Hoslandigim çocuk fotografimi beğeniyor ama yazmıyor?

Hoslandigim birisi var birkac kez aynı mekanda bulunduk instagramdan takiplesiyoruz. Iki defa mesajlastik ilk mesaji o atti konuştuk. konusmanin devaminda en son ben yazdım cevap vermedi. Baska bir gün fotografimi beğendi bende onunkini beğendim ve eski fotograflarindan ikisini begenince tekrar yazdi mesajlastik yine sohbet esnasinda son mesaji ben attim cevap vermeyince sohbet kesildi. Hem konusmak istemiyorsun hem neden nasilsin diye mesaj atiyosun anlam veremedim. Son attigim fotografi beğendi bende onunkini begendim ama yazmıyor neden olabilir erkekler gerçekten anlaşılması zor insanlar...
Güncellemeler
+1 yıl
Hayır anlamadığım konusmak isteyip mesaj atıyosan neden cevap vermiyosun hem kndisi yazıyor hem de son mesajımı ertesi gün görüldü yapıyor şimdi ben yazarsam içinden demsin ne sırnaşık kız diye? hayır henüz hiç mesaj atmadım kendisine o atmadan ama cevapsız bırakması anlamsız geldi. ben d gururlu biriyimdir istiyorm ki karşı taraf uğraşsın benim için
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada çocuk benim tanıdığım arkadaş ortamımdan birisi vs değil arkadaşlar sadece beni cafede gördü ve ekledi bu şekilde. Bnde kendisini tanımıyorum sadece dış görünüşünden hoşlandım
Hoslandigim çocuk fotografimi beğeniyor ama yazmıyor?