+1 yılOlabilir ama isi evine yansırdı ve tartışma ve anlaşmazlıklarda kendini hep hakli göstermeye çalışırdı
01 Yorumla
Soran+1 yıldoğru bu yönden bakmamistim
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılBizim sınıfta ki kızların hepsinden nefret ediyorum. O yüzden tüm hukukçular benden öteye gitsin
139 Yorumla
Soran+1 yılhukukçu erkekler neden hukukçu kızları istemiyor bunda garip
- +1 yıl
Havalı bencil kendilerini bir şey sanan ( bari cidden bir şeye benzeseler) tipler oldukları için bana daha mütevazi , alcakgönullu kişiler lazım
Soran+1 yılha anladım ama bu sorudan sonra genel bir tespitim şu hukukçu erkekleri hukukçu kızları istemiyor 😊
- +1 yıl
Diğerleri hakkında pek fikrim yok. Sen de galiba ya hukuk okuyorsun ya şimdi kazandın sonucu bekliyorsun ya da hukuk için hazırlık yapıyorsun
Soran+1 yılyok hukukla bir alakam yok ben pdr okuyorum da bir arkadaşla bu mevzu geçti bende merak edip sorayım dedim
- +1 yıl
Ahah 😂 hee 😂 kim kazandı bari 😂
Soran+1 yılarkadaş ben hukukçuların bu kadar güvenilmez ve cirkef olduğunu düşünmüyordum 😂
- +1 yıl
Yani sen hukukçu erkekler kızlarla evlenir dedin doğru mu anladım
Soran+1 yılaynen ben daha çok benzer meslek gruplarının evlendiğini düşündüm ama onun kuzeni de avukat oyle değil hukukçular istemez demişti
- +1 yıl
Evet demekki öyle oluyormuş 😂 herkes benim gibi düşünüyor. Hukukçu kızlara yazık 😂 gitsin doktor falan bulsunlar bari ya da asker komutan 😕
Soran+1 yıldoktor bulur onlar işini bilirler 😂
- +1 yıl
😂😂 bulurlar da doktor alıyor mu bakalım 😂 bazı mallar da gidip sokaktan müptezel buluyor 😂 sınıfta şahit olduklarım var 😕 yazık yani tabi yapacak bir şey bulamıyorlar 😂
Soran+1 yılsokaktan müptezel buluyor derken anlamadım 😯
- +1 yıl
Ya şu oluyorya ellerinden sigara tesbih , değişik değişik giyinip saç yapan. Hayırdır kime baktın gardaş diye de şekil yapan tipler 😂😂
Soran+1 yılaha hukukçu kızlar da bir değişikmis 😂
- +1 yıl
Napsin garibanlar 😂 ya şimdi bazıları var böyle ağızlarıni bıçak açmıyor. Öyle ortalıkta ruh gibiler. Onlar hakkında pek fikrim yok. Öyle bir kız da istemem ama. Öyle gibi duran bir kız var. Bizim bir arkadas ders arası yanında ha açık kitap. Bir yeri not alamamış kaçırdı göz atıyordu. Geldi kız , sen kimsin de benim kitabıms bakıyorsun. Kimden izin aldın. Bırak kitabimi falan filan görsen var ya
Soran+1 yılkız da gerçekten tam bir cirkefmis 😂
- +1 yıl
Evet o yüzden o tipler benden uzağa gitsin
Soran+1 yılgider ya merak etme sen onlarla konuşmazsan onlarda seninle konuşmaz ve iletişim de kurmamıs olursunuz
- +1 yıl
Zaten hiç konuşmuyorum 😂😂 sıfır iletişim
Soran+1 yıliyi iyi en iyisini yapıyorsun 😂
- +1 yıl
Kızlarla arkadaşlik nasıl oluyordu onu dahi unuttum resmen 😂😂
Soran+1 yılyok ya sınıfta ya da diğer fakültelerde iyi kişiler vardır mutlaka
Soran+1 yılhukuk sınıfları nasil bizim PDR de 30 kız 10 erkek var
- +1 yıl
Vardır da işte denk gelmiyor 😢😢 valla inan 3 e geçtim 2 yıl geçti. Ama tek kızla merabam yok :((
- +1 yıl
80 90 kız 60 70 erkek falan var 😕😕
Soran+1 yılkızlarda baya varmış ben geçen sene hukuk yazmayı düşünmüştüm ama sonra vazgeçtim ama hukuk yazmaliydin diyen hala oluyor
Soran+1 yılçekingen olduğun için kızlarla iletişim kuramıyor olabilirsin yoksa sınıfta kız da çokmuş
- +1 yıl
Ahah 😂 yok ya çekingen değilim. Lisede konuşurdum. Bizde olay bildiğin gibi değil 😂 devam zorunlulugu yok. Günde 1 2 saat ders var. Saatler sürekli farklı. Öyle ara da yok fazla. Derse geliyorsun 130 140 kişi sınıf kalabalık. Bir gördüğün adamı bir daha göremiyorsun. Gelen gelmeyen hep farklı. İkinci öğretim birinci öğretim alttan alan falan görsen varya sınıfı 😂 zaten sınıfın %60 i büyük. Ya 2. De ya 3 te kazanmış kişiler. 30 40 yaşında olanlar falan bile baya var 😂 ne biçim yere dustuysek
Soran+1 yılBu hangi üniversite ya değişikmis baya bizde herkes aynı yaşta, sınıftan arkadaşın falan olmaz senin bu gidişle 😂
- +1 yıl
Ya şimdi bura herkese açık olduğu için uni ismi vermiyim😂 keşke herkes aynı yaşta olsa. Sınıf az olsa. Sınıf ortamı olsa. Derse geliyorlar ders bitiyor kalkıp gidiyorlar. kimsenin kimse ile muhabbeti falan yok. İşte benim de samimi olduğum 5 6 kişi var. Onun dışında denk geldikçe sohbet ettiğim 15 kisi falan var. Tanıdığım da toplanan 35 40 yapmaz. Gerisinı hiç tanımıyorum 😂 hele kız sıfır 😂 kızlardan tanıyan var ama nasıl oluyorsa 😕 bir sefer derse geciktik. Hoca isim okumuş neden okuduysa o gün muamma kaldı hâlâ öğrenemedik 😂 hocaya sorduk o da söylemedi. O gün 3 4 kız geldi hoca senin ismini okudu yoktun falan dedi. Hoca ismimi okumuş ona mi şaşırSam kızlar ismimi nereden öğrenmiş ona mi öyle kaldı gitti işte. Hepsine peeeh 😂 bitse de gitsek şurdan😂
Soran+1 yılHahaha komikmiş gerçekten en azından bölümünü seviyorsan sıkıntı yok 😊 Yurttaki erkek arkadaşlarınla takılmaya bak daha iyi eğlenirsiniz batak falan oynarsiniz 😂
- +1 yıl
Seviyorum bölümü evet 😂😂 hemde anlatılmaz derecede. Zaten derslerden pek öyle kız falan zaman ve gerek kalmıyor 😨😵 yok ya batak falan da beni pek sarmiyor😂 valla aha yarısı gitti. İnan dün başladim gibi. Kalan yarısı da öyle gider herhalde 😂 tek korkum Uniden sonra kız bulamamak 😂 şimdi nereye baksam hep sevgilisi var kızların. Hep uni de buluyorlar 😂
Soran+1 yılyarısı gitti derken arkadaşların mı gitti orasi biraz karışık olmuş 😎 her kızın sevgilisi olmuyor uniden sonra adliyede falan bulursun hem de şansın daha çok olur sonuçta tam avukat olacaksın
- +1 yıl
Yarısı derken uninin yarısı 😂 ya ben avukat olmak istemiyorum 😂 savcı olmak istiyorum 😱😵😨 ya şansım artıyor doğru ama bilmiyorum ya 😂 zor işler. Artık hislerimi kayıp ettim 😢 içimde bir duygu fırtınası var ama onu tutup bir kızı sevemiyorum. Olmuyo :(
Soran+1 yılsavcı ve hakim olmak her hukukçunun hayali bunun için şimdiden düzenli olarak çalışmalısın bir de şu var torpil çok çok önemli diyorlar
kız arkadaşta bulursun şimdilik işlerini yoluna köy da gerisi gelir- +1 yıl
Ben düzenli çalışıyorum 😂 zaten okulda derecedeyimdir ortalama konusunda. Torpil işini akrabalar var sen gel yapacağız diyorlar ama ben hayatta istemiyorum. Bir ömür hakka girerek alacağım parayi yemektense aç gezerim işsiz olurum daha iyi. Nasip. Ne diyim. Herkesin hayali evet ama ben cidden kendimi veriyorum bunun için. Lisede de hukuk her tm cinin hayali falan derlerdi. Pek takılmamak gerek o hayal laflarına. Sen çalış inşallah Allah yardım eder olur. 😂 inşallah dediğin gibi olur gerisi gelir 😧
Soran+1 yılAynen öyle ülkenin dürüst ve vicdanlı hukukçulara ihtiyacı var 😊
- +1 yıl
Sağol :)
+1 yılAvukatlar çok çapkın ve uyanık oluyolar istemezdim ama savcı ya da hakim olabilirdi
08 Yorumla
Soran+1 yılneden avukatlar nasıl oluyor ki
- +1 yıl
Yazdım zaten nasıl olduklarını asla güven olmaz onlara asla
Soran+1 yılsavcılar yazacaktım pardon
- +1 yıl
Savcılar artık mesleğinin cazibesinin verdiği p*çlik dürtülerini oturtmuş oluyorlar. Her çiçekten bal alayım nasılsa reddedilmicem gibi düşüncelerden sıyrılıyorlar avukatlikta kaliyor bunlar. Doktorlar gibi düşün. Okurken bölümün zorluğu bunları tutuyor tutuyor mesleğe başladıkları ilk yıllar hepsi abaza oluyor sonra oturuyor. Öyle işte. Avukatta yaşayacağini yaşiyor sonra savcılık sınavıydı hakimlik kampıydı derken ancak oturuyor dürtüleri
Soran+1 yılvay be o kadar değişik bir bakış açısı ki ilginç ama güzel bu arada sen ne mezunusun gerçekten merak ettin
- +1 yıl
Türk Dili ve Edebiyatı
Soran+1 yılgüzel bölüm
- +1 yıl
Sağ ol, ben de seviyorum
+1 yılHayır. Çevrem hukukçu dolu. Kesinlikle istemiyorum. Allah korusun
020 Yorumla
Soran+1 yılneden ki
- +1 yıl
Çoğu eşini aldatıyor cimri egoist ve şerfsz oluyor
- +1 yıl
Nişanlısı olan genç bir avukat bana beni beğendiğini söyleyip teklif etti sen düşün
Soran+1 yıloha nişanlısı da mı avukatti acaba
- +1 yıl
Hayır yurtdışında yaşıyormuş. Ona güveniyordu 😒 hepsi böyle hepsi yanında çalışanlarla yatıp kalkıyor. Asılıyor.
Biri karısını boşayıp yan sınıfımızdaki kızla evlendi. Kız benim yaşımda şu an resmi nikahı yok ama çocuğu var.
Soran+1 yılne insanlar var ya😏
- +1 yıl
Sanarsinki antep adliyesi değil Brezilya dizisi 😂😂 avukat tanıdığım biri yok. Ama bu kadar da kotulenilmez aga 😂 ben savci olcam zaten böyle işlerle kişilerle isim olmaz . Yapan varsa da barolar harekete geçin
- +1 yıl
@_-_JoKeR_-_ avukat yanında çalıştım biri cimriydi. biri sapıktı.. biri sürekli yürüdü durdu. Biri nişanlıs olduğu halde teklif etti. Hepsi pislik illa.. mesela dayım da avukat. O da egoistin teki
- +1 yıl
Ahah paratoner gibisin demekki 😂 diğer arkadasa dediğim gibi bilmiyorum. Avukat tanıdıgim yok. Muhatap da olmadım. Dediginiz gibi olsun. Biz kendimize bakalım
- +1 yıl
@_-_JoKeR_-_ olma zaten savcılar iyi ama sanırım var bir iki knkm 😂😂 ciddiyim savcı ol djf
- +1 yıl
Zaten ben avukat olamam. Bana göre değil ya savcı ya kaymakam. İkisinin sınavlara da gireceğim. Zaten çalışıyorum derslere yatma yok 😂 olur inşallah
- +1 yıl
@_-_JoKeR_-_ inşallah 😂😂 avukatlık iyi de para konusunda sadece fnfn
Olursan savcı haberim olsun 😂 - +1 yıl
Ya yok öyle uçuk para da kazanmiyorlar. Benim arkadaşın var akrabası ceza avukatı iyi olandan hemde. Büro falan masrafı çokMuş. Kendine net kalan para aylik hakim savcı ile hemen hemen aynı. Ötekinin öyle dertleri yok en azından direk para 😂 bulursam haber veririm 😕
- +1 yıl
@_-_JoKeR_-_ dayım çok kazanıyor ama 😕😕😂 işte herkesin farklı.. dişli olmak lazım.
Peki 😕 - +1 yıl
Ne kadar çok dediğin 😕 hakimler falan da iyi kazanıyor az sanma
- +1 yıl
@_-_JoKeR_-_ evet kazanıyorlar.. valla dayım ev araba alıyor yurtdışına tatile çıkıyor istediği anda istediği yere gidebiliyor 😕 bu kadar çok dediğim 😕
- +1 yıl
Onu hakimler falan ya yapar ya. Onlar da Ohooo
- +1 yıl
@_-_JoKeR_-_ bilmem 😂 ama onların maaş belli.. tabi her avukatta aynı kazanmıyor seb hakim savcı ol tamamm😂
- +1 yıl
Tamam anlaştık 😂😂
- +1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılaman ha, yok böyle diyemezsin hakarete girer bilmem ne kadar cezası vardır, yok bana bunu zorla yaptıramazsın bilmem kaçıncı maddeden suç sayılır. yürü gitt derim hadeee
03 Yorumla
Soran+1 yılhukukçu çok tanıdığın oldu gibi
Cevap sahibi+1 yılya birlikte bile olamazsın ya, kurallar kaideler. öyle birlikteliğin ben... insanlar mesleklerini yaşam tarzı haline getirmemeli, hukukçularda bu hastalık fazlası ile var. bırak abi işin işyerinde kalsın, özeline karıştırma. iyi ki bir ömür olmamış, evet tanıdıklar var. samimi olmuyorum, hareketleri bir ilginç. sıkıntılı. ya da hep bana öyle denk geldi. tansiyonum yükseldi ya yazarken.
Soran+1 yıltamam gerçekten sevmediğini ve samimi bulmadığını çok iyi anladım
bir an iş arkasim geldi aklima yürüyen yasa kitapi hayir cok bilmis olur
01 Yorumla
Soran+1 yıleh işte yapacak bir şey yok 😂
+1 yılİlahi hukuku da bilsin isterim tabi ki..
#Vesselam00 Yorumla
+1 yılHukukcu olarak evet ama , oyle illada hukukcu olsun demem
00 Yorumla
+1 yılTıp okuyorum. Doktor isterim 😃
01 Yorumla
Soran+1 yıldoktorlar da sinirli oluyormuş
+1 yılisterdim hatta savcı olmasını isterdim
00 YorumlaHukukçuyum ama hukukçu eş istemem
011 Yorumla
Soran+1 yılbu neden tam kişisi soruma gelmis
Soran+1 yılerkeklerde de cirkeflik olmuyor mu
Soran+1 yılhangi meslek gruplarını tercih edersin ki hukukçu olmadi tıpçı öğretmen mimar mühendis böyle tercihler de mi var
Soran+1 yılhukukçu birkaç kişi yazdı ve genelde hukukçu kızları istemiyorlarmis hukukçu kızlar evde mi kalacak ne olacak anlamadım
Soran+1 yılneyse ileride belki de değişir
Soran+1 yılaynen öyle 😊
Çok dırdır yapar istemem
03 Yorumla
Soran+1 yıldırdır mı bu biraz da karakter meselesi değil midir
Soran+1 yıldoğru bu yönden tartışmalarda haksız olmayı göze almak gerekiyor
+1 yılAsla hepsi yalancı 😂😂
014 Yorumla
Soran+1 yılgenellemek doğru olmaz😂
- +1 yıl
hepsi yalancı genelliyorum 😂😂 ben bir tane dürüst görmedim 😂😂 hele hele avukat
Soran+1 yılhangi meslek grupları duruşu sizce
- +1 yıl
İnsanları mesleğine göre de nitelendirmek doğru degik ama hukukculari ayrı tutuyorum diğerlerini tanımak gerekir 😉 bence kamu yönetimi iyidir
Soran+1 yılkamu yönetimi mı okudun
- +1 yıl
Hayır ben lise mwzunuyum kendi işimi yapıyorum 😂
Soran+1 yılkamu yönetimi iyidir deyince aklıma direk bu geldi 😊
- +1 yıl
En azından işleri ve kafaları daha rahat 😂 senin için dedim benim bir arayışım yok meslek olarak
Soran+1 yılhahah tamam
- +1 yıl
Hepsinin yalancı olduğu fikrine nereden ulaştın. Ne yaşadın. Kaç tanesi ile muhatap oldun. Bunu düşünmene sebep ne
- +1 yıl
En az 20 avukat ile çalıştım hepsi davayı kesin kazaniriz diyerek aldılar aynı Abdullah ocalanin avukatları gibi kesin tahliye ettiricez dediler 😂😂 yeterli mi Joker 😂
- +1 yıl
20 avukat tanıyacak kadar olan davaya senin ömrün yetti öyle mi 😕 bir dava kaç yıl sürüyor. Belki sayı konusunda sıkıntı olsa da dediğin gibi yapanlar vardır. Kesin kazanıriz diyen. Doğru o konuda yalan söylenmemeli
- +1 yıl
20 avukat la 5 senede çalıştım inanmayabilirsin😊 her avukat kazanicam diye alıyor ve dava sonucunu bildiği halde yalan söylüyor 😂 işte o yüzden hukukçular olarak genelleme yapmak doğru değil ama bütün avukatlar yalanci😂
- +1 yıl
Bilmiyorum reis. Hiç gidip bir avukatla dava üzerine konuşmadım. Ama kimse kayıp edeceğim diye bir davaya girmez. Bu şuna benziyor. Futbol maçı. İki takımda kazanmak için çıkıyor. Ama bir takım kazanırken diğeri kayıp edecek. Sonucu bilip bilememede karşı takımın dünya devlerinden biri olmasi gibi. Ee bu dava kayıp edilecek olsada görülmek zorunda yani başka şans yok
+1 yılKarakterinede bakmak lazim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. İstemem.
00 YorumlaHayıır
00 Yorumla
+1 yılNiye istemeyelim ki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorm
00 Yorumla fena olmazdi
00 Yorumla
+1 yılneden olmasın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Farketmez
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 YorumlaHak ve hukuk önemli
00 YorumlaHayir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!