeç+1 yılAhahah :D olsun canını sıkma dönerse cektirirsin.
Yengeç+1 yılYapcak bişey yok
- Astroloji & Burçlar konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılyengeç burcu birisiyim neredeyse imkansız kaldı ki evlenseniz bile 50 yaşında dahi unutmayacaktır.
asla eskisi gibi olamazsınız bence ve yengeç burcu güvensizliği kaldıramaz sevmiyorum de daha az zoruna gider.00 Yorumla Ilk hatan degildir o. Ilk kez yuzune vurmustur hatani tum biriktirdikleri ile sayet benim kafada ise.
Sen en iyisi git cokokrem al takma bole sacma seyleri aşk icin gelmedin bu hayata.21 Yorumla
Yengeç+1 yılKesinlikle Aradığım Cevap... 2 temmuzlu yengeç olarak aynı kafa. Tahammül ederler ama sınır aşıldı mı bir kerede siler karşıda ki de tek hatadan bitti sanır 🫡
+1 yılKonu Yeni mi Bilmiyorum Ama bir yengeç olarak Tavsiyem, Yapmış olduğun bütün hataların çetelesini tut git konuş ben bütün hatalarımı kabul ediyorum ve her biri için ayrıca ayrı özür dile... Buna da dönmezse daha dönmez... Hatalarını kabullenen kadınlara bayılırlar!
00 YorumlaSu insanlari siniflandirmaktan vazgecin artik.
Erkegin yengeci bogasi aslani olmaz.02 Yorumla
+1 yılYengeç dediğin yan yan yürür, çok fazla uzaklaşmış olamaz, koş yetiş kes önünü!
12 Yorumla
Terazi+1 yılYengeç erkeğinden sonrasını okumadım, bu yazdığını da okumadım bacım. Yorumumun mizah içermesi gerekiyordu. Hani yengeç ya, yan yan hareket ediyorlar hani.
+1 yılYengeçler genellikle tehdit algılamadığı sürece zararsızdır, deniz kenarındysan korkma uzaklaş.
05 Yorumla
İkizler+1 yılYengeç zehirli değil ki?
İkizler+1 yılYengeç derken hayvanolan mı? burç mu
yengec erkeği duygusaldır sevse zaten hatalı olsa bile özür diler affettirmeye calısır once arkadas kalmaya calısıp tekrar olmaya calısırlar (sevyorsa kendimden biliyorum)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece başlığı okudum yengeç erkeği ne mk inanmayın bu saçma şeylere
00 YorumlaBelki döner yani ben olsam bunun için ayrılmazdım.
01 Yorumla
Başak+1 yılEski sevgilimin soylediğine inanıp ona ınanmıyormusum gibi bişey oldu oyle bir mevzu. Eski sevgilimle de alakalı aşırı takıntısı var bazen paranoyaklık yapıp onu hala sevdiğimi bile idda edebiliyordu. Bende agzımdan kızgınlıkla ona degılde eskisine inanıyormusum gibi bir laf ettim ve ogun sustu işte bıdaha da konusmasını saglayamadım
Astroloji & Burçlar konusunda 475 cevap paylaştı. Topaç mi bu? Ne donduruyon krds
00 Yorumla
+1 yılDönerse yan yan gelecektir
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen yengecim 2 yıldır donmuyorum ama seviyorum
08 Yorumla
Yengeç+1 yılBu ilişkiye olan inancımı kaybettim
Yengeç+1 yılTabi
Yengeç+1 yılSusuyorum çünkü ona bir şans verdim konuştuğu biri var mış evlenirse evlensin beni bir türlü inandiramadi
- Astroloji & Burçlar konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılHer insan kırılırsa zor döner
00 Yorumla
+1 yılİmkansız
00 Yorumlavardır elbet
01 Yorumla
+1 yılzor olur
01 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBelki
048 Yorumla
Yengeç+1 yılŞimdi dene olacak
Yengeç+1 yılO da seni seviyor ama kururuna yedjrmiyor
Yengeç+1 yılNazlaniyor biraz zanana birak
Yengeç+1 yılYoyo sen merak etme
Yengeç+1 yılCok sevdigin beli ama bekle zamana birak
Yengeç+1 yıl10 gun erken bira daha zaman ver
Yengeç+1 yıl10 gun size uzun gelebilir ama kisadir birini 10 gunde bulmak zor bulsa faydasiz
Yengeç+1 yılBence korkmana gerek yok sen ona o kadar bağliysan senin duygularina karsilik verecek
Yengeç+1 yılSiz daha fazla ustune giderseniz nazlanacak kendini hint kumaşı sanacak
Yengeç+1 yılBir ay bekle bir kivilcim olmazsa birak gitsin
Yengeç+1 yılEvet bence bekle ve onu bekle cunku fazla gitmen sizi ondan uzaklastirir
Yengeç+1 yılYaşamişliğiniz varsa birşeyler doner size
Yengeç+1 yılSevdiğiniz beli ama fazla ustune gitmeyin bir sevgi anlamda bağınız varsa gelir size zaten
Yengeç+1 yılAma nerde biliyorsun başkasinin olduğunu bence onu kazanmanin yolu onu kiskandirmaktir
Yengeç+1 yılOnu bulma yolu var nasıl olsa arkadaşı alirsin adresini bulursun
Yengeç+1 yılOnun arkadaşlarinin telefonlari yok mu senden
Yengeç+1 yılEvet ondan yardim alabilirsin ve hata arkadasini ona karşı kozda kullanabilirsin
Yengeç+1 yılÇok guzel buluşmak için avantaşların var
Yengeç+1 yılİstersen sen arkadaşıni ona karsi kullan
Yengeç+1 yılYo niye engelesinn sen tatlı ve guzel yaklaş hem onun ne yaptığını öğren hem onu kullan
Yengeç+1 yılAnlamadım nasil hani
Yengeç+1 yılGirursuzluk neden olsun sevdiğini kazanmak peşindesin
Yengeç+1 yılNerden biliyorsun biriyle konuştuğunu onu kıskandırıp elde edebilirsin
Yengeç+1 yılOnun Arkadaşının tlfonu var dedin sen onu elde ettin mi onu kolay bulursunn
+1 yılDönmez
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Yengeç erkeği kırılıp giderse döndürmenin bir yolu varmıdır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler