Sevmediğim birini niye kıskanıyorum özlüyorum?

Sınıf arkadaşım var erkek durduk yere evdeyken onu özlüyorum ama bişi hissettiğim biri değil okuldayken sürekli yanıma gelip oturuyo kafasını sıraya koyuyo ensemle oynasana diyo biraz oynuyorum elimi çekiyorum bir süre sonra. Elimi eline alıyor ensesine koyuyor tekrar. çekme elini oyna sev diyor bir erkekle konuşunca suratı aniden düşüyor üzülüyor ama bazen o da öyle yapıyor bir kızla çok samimi bir şekilde çok nadir de olsa konuşuyor bende o zaman öyle üzülüyorum ki içimde öyle bir karanlık oluşuyorki sebebini bilmediğim bir şekilde.. ama sorun şu ki onun diğer sınıftan hoşlandığı biri var arada geliyo söylüyor benimkini gördüm falan diye o zaman kendimi kullanılmış gibi hissediyorum gerçi bu aralar son 2 haftadır falan demiyor öyle ama ne bilim anlayamıyorum bana karşı bişi mi hissediyor yoksa öylesine takılıyor mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca telefonumun şifresini de biliyor bende onunkini biliyorum sadece ben biliyorum ama arada giriyorum bakıyorum baya karıştırıyorum hiçbişi demiyor tabiki bakabilirsin diyo o da benimkini alıyor bakabilir miyim diyor tabi diyorum bakıyor falan ve telefonun şifresinin deseni benim baş harfim yani bilmiyorum her şeyi kendime bağlayıp sonra üzülmek istemiyorum :/
Sevmediğim birini niye kıskanıyorum özlüyorum?