Kızlar, Aşık Oldum Ama Bulamıyorum?

Kızlar çok acil mantıklı cevaplar verin lütfen çok çaresizim. İçim çok kötü oluyor, yemek yiyemiyorum, kalbim duracak gibi oluyor ve hatta nefes bile alamıyorum sanki. Olay şu:

7 Ağustos 2017 tatile otele gittik. Sonra orda ikinci günümde bir çocuk gördüm. Baya baya beni izliyordu. Sonra ilk başta korktum ama sonra da hoşlandım çocukla sürekli aynı yerlerde dolaşıyorduk hatta denizde falan dalgalar çoktu gülerken gözlerimin içine bakıyordu ben de ona bakıyordum sonra bizim tatilin son günü yani dün geldi çattı ben hiç gitmek istemiyorum eve dedim bari son bir kez göreyim bulamadım hiçbir yerde sonra çantamı topladım ailemi beklerken yalnız başıma çantamı alıp aşağıya bahçeye bir masaya oturdum bu geldi arkamdaki masaya değil onun bir arkasına oturdu arada etrafına bakıyor ve bana bakıyor bana bakarken de çok masum bakıyor ben hayatımda ilk defa bu kadar sessiz sakin bir erkek gördüm bunları yazarken bile kalbim duracak onun ismini kuzeni seslendiğinde duymuştum. Onlar ya benim yaşadığım yerden ya da bir diğer şehir var ordan onu bulmak için her yolu denedim şu an evdeyim onların tatili de cumartesi yani yarın bitiyor eve dönecekler bunu da oteldeki arkadaşımdan öğrendim daha tanışmadık yani ama gerçekten ben hiç böyle olmamıştım ve ilk defa bir erkek için eve gelince özleyip ağladım çok birşey yiyemiyorum sanırım aşık oldum nasıl bulabilirim sosyal medyalarda bir türlü bulamadım benim oturduğum yerde oturabilecek olma ihtimaline karşı cumartesi günü şehrin çıkışına mı gitsem burası zaten o kadar büyük bir yer değil

LÜTFEN DÜZGÜN CEVAPLAR YAZIN ÇOK KÖTÜYÜM SAĞLIK AÇISINDAN DA RUH AÇISINDAN DA DALGA GEÇMEYİN LÜTFEN.
Kızlar, Aşık Oldum Ama Bulamıyorum?