1 buçuk yıllık bir ilişkim var, ailelerimiz biliyor, okulumuz bitince evleneceğiz. Fakat sevgilim biraz odun bir insan. Misal, bana yıldönümümüz dışında hiç çiçek almadı. O çiçeği de kendisi yaptırmamış sonradan öğrendim. Sorunum şu; eski sevgilisinin instagram hesabına baktığımda ilk buluşmalarında ona bir demet gül yaptırdığını gördüm. Bunu sorun etmezdim fakat sevgilim, eski sevgilisiyle ayrıldıktan 10 gün sonda benimle tanışıp hoşlandığını söylemişti. Büyük ihtimalle o kızı unutmak için benimle oldu, ısındı ve ciddi bir ilişkimiz oldu. O kız kadar sevilmediğimi, sevilmeyeceğimi düşünüyorum?
Cevabın nedir?
Benim ilişkim 3 buçuk yıl sürdü. Ayrıldık 20 gün sonra sozlendi. Adam 4 ay sonra nişanlı iken bni aramaya başladı. Çok kötü biten bı ilişki idi. Ama bugün halimi hatrimi soruyormus. Ondan ayrıldığında atacak hiç bı hediyesi yoktu. Seven insan sevdiğini onemsetir.
Senin erkek arkadsn kendini kandiriyor bunun gibi. Eğer bide kızı o birakmissa aklından hiç cikmaz. Hiç birşey unutulmaz. Alisilir sadece..
Benimkide sozlenirken millet e 2 ay yerine 5 aydr ayriyz demiş..00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak açık olucam insan birini sevdiği zaman kadın veya erkek fark etmez asiksa bu ondan ayrıldığı zaman bir yara ya da darbe kalır ruhunda helede kötü biten bir ilişki ise belki de seni onun kadar sevmiyor ama güveniyor ve inanıyor değer veriyor bazen bunlar büyük aşklar dan daha iyi geliyor insana huzur veriyor
07 Yorumla
Soran+1 yılama benimle sadece güvendiği ve inandığı için birlikte olması beni mutlu etmiyor 😞 ben gerçekten sevilmek istemiştim
Cevap sahibi+1 yılBüyük aşklar delice sevmeler her zaman mutlu sonla bitmiyor inan arada bir anca 3 yıllık ciddi ilişkim
Cevap sahibi+1 yılbitti çok aşıktım seviyodum masal gibiydi herşey okul bitince sözlendik aileler tanıştı güzel gidiyodu mutluyduk derken terk etti bni sebebi başka bir kız bnden ayrıldıktan sonra 3 ay sonra onunla evlendi 😞
Soran+1 yılbilmiyorum yeteri kadar sevilmemek çok koyuyor ama haklısın galiba
Cevap sahibi+1 yılBnde öylece kalakaldım o evlendikten sonra uzun süre kimseyi sokmadim hayatıma şu an birlikte olduğum biri var ciddi düşünüyor bnmle onu seviyorum değer veriyorum koşulsuz güveniyorum ama aşık mıyım bilmiyorum ama iyi geliyor bna oda biliyo ona körkütük aşık olmadığımı bna rağmen devam ediyor bnle olmaya
Cevap sahibi+1 yılSeni sevmiyor demek değil bu ne hissettiğini ona anlat belki de seni ondan daha fazla seviyor ama eski sevgilisi ile yaşadıkları bunu frenliyor korkuyo sende gidersin diye
Soran+1 yılbilmiyorum umarım gerçekten seviliyorumdur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
1Cevap
+1 yılYa bence bunu onunla konuşman lazım belki anlatacağı şeyler olabilir. Ama bir erkek sevmediği ya da başkasını unutmak için çıktığı bir kızla neden ciddi düşünsün ki?
02 Yorumla
Soran+1 yılbeni seviyor evet ama eski sevgilisi kadar değil yani ben öyle düşünüyorum 😞
- +1 yıl
kafanda böyle kurarsan ilişkine zarar vermiş olursun. Bende senin gibi düşünüyordum emin ol. Ama bunu sevgilimle konuştuğumda daha bir ilgili olmaya başladı bana bence kendi kafanda işleri karıştıracağına sevgilinle konuşmalısın güzel bir şekilde :)
+1 yılBence git direk kendisine sor? Ben sevgilimle ilgili kafama ne takilsa direk gidip kendisine soruyorum açiklamasini yapiyor..
04 Yorumla
Soran+1 yılevet açıklama yapıyor ama gerçeği yansıtıyor mu bunu birmiyorum
- +1 yıl
Yani konusma tarzindan ses tonundan davranislarindan falan anlayabilirsin aslinda soylediklerin de dogru mu diye
- +1 yıl
Ama artik bazi insanlar oyle bir oynuyor ki Anlamiyorsun.
Soran+1 yılaynen öyle anlamak çok zor 😞
+1 yılBelki de cicekle bocekle olacak is degil bu diyip daha almamaya karar verdi
06 Yorumla
Soran+1 yılbelki de çiçek alacak kadar değerim olmamıştır?
- +1 yıl
Değerini çiçekle ölçemezsin. Seninle iyi ise sana saygı duyup seni üzmüyor ise buda değer değilmidir?
Soran+1 yılilk tanıştığımız günlerde hep o kızdan bahsediyordu henüz arkadaştık o zaman. bir gün unutamadıysa benimle konuşmamasını söyledim diye daha bahsetmedi. benimleyken bile onu sevdiğini düşünüyorum belki şimdi değil ama ilk zamanlarda seviyordu 😞
- +1 yıl
10 gün önce bir ilişkiden çıkmış ve son ona kapılarını açtın. O unutmak istedi ve sen bunu bile bile kabul ettin. 10 gün önce ilişkisi bitip hoşlanıyorum diyen ne kadar dürüst olabilir? Bunu sen istedin ve şimdi doğal olarak kıskanıyorsun. Bunu ona açık açık söylemelisim
Soran+1 yılbana ilişkisinin 3 ay önce bittiğini söylemişti. 10 gün olduğunu sosyal medya hesaplarından öğrendim
- +1 yıl
3 ay bile çok az bir süre aslında. Kabul etmen tuhaf
+1 yılEski sevgilisinden aldığı huzuru senle alamicak
00 Yorumla
+1 yılDoğru düşünüyosun
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Gün & Sürprizler > Sorular > Sevgilim eski sevgilisini benden daha mı çok seviyordu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat