Küsen, darılan bir erkeğin gönlü nasıl alınır?

Arkadaslar benim karsı cinsim (erkek) olan çok hoşlandığım bir erkek var çok samimi arkadastık. Tam 3 yıllık arkadas o alıngan ve yanı kısacası herseye küsen birisidir. Durum şöyle ki: derste çok ama çok sinirimi bozmuştu biz kızlar bilirsiniz erkeklere "öküz" deriz. Bende kagıt aldım öküz çizmeye çalıştım tabi boyle dört ayaklı köpek gibi bişey oldu😂 resme ok işareti çıkarıp arkadaşımın ismini yazdım once yanımdakine gösterip güldük sonra o da bakmaya çalıştı sakladım sonra gördü çok darıldı. "beni buna mı benzetiyosun?" dedi. Kendisinden tam 35 kere özür dilememi istedi diledim ilk 30 unda durdurdu tamam istemiyorum dedi şu iki gundur yapmadığım sey kalmadı barışması için bir tek ayağına kapanmadım kaldı gerisini siz düşünün. Dün arkadası onu sevdiğimi öğrendi ve bugun sabah söyledi arkadasım ilk inanamadı sonra benim yüz ifademden pişmanlığımdan anladı. Bu sefer daha çok küstü sanki ölümüne küsmüş gibi😢 hiç aldırmıyor beni, yanımdaki arkadasımla konusurken sanki ben yokmuşum gibi beni yok sayıyor😢. Bana doğum gunum için hediye alacaktı arkadasına sordutturdum arkadasına aynen şöyle demiş "s*ktir olup gitsin." lan benim yanımda "gerizekalı" demeyen diyemeyen erkek bana bunu demiş ben kardeşinin yanındaydım diye kardeşini almaya gelmedi ben gittikten sonra geldi. bir anda onu sevdiğimi öğrenince içine kin oluşturdu galiba benden asla beklemezdi. O kadar şey denedim fakat olmadı yüzüme bile bakmıyor takmıyor gerçekten boyle yaptığını görünce gözlerim doluyor. Şimdi arkadaşlar size içimi döktüm nolur ben ne yapabilirim?
Küsen, darılan bir erkeğin gönlü nasıl alınır?