Uğraşmana değmez ben bir erkek olarak sana akıl veriyim ilk başta zaten ben bir erkeğim sözüm daha ağır basar diyor kimse kimseden üstün değil kadın erkek eşittir bir diğer konu ise senin kıymetini anlamış olsaydı seni elde etme çabasına girerdi çok yüz verme seni kaybetceğini anladığında ya da kaybettiğinde geri elde etmek için köpek gibi çabalayacak tıpkı benim eski sevgilimi köpekler kadar özlediğim gibi..
"Ben erkek olduğum için sözüm daha ağır basar" Bak şimdi sana ne diyicem bu çocuk ne sevgiyi nede saygı görmeyi haketmiyor seven insan kadınını küçümsemez anlamıyorum ego sebeplerini onları doğuran cinsi yermeye çalışıyorsunuz bizi insan yerine koyun bizde sizi insan olduğunuz için dinleyelim erkek olduğunuz için değil
Bu nasıl bir ilişki? İlişki dediğin olursa olur olmazsa olmaz diye baslamazki oldurtacagiz diye başlar ayrıca kurallara daylalida olmaz adam en baştan şart koşuyor manavdan armut almıyorsun ki şöyle olsun böyle olsun diyorsun sevseydi bu üslubu tercih edip, bu cümleleri sarf etmezdi. Bence uzak dur bu cocuktan..
Konuşma tarzı cok itici. Cok da önemli değil demesi ayri bir itici. Hayatında olursa olur olmazsa da olmaz diyen birini isteyebiliyosan şu an konuşmalarda bir sıkıntı yok.
En İyi Cevaplar