Evden kaçmak zor mu?

benim bir sevgilim var birbirimizi cok seviyoruz. 1.5 yildir beraberiz ben liseyi yeni bitirdim. erkek arkadasimi annem ogrendi ve cocugu aramis benden habersiz ya aileni getir tanisalim ya da kizimdan uzak dur demis. sevgilim 20 yasinda tip okuyor henuz universitede. Ailesi bu duruma karsi cikmis henuz cok erken diye. Bense daha 17 yasindayim benim icin de henuz erken. Tanisma veya ciddi dusunmek icin. Sevgilimin elinden gelen bir sey de yok ailesini getiremiyor o da ne yapacagini sasirdi. Annem saniyor ki biz sevgiliyiz diye kotu seyler yapiyoruz.. oysa biz birbirimizi cikar icin degil gercekten seviyoruz ama bu yuzden ayrilmak zorunda kalicaz galiba. zaten 3 ay tatildeyiz ve benim haftada bir gun sabah 12 den oglen 5-6 ya kadar sevgilimle vakit gecirmem bile onlar icin cok. annem bana cok kotu davraniyor o saniyor ki cocuk ailesini getirmedi diye benimle oynayan kullanan biri. Bana git tatmin et onu bunu dedi. Hemde 5 dk once bu ne kadar kotu dusunenilyor musun Şu an sana aglayarak yaziyorum. Tek yaptığım şey sabahtan akşama kadar evde olmak, buna rağmen o*** damgası yiyorum, hemde annem tarafından. Ondan nefret ediyorum o da benden. Sevgilimle ayrılacaz zaten. Ama ben bu evde yaşamak istemiyorum. Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum evden kaçtıktan sonra.. Ne yapmalıyım? Kararım kesin kaçıcam. Lütfen ciddi olanlar yanıtlasın
Evden kaçmak zor mu?