Az ewel tartıştık ve bana trip atmak için telefonu suratıma kapatıp beni whatspdan vs. engelledi ama benim dertleşmeye ihtiyacım var sevgili KS var mı benle konuşmak isteyen?
Sevgilim beni engelledi canım çok sıkılıyor konuşmak isteyen var mı?
gerçek yaşım 26 buraya kaydolurken önemsemediğim için doğum tarihimi yalnış girdim bu yasa gelmissiniz ama bir bayanla nasıl konuşulur daha öğrenememişsiniz
Yaşınız 26 co k daha kötü o yasa gelmişsiniz ama neyin ne olduğunu bilmiyosunuz halen.. sohbet edecek erkek burda anca cinsellik sohbeti eden bulursunuz... kelime için küsüra bakmayın ozur dilerim.. haklısınız kaba ayıp oldu
cinselliğin c sini edeni anında engelliyorum burada beni bilen bilir o yüzden cevaplarda cinselliğe kaçan tek bir cümle dahi yok tek belden aşağı vuran sizsiniz farkında iseniz özrünüz kabul edildi. yaş olarak buyugumsunuz ancak size naçizane tavsiyem bundan sonra konuşurken bir kere daha düşünün derim..
alcatraz2023 yorumuna:gerek kalmadı zaten engeli 5 dk içinde kaldırıp aradı yazısı da ayrı bir güzel. her neyse demekki neymiş beyler farklı kız yoktur!
En İyi Cevaplar