Yani pek çok kişiden öğrenebilirsin, eğer gönüllü varsa. Ben de katkı sağlayabilirim elbette, formasyonum da var. Neden küçümseyici bir şekilde sordun ki, evet benden öğrenebilirsin.
Soran
+1 yıl
Sen önce kendine nasıl konuşman gerektiğini öğret dayicik jdjdndb
Becereksiz? Sen galiba beni sevgililerinle karıştırıyorsunn. Arkadaşlarına sor bence onlarla her türlü kamasutrayı yapabilirim ama sen çokk iticisinn. Kendin beceriksizsin demek ki bana beceriksiz dediğine göre ezik psikolojin var yazık yazık. S*i*k*mezseler söyle de bari komik olma hhahah
Kızları mutlu edip para almak karşılığında kötü bir şey mi? Kızlar yapınca normal erkekler yapınca normal değil neden böyle bir düşünce var? Eğer bir işte iyiysen bunun karşılığını insanın alması en doğal hakkı bence.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Tam olur diyecektim ama çok da değil yerine çokta değil yazdığını görünce bir hevesim kırıldı :(
Çokta fifi jfjfbfb
Çok da fifi olmasın o bak bir daha düşün xd
Çoktaaa
Bak gel yol yakınken halledelim bu işi, umudu kesmeyelim senden. De da yazımını konuşup bu gece halledelim bu işi xd
Senden mi öğreneceğim nasıl yazmam gerektiğini
Yani pek çok kişiden öğrenebilirsin, eğer gönüllü varsa. Ben de katkı sağlayabilirim elbette, formasyonum da var. Neden küçümseyici bir şekilde sordun ki, evet benden öğrenebilirsin.
Sen önce kendine nasıl konuşman gerektiğini öğret dayicik jdjdndb
De dalar konusunda öğretirim dedim, onu da zaten biliyorum. :) Ama hadi öyle olsun, ilim isteyene verilir zorla verilmez ki xd
Yani bildigimi bilmen gerekiyordu keyfimin kahyası böyle istedi sadece😃
hadi öyle olsun :)
:x
Ne konuşabilirsinki hangi konularda bilgi sahibisin
evet ama gelip selam merhaba yazma ümüğünü sıkarım
Bir ton yağar buraya simdi merak etmee😂😂
Yağmamış
@Hunter_Wolf 29 erkek yeterli dahasi gelirrr
Az yahu
Fındık belası ne hale getiriyor erkekleri
seri seri ve birbirimize odaklanacaksak olur isterim canım sıkıldı benim de :D
Az mı çok mu karar ver
Can sıkıntı saatleri tam😛
Ben bu gece acayip sinirliyim 😅
Konuş katil uşak mı sence
Az mı sıkıldı 😄
var giderelim sıkıntıyı
İlgi mi istiyosuun sen tatlım vereyimm haha
Sen veremezsin güzelim bana gerekeni hahaha
Sende alamazsınn zaten bence ancaa yarıya kadar hahaaa
Beceriksiz olduğunu bu kadar belli etme yiaa
Becereksiz? Sen galiba beni sevgililerinle karıştırıyorsunn. Arkadaşlarına sor bence onlarla her türlü kamasutrayı yapabilirim ama sen çokk iticisinn. Kendin beceriksizsin demek ki bana beceriksiz dediğine göre ezik psikolojin var yazık yazık. S*i*k*mezseler söyle de bari komik olma hhahah
Hahaha ne kadar da zoruna gitmiş yazık ya, travman falan mi vardı canım incittim kusura bakma 😆
Yazık sanaaa kıyamamm ne kadar da istekli ama s*k*ilmeyen bir kızz
Altıma gelenlerr 10 dakika da bitiriyor heralde tecrübesizsin tecrübeli bir kızz ezmeye değil kaldırmaya uğraşıyorr çünküü hahahha
Namussuzluğun adını tecrübe koyan bir güzel kardeşim da burada jdjdj
Kızları mutlu edip para almak karşılığında kötü bir şey mi? Kızlar yapınca normal erkekler yapınca normal değil neden böyle bir düşünce var? Eğer bir işte iyiysen bunun karşılığını insanın alması en doğal hakkı bence.
Kimseyi zorlamıyoruz namussuzluk olsun.
He bide zorlasaydin
Teklif var ısrar yok
Eyw
Tabiki dinlerim
Bende çok sikildim
Kimin canı sıkkın değil ki sanki
Yokk
Aferin
Sabah 7'de uyanıcam yoksa olurdu
😀
😅