Ben gökyüzünü tutaaaamaaammmm
Yıldızları çalanlar var
Bu karanlığın sebebi onlarrrr
Bu vazgeçişimin suçlusu onlaaarrr
Sevebiliyorum aslında galiba ama ben de aşık olamıyorum..
Bende mi sorun var yoksa aşık olunacak kimse mi yok emin değilim bundan..
Hacılara, hocalara okutsam kendimi diyorum.. Belki bir ses bir nefes iyi gelir..
Bazen de diyorum ki; iyi ki olamıyorum.. Aşık mısın derdin mi var? Otur oturduğun yerde..
İlkinden darbe yediysen sonrasında aşık olma duyun kayboluyor sonrakini sadece sevebilirsin aşık olamazsın anca öyle bir kişi gelecekte öyle seni etkileyip aşık eder ve onun gelme ihtimali de bu hayatta %2,5 ama hemen üzülme az da olsa oran var 😂😂
Dipnot düşmek istiyorum öhö öhöö sessizlik lütfen! Bu arada o oran bilimsel açıklama falan değil ben kendim salladım 😂😂😂
Belki de yosun başlamıştır, kalbin kıyılarına sert dalgalar çarpmıştır. Bende öyle çünkü. Derin denizlerim de yüzmeye cesaret eden olmuyor.
Bir ara niyetlendim birini tanımak için de anlaşamadık diyelim. O yüzden bir süre kendi kıyım da sessizliği dinleyeceğim galiba. O dalga bir kere çarpınca şok etkisi yaptı :)
İyi de isteyince olan bir şey değil ki genelde plansız olunca çok uzun sürüyor aşk öyle işte ben birisini sevmek istiyorum seveceğim demekle olmuyor bunu ben de yapmıştım birkaç yıl önce ama öyle isteyince olan bir şey değil genelde plansız şekilde olmadık zamanda geliyor
Cevap
73Cevap
Ömrümde böyle şanslı olup bir de üzerinde şikayet eden birini görmedim
Nasıl yaniii 🤔
Yani aşık olmamak güzel bir şey en azından sonundaki o acıyı tatmak zorunda değilsin
Her ask acıyla bitmek zorunda değil ama dimi
Senin ol zorunda er ya da geç. Mutlu aşk yok. Her aşkın bir sonu var. Mutlu bittiğini diyenler bile aşkı sevgiye dönüşen evli çiftler
Çünkü aşk duygusu gerçekten yok dgfhf insanlar sadece güzel bulduğunu ya da kendine yakın hissettiklerini sever
Aşık olamamak bence güzel bir durumdur.
Düşünsenize, önüne gelenle flörtleşir insanlar, önüne gelene de sevdim diye bakar. Sonrasında da hakiki aşka ulaşamamış olur.
Ama öte yandan, düşünsenize, sevemedim der kişi, nasibin de vakti gelince, kalpler ısınır ve ilk kez sevdiğini hisseder de ahiretlik olur.
İkinci durum en tatlı olandır.
Yarın öğle namazına mütekiben namazını kılarız :P ölmüşün ağlayanın yok :o çünkü bunun bir çaresi yok :o
Ahahah helvami da dagitiverin bir zahmet djdjdj
Ohoo tereyağın irmiğin kilosu kaça sen biliyor musun 🤪
Biz zenginiz bilmiyorum 🤪🤪
Kuru kuru göndermeyin beni yapın 🤪😂
Tamam siz zenginseniz yapın o zaman 🤪
Öldürdün beni farkındasın dimi 😂
Geçmiş ilişkilerinin sana öğrettigi birçok şey varsa normal. Kalbin katı değil aslında artık neyi ve kimi tercih etmen gerektigini biliyor ve adım atmak istiyorsun. Duyguların kontakt kapatmış ama beyninde de yalnizligin bir yorgunlugu da var sanki.
Yani öyle aşık olmak için herhangi bir reçete yok. Sadece hayatı akışına bırakıp beklemek gerek belki bir gün aşk ile karşılaşabilirsiniz belki de karşılaşamazsınız.
Bir tane cinsel yönelim var adını bilmiyorum. Ne kızlara ne erkeklere gerek sevgi olarak gerek cinsel yönelim konusunda hiçbir şekilde ilgi duyamıyorsun. Böyle bir durum sende olabilir belki de.
Ne güzel işte demekki bazı kuralların kırmızı cizgilerin var , öyle gelisi guzel iliski yaşamayı sevmiyorsun düşünüyorsun akıllısın demekki valla ben cok tuttum bu halini helal sana 👏👏
Aşk kavramı o kadar basit değildir sadece basitleştirilmiş tabiri anlatılır insanlara. Meşakkatli yollardan geçmeden olmuyor öyle. Bende hiç olmadım zaten. Hoşlantı ve aşk farklı durumlardır kardeşim.
Olmamak daha iyi. Hem vücut hem akıl saglıgı için. Uzun yıllardır aşık olmadım eksıklıgını yaşamadım :)
Aşık olacağın kişiyle henüz karşılaşmadığında olur bu. karşılaşınca pek de güzel olursun sıkma canını.
Bende olamıyorum olduğumu sansam aklıma reddedileceğim geliyor o yüzden kalbime ait kişiyi hala bekliyorum
Kriterlerine uyan birisi yoktur o yüzden seçici olduğun için olabilir mi nasıl birisi seni etkiler toprağım
Benim de hiç sevgilim olmadı mesela
Benim arkalı önlü kimlik fotokopisi CV eşgal her şey a*k GAHDJAWGDAJHD cidden kalbimiz falan mı yok bi kontrol mü ettirsek
Olma boş ver.. Çağımızın vebası zaten o durum kasma yani.. Keyifli günler..
Bu devirde ask mumla araniyor senin kalbinde sıkınti yok aslinda hshsh
ya guzelim bu devirde asik olmak cok zor boş ver bekarlik guzeldir 🥰
Aşık olamıyor değilsin aşık olabileceğin kimse yok sadece
Aynı Kadeh Aynı Mey bir tat alamıyorum Allah'ım bu nasıl şey Aşık olamıyorum yapacak bir şey yok
Olma zaten..
Çünkü olup da başına bela mı alacaksın.
Hiçbi çaresi yok maalesef yıllardır aşık olamama hastalğına sahibim. Geçmiş olsun.
Olanlar ne halt etti olmayanlar isyan ediyor bide 😂
Soruyu takip edeceğim bende öyleyim merak ettim cevapları
Feminist (erkek düşmanı) biri isen, belki duyguların körelmiştir, ya da duygusuz birisindir genel olarak. Belki de hazır değilsindir aşk işlerine.
Yooo bende hiç olamıyorum çareside yok valla.. benim gibi hayatını yaşa geç ben öyle yapıyorum
Nasibinde varsa olursun
Bendim daha önce 1 sevgilim oldu aldatılma gibi bir şey oldu bende gidip bir kızla tanışmayı düşünmüyorum anca önüms imkan gelirse yoksa benim işim Zor
Kendini sev başkalarını sevmeye gerek yok..
Aşık olmaya gerek yok
Hoşlanmak ve sevmek yeterli
Uluslararası açıl sen benim gibi ben kendimi zor attım İngiltere’ye
Bende sevemiyorum. Benimkinin sebebi başka ama seninki şarkıdandır.
En kısa zamanda aşık olacaksın unutma bana cevabını yaz 😊
Görünen oki sen birini sağlam sevmişsin sonrada başkasına ısınamıyorsun.
Ahahhaha ayni ben😁 bende hic asik olmadim ve olamiyorum, ama kafam rahat boyle
Aşık olmaya değer birine denk gelmemişsin. Aşk anlık başlar yüreğindeki kıpırtıyı oluşturan biri çıkınca anlarsın ne demek istediğimi.
Eee sende haklısın talep bol olunca
Ne talebi yahu 😂
🤫🤫🤫
Dağ gibi insanları görmüyorsun demek ki
Gözüm mü bozuk acep
Muhtarın kızı değil zalımın gızısın çünkü :)
Aaaa niyeymis o zalimlik 🤦♀️🤔
Sana sormak lazım onu :)
Ben aşığım ama kendime 😃
😂😂
Canım kendim😎
Şüpheciliği bırak
Olursun
Şüphecilik var evet
Bak bu sorunu şüpheci insanlarda çok gördüm
Sadece şüpheyi yönetmeyi öğreneceksin
bi zaman bende böyle diyodum sonra biriyle tanıştım aklımı aldı aklımı keşke böyle demeseydin muhtemelen o kişi yakında girer hayatına 😂😂
Bunun sebebi başkasına daha önce çok aşık olmuşsun ve kimseyi onun yerine koyamıyorsun
Belki de asrin hastaliginin caresi genlerinde gizlidir. Asik olup da abad olan var mi bu dunyada?
Aşk boktan bir şey olma zaten.
Hıhh..
Asik olmak istiyor...
Heyy yarabbimm yaa.
Etrafina bakar misin asktan yuzu gulen kim var? OL TABI yak kendini..
Dertsiz basina dert al..😂
Ben de aşık olamıyorum
1.6 saniye kadar üzüldüm bak bu duruma
Zamana bırak, biri çıkar illaki.
Ya boş ver aşık olup naapacaksin. ;)
Aşksız ölmezsin bişey olmaz
Zeki insanlarda pek görülmez aşk
Aşık olayım demekle aşık olunmuyor ki.
oyuncak ayı al onu sev 😊
Ne gerek var
Olma daha iyi
dert ettiğin şeye bak, böyle daha kalteli yaşarsın