Eski sevgilim beni hiç sevmedi mi?

9 ay biriyle bi iliski yasadim. karşımdaki adam kesinlikle ilgi kırıntısı bile vermedi. bunu surekli dile getirdim. beni onemsemedigini düşünüyorum dedim. aldigim cevap hayır ilgileniyorum oldu. ayrılmak istedim. konusup halledelim dedi. konuştuk bir seyleri hallettigimizi sandım ama tabii ki halledemedik. birlikte sosyal medya hesaplarimizdan fotoğraf paylaşalım dedim nr gerek var? benim kimseye kanıtlayacak bir şeyim yok dedi. bu şekilde tam 9 ay devam etti. ne beni gonderdi ne de ilgi verdi. iyi geceler günaydın mesajini bilr sanki bi lütufmus gibi gösterdi ve kafasina esince cevap verdi genelde vermedi. bir gun sohbet ederken bir anda bana neden ben diye sordu. bir cevap veremedim. verebilecek bir cevabim yoktu. bu sefer ben ona aynı soruyu sordum çünkü koşulsuz güveniyorum dedi. aradan uzun bir süre geçti. eski ilişkisinin kadının onu aldatmasi ile son bulduğunu öğrendim. aradan yine uzunca bir süre geçti. iliski ilgisizlik ve sevgisizlik üzere geçip giderken bir anda sebepsizce, yani ben öyle diye biliyorum, sosyal medya hesaplarını dondurdu. telefonunu kapatti. kapatmadan once seni seviyorum kendine dikkat et dedim. sende kendine dikkat et dedi ve başka bir şey yazmadi. bunun öncesinde de hiç bi zaman bana beni sevdiğini söylememişti zaten o yüzden pek takmak istemedim. telefonunu kapatmadan önce herkes unutulur. herkesin yeri dolar tarzı bir şeyler söyledi. yaklaşık iki üç gün sonra tekrar telefonunu açtı ve buluşmak istediğini söyledi. o gün sabah ben dershaneye gittim orada ortak bi arkadasimiz vardı.(bu arkadaşı o pek sevmezdi. benim de samimi olmami istemezdi.) ortak arkadaşımız telefonumu alip ben soru çözerken benden habersiz fotoğraf cekinmis. buluşunca ona o fotoğrafi gösterdim. hic bir sey söylemedrn hizla yanimdan uzaklasti. konusmak istedim konuşmadı. biraz sakinlestigini düşündükten sonra yanına gittim. neden bu kadar sinirlendigini sordum. o da bana o fotoğrafı nasil silmezsin, ben sana bir daha nasıl guvenecegim dedi. her ne kadar onemsiz oldugunu ve benim icin o fotoğrafın bi onemi olmadigini söylesem de dinlenmedi beni ve ayırıldı.
bu anlattiklarima bakarak eski sevgilimin bana karşı bir şey hissetmediğini ve beni sevmediğini rahat bir şekilde anlayabiliriz.
peki sizce bu adam beni sevmediği halde neden bu ilişkiye devam etmis olabilir? benimleyken eski sevgilisini unutamamış olabilir mi?
( bu iliski daha önce de ayrıl barışlar yaşamıştı.)

Eski sevgilim beni hiç sevmedi mi?