Gerçekten çok severek ayrıldım o da seviyordu eminim ama benim kadar değil ayrılmak isteyen de oydu ama ortada ihanet gibi büyük şeyler asla yok nasıl geri döner ne gibi bi tavır sergilemeliyim çünkü burcundan dolayı da hassas ve duygusal
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence sen bu işin burçla olduğunu düşünme olur mu burçları yok say bir erkek bence bir daha dönmez
Çokca dönen eski sevgilim oldu hatta hepsi döndü diyebilirim ama bu kişinin tek farkı onlardan beni sevdiğini hissediyorum
Bilmem ben yengecim ama dönmek yerine yenisini bulurum genelde
Yengeç burcu erkeği anneci olur genelde ileride sıkıntı yaşayabilirsin..
Evet ailesi onun için çok değerli ama beni de sevdiğini biliyordum ama şöyle diyeyim
Ayrılmamızda onun kişisel dertleri ailesi vs ve bunların bizim ilişkimizi etkilemesi vardı ama seviyorsa döner mi sence
Seni de sevebilir ama bu her zaman annesinin tarafını tutmayacağı anlamına gelmez üzülürsün ufak bir arkadaş tavsiyesi
Aile sorunları şimdiden etkiliyorsa bu ileride daha da kötü olur. Ama seviyorsa ihtimal var dönmesine
Evet çok haklısın ama ailenin yanında mesela işsiz olması vs de etkiledi yani nasıl diyeyim genel bir sıkıntısı vardi her noktada hepsi birleşti
Vardır bunda da bir hayır, dönmesi için çabalamayın siz hayatınızın tadını çakırın..
Çok seviyormuşum bitince anladım 2 gündür aralıksız ağlıyorum yemek bile zor yedim üzgün olduğumu tek gösterme yolum sosyal medyama girmemek başka bir tavsiyen var mı :((
Uzun süre hesaplarını kapatıp tüm anılarını silip biraz sosyalleşmeni tavsiye ederim unutmanın zor olacağınıda belirtmek isterim sadece sabredip zamana bırakırsanız ileride mutlu olacağınızın garantisini verebilirim 🌼❤️
Çok teşekkür ederim zaman her şeyi çözer değil mi zaten benim için doğru kişiyse gelecektir dönecektir illaki Çok saol ❤️🩹
Rica ederim, evet en iyi merhem zaman. Elbette sadece bu süreçte sabretmeyi öğrenin diğer türlüsü nasibiniz sizi bulur ❤️🌼. Hakkınızda hayırlısı olsun
Çok teşekkür ederim 🥺❤️❤️
Rica ederimmm
Merhaba senin burcun ne?
Koç
Su ve ve ateş yanlış yerlerde deniyorsun şansını yay-koç-aslan bulman lazım taban tabana zıtsınız zaten
Ben nasıl bir tavır sergilemeliyim şu an Instagram wpye falan hiç girmiyorum bile son gorulmelerim açık
Bence hiç bir şey için üsteleme sen koçsun inatçı olman lazım? öte yandan hiç bir şey tek taraflı olmaz bırak o üstelesin biraz
Ama aslan exim de oldu berbattı ilişkimiz yengeçten daha kötüydü yani
Aslan değildir egosunu çekememişte olabilirsin yay kalıyor geriye yay bul diyicem aşırı az var onlardan yok gibiler
Evet ayrilirken asla yalvarmadım zaten sadece kırgın olduğumu belirttim daha sonra da hiç yazmadım
Ben yeni birini istemiyorumki bu yengeç sevgilimi istiyorum
Seviyorsa döner okuyor musun ne yapıyorsun bilmiyorum ama işine ağırlık ver yayda bak
Hayır ama çalışmaya başlayacağım yakın zamanda ama seven erkek illaki döner dimi ayrılan taraf da olsa
Kesinlikle döner sonradan değerini anlayabilir
Çok teşekkür ederim peki bana bir tavsiyen var mı son olarak sosyal medyama girmiyorum üzgün olduğumu gösterme yolu gibi düşünüyorum doğru mu yapıyorum veya tavsiyen var mi yani
Hayır bunları yaparak kendine zulm ediyorsun aynı şekilde hayatina devam etmeli gündelik işlerine devam etmelisin
Ama devam edersem onu unuttuğumu düşünmez mi veya yani üzülmediğimi duygusal olduğunu bildiğim için
Niye hayat sanada lazım değil mi sen kaç yaşındasın acaba?
22
e yani 22 yaşındasın anlamıyorum sevgilin kaç yaşında meşguliyetini sağlayacak bir şey yok mu senin acaba?
Ama daha dün bitti ilişkimiz 1 hafta bile olmadı ki ve aslında bu taktik de değil gerçekten girmek içimden gelmiyo o reels videoları bile beni daha çok üzüyor girdiğimde surekli onun aktiflik durumuna bakıyorum bu yüzden de girmiyorum diyebilirim
ya :D ne taktiği böyle şeylerle uğraşma zaten net olmak iyidie öte yandan senin ihtiyacın olan tek şey konuşabileceğin vakit geçirimini sağlamak takılma bunlara yardımcı olabileceksem sana buyur
25 o da şöyle diyim kpss çalışıyorum işte şu an
Anladım yapamadığın soru olursa at o vakit sayısal için
Ya bilmiyorumki ders bile çalışamadım 2 3 gündür yengeç burcuyla da ilk defa bir ilişkim oldu bu duygusal yanı beni etkiledi galiba çünkü ben hiç bu kadar üzüldüğümü hatırlamam yani eski sevgililerimde falan
Yanlış yapıyorsun önceliğin değil ama bilgin olsun seviyorsa dönecektir
Sen yengeç burcu musun biraz biliyo gibisinde ondan sordum
Çok teşekkür ederimm
Burçlardan anlıyorum evet ama bende senin gibi ateşim yay burcuyum
Peki bir şey sorucam bu yengeçlere duygusal olduğu için dişil burç diyorlar ya bu adım atmasıni zorlaştıran bir şey midir
Yok öyle bir şey onlar ateşle zaten anlaşamazlar büyük ihtimalle sana olan yaklaşımı farklıdır her neyse takılma bunlara
Evet farklı idi tamam çok teşekkür ederim tuttum seni de ama sonuç olarak burçlardan da bağımsız seven erkek döner dimi 🥲
evet döner hanımefendi sana şimdiden iyi forumlar diliyorum zaten içinde takıntı olmuş
Oldu maalesef..