Çok acil yardıma ihtiyacım var lütfen. DERSHANE HOCAM BANA ASIK MI?

Sizlere birsey sormak istiyorum. Ben 20 yaşındayım. Ve bu sene üniversiteyi tekrar denemek için bir dershaneye yazıldım. İlk aylar cok maraton geçiyordu. Güzel bir şekilde çalışıyordum. bir Tarihcimiz var. Genç ve evli değil. Dediğim gibi ilk zamanlar ilgimi bile çekmiyordu sadece dersi dinler çıkardım. Tek derdim Tarih aşkıydı. Ama bir gün sınıfca toplu fotoğraf çekilirken ben söyle geceyim dedi ve yanıma geçti o an bana bisey oldu. Daha sonra bir müddet inceledim bana davranışlarında bir değişiklik vardı hissettim. Derste konulari genellikle gözümün icine bakarak anlatırdı. Tenefüslerde soru sormaya gittigm de gözüme en az 30 saniye en derinine bakardı. 'Evet saydım' Hatta hic anlasamadigim matematik hocası en yakın arkadasiydi üniversite yillarndan ve ben daha cok soru sormaya başladım ilgi göstermeye basladktan sonra bana olan tavri bile değişti adamn daha ılımlı davranmaya başladı. En son yarim saat önce konustuk ve bana uykusuz prenses bile dedi. Sizce benden hoslaniyor mu bana karşı biseyler hissediyor mu? Açık sekilde söyleyin sadece gerçeği istiyorum. Teşekkür ederim.
Çok acil yardıma ihtiyacım var lütfen. DERSHANE HOCAM BANA ASIK MI?