Ben 19 yıldır tanıdığım, samimi olduğum karşı cinten arkadaşımla dahi, yanında erkek arkadaşı varken el sıkışıp oturuyorum masaya. Bu edep, adaptır. Karşımdaki insan beni tanımadan, kabul etmeden onun yanında sarılıp, şapur şupur tokalaşıp, canınlı cicimli konuşmalar içinde oturamam masaya.
Kız arkadaşımdan da bunu beklerim. Arkadaşlarıyls tanışıyorsam veya aynı ortamda bulunuyorsam ikisi de benim karşımda yerini bilmeli.
Yalnızca bu gereksiz tavırla mı gösteriliyor saygı, sevgi ve samimiyet?
Karşıma böyle bir tavırla çıkıpta " biz çok iyi arkadaşız ama " derlerse ikisini de yabiri caizse itin göt0ne sokup çıkarırım. Ve bunu kavgasız, küfürsüz, gayet sakin bir tavırla yaparım. Utançtan yerin dibine girerler.
Bana samimiyetlerini laçka tavırlar yerine karşımdaki birbirlerine olan saygılı, içten tavırlarıyla göstersinler. Mıç mıç ergenlerin ortamda prim yapmak için seviyormuş gibi göründüğü tavırlarla gelmesinler, kırarım.
Bir akrep burcu erkeği olarak en başında kadınımın işletim sistemine (beynine, kalbine, ruhuna) aşk, sevgi yazılımını yüklerim. Antivirüs programını da güncel olarak yüklerim. (Kırmızı çizgilerim) İlişkimiz bu doğrultuda müdahale etmeye gerek kalmadan sorunsuzca devam eder. Şayet bir virüs girmişse (kırmızı hassas çizgilerim aşılmışsa) önce virüsü temizlemeye çalışırım. Fakat virüs bünyeyi sarmışsa aynı hatanın ikincisi olmuşsa hiç uğraşmam format atar (siler) geçerim. Sözün özü şu sevgili olan iki çift birbirini iyi tanır ve her ikisi de ne yapmasını ne yapmamasını bilir. Kontrole gerek yok. Bunun adı güvendir. Buna rağmen yanlış birşey yapılmışsa o ilişki noktalanmıştır.
Karışmayarak kalitesini görebilmek daha kolay benim seçtiğim adamlar zaten ciddi insanlardı nerede ne yapacaklarını hep bildiler o yüzden onların özel hayatlarına müdahale etmedim telefonlarını kurcalamadım güvenmediğiniz biriyle en başından beraber olmayın iç sesiniz sizi zaten yanıltmaz.
Kontrolü ona bıraktığımı düşündürürüm ama aslında ipler her zaman benim elimdedir :DDD Sürekli ona güvendiğimi vurgularım, kızı her zaman kontrolüm altında tutarım. Sırf ona güvendiğim için vicdan azabı duyacağından zaten her şeyi gelip bana yetiştirir kızlar haberiniz olsun :DDDD
kimsede değildir, güvenirim ben, kimle ne derecede samimi olması gerektiğinin bilincinde olacak kişilerle beraber oldum sadece, ilişki güven üstüne kurulur, siz hala "o benim kardeşim yieaaaa" diyen liseli kızlara yazıyorsanız - ergen ruhluları (ruhsuz ruhospuları) kovalıyorsanız paranoya kurmanız çok normal.
Pardon ne dedin :) Gebertirim onu olamaz karsi cinsten arkadasi.. Gecen halay cekiyoduk bir baktim nisanlimin yanina bir kiz halaya girdi. Süt kardesiymis. Meraba dedim kiza. Sonra kendimi halaya kaptirmisim bir dondumki ne goreyim ikisi bir konusup guluyorlar. Bir agzina sicmisim benden baskasina kolaymi oyle gülmek
oradam bakınca gevşek birineki benziyorum? sevdiğim adam sadece benimle konuşabilir bana bakabilir onu erkeklerden bile kıskanıyorum ben annesinde falan değil ama oyle düşünmeyin hemen sevdiğim adami dünyaya getiren kadını kiskanmam. o benim sadece benim.
İnsanları kontrol etmeyi sevmem. Sadece dikkat edilmesi gereken durumu endişemi dile getiririm o çizgiyi bozmadan görüşebilir. İnsanların özgürlükleri kısıtlanmamalı karşılıklı saygı çerçevesinde bunlarla da yürütülebilir.
Şimdi sevgilim bana zaten anlatır bir kızdan art niyet sezdiğinde.. hayatının kontrolü tabiyiki onda olur. Ve bir kızdan öyle birsey sezerse uzaklaşır zaten.. karışmam ama herşyini anlatmasını isterim daha da iyi oluruz
Beni kontrol etmeye çalışıp gereksiz yaptırımlarda bulunan kişi yoluna bakarken, bunlarla uğraşmayıp iyimle kötümle beni kabul edip herşeye rağmen seven herşeyim ve geleceğim oldu.. Cevap soruda gizli (ayna mantığı)
aklı başında olan bir insan böyle gereksiz seylerle ugrasmaz sevgilimin ne yaptığına ne giydigine kimle bulunacağına niye karışayim kendisi bilmiyor mu nerede ne yapacagini Hem öyle kasıntı bir hayat çok sıkıcı
Hiç karismadim bu tür şeylere. Birlikte olduğum kadınlar da bu yüzden kısıtlamadilar. İlişkiye dayalı birliktelikler de, fazla üstüne düşmek saçmalıktan öte değil. Bunlar onemsemedigim şeyler. Belki de bitecek ilişkiler yaşadığımdan.
Bir kişi var zaten onunla olan arkadaşlığıma karışılmasını istemem eğer kişi yerinde davranıyorsa arkadaşlığı başka şeylerle karıştırmıyorsa karışılmamalı. Bende öyle bir durumda karışmam elbette
Ben guvenirim, karismamaya calisirim ama olmazsa olmaz prensipleri vardir herkesin. O sınır aşıldı mi veya bir ölçüsüzlük diyelim, fena arıza çıkarırım. Kabul ettirene kadar da bitirmem.
Karışmayız ikimizde. Zira yeterince şeffafız. O bir kız arkadaşıyla muhabbet etmişse söyler. Yazışmışsa yazışmaları gönderir. Üstelik ben talep etmedim hiç.
Yapı itibari ile çok kıskanç bir insan olduğumdan öyle bir şansı yok. Tabiki saçma sapan maço triplerine girmem de, insan gibi söylerim. hayvanlaşmanın alemi yok hepimiz insanız. :)
Karşı cinsten bir arkadaşı yok. Olmasın da, ben ona arkadaşta olurum, sırdaşta, dostta, kısacası herşeyi olurum bu yüzden gerek bile duyucağını sanmıyorum.
Mesafe koymak konusunda uzman kendisi. Çevresindeki arkadaşlarının da hepsi kadın ya da erkek çocukluk arkadaşları zaten. O yüzden herhangi bir müdahaleye ihtiyacı yok.
2005'de renkli pantolon giyerek Türkiye'de hardal rengi pantolonun öncülerindendim, kırmızı, bordo renk takım giyerdim. Moda bana uyar, ben modaya değil.
En İyi Cevaplar