* Aaron Taylor Johnson (27) ve eşi Sam Taylor Johnson (50)
- 5 yıllık evliler ve 2 çocukları var. * Hugh Jackman (49) ve eşi Deborra-Lee Furness (61)
- 21 yıllık evliler ve 2 çocukları var. * James McAvoy (38) ve eşi Anne-Marie Duff (47)
- 10 yıl evli kaldılar fakat 2016'da ayrıldılar. 1 çocukları var.
- Diğerlerine nazaran yaş aralığı daha normal. Ama yine de yanında baya bir yaşlı duruyor.
Hadi yaş olayını geçtim de hiçbiri de güzel değil. Instagramda takipçileri falan da dalga geçmiş yanındaki annen mi diye ama görünen o ki mutlular ve gerçekten seviyorlar. En azından instagramda yansıttıkları bu. Hatta Aaron Taylor Johnson karısın ismini göğsüne, tam kalbinin üstüne dövme bile yaptırmış.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Kendime Not: "Hayır tabiki kıskanmadım 😏"
Bu erkeklerin kendilerinden yaşça büyük kadınlarla evlenmelerinin sebebi sizce sadece aşk mı?
Bende kendimden büyük birini isterim gereksiz konuşmalara gelemem aşkım neden mesaj atmıyosun gibi ben zaten sms wp kullanmam genellikle. Biraz olgun olmasının zararı yok ben mervelere gidiyorum diye bana gelen kadın istemem
Tamamen aşktır güzellik 40 gündür insanı değer katan farklı özellikler vardır bir kadın çok güzel olabilir ama itici bir erkek yakışıklı olabilir sevilmez
kesinlikle eksik kaldığım yerleri tamamlamış oldunuz. uzmanlar eskiler bilmişler kim ne derse desin her hayatı ögrenmiş kişi derki: genç ile evlen genç kal (bu kanıtlanmış bir olay) bu kişiler zaten bu oalyları bir , zden daha iyi biliyorlar ama olay şu genç erkek maddi çıkar prejtij alıyor orta yaşlı bayan ise dinamik bir erkekle birlikte olarak genç ruhen bedenen kendini genç tutuyor iki tarafta menfaati doğrultusunda
En İyi Cevaplar