Evli erkek sevmek?

Aynı ortamda çalışıyorduk , beni uzun zaman dinledi, yardımcı olmaya çalıştı, etkilendik zamanla... bende boşanmış ve 1 çocugum var zor hayat şartlarında kapıldım, sevdim.. Oda beni çok sevdiğini söylüyordu ama asla boşanmam karımı seviyorum diyordu.. ve ilişkiye başladık tabii ben evli oldugunu bilsemde ara ara çok rahatsız oldum kavga gürültü derken kopamıyordukta öyle bir dönemde eşi yakaladı bunu ve o gündür bu gündür beni aramadı hiç bir açıklama yok sizce neden? (işinde çalışıyor aramak için zamanı var) bu arada ben ayrılmıştım başka işyerinde devam ediyordum.. çok güvendim çok sevdim sizce beni ararmı aradan 6 ay geçti..( bu arada bir şekilde zor zahmet ulaşıp hesap sordugumda kavga edip telefonları kapatmıştık en son).. Şansım var mı kötü bir amacım yok seviyorum ve ararmı diye hala bir umudum var.. eşine yazıkmı diye sormayın çünkü 2. eş olmayada razıyım..
Güncellemeler
+1 yıl
Bana önem vermeseydi sevmeseydi anlardim, borçlarımı ödedi, tatillere götürdü, alışveriş yaptı.. 1 ayda 7_8 bin lira parayı sevmediği bir kadın için kimse harcamaz.. değerli oldugumu biliyorum, yuvasını yıkılmasından korkuyor çocuguda oldugu için yoksa arardı beni.
Evli erkek sevmek?